Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία σε συσκευές Apple, Android και Amazon

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία σε συσκευές Apple, Android και Amazon

Από PrivateVPN, 2018-12-21 11:21:27 στην Ψυχαγωγία


Θέλετε να μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία; Ο Hulu σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα πράγματα μια μέρα μετά. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή στο Netflix, πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Και αυτό σκοτώνει την ένταση. Σημαίνει επίσης ότι γνωρίζετε όλα όσα θα συμβεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή, διότι το διαδίκτυο θα σας πει, και εάν δεν το κάνουν, οι φίλοι σας θα το κάνουν. Έτσι ναι, φυσικά, θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία.

Αλλά η επιθυμία και η δράση είναι και τα δύο διαφορετικά πράγματα και η πρόσβαση στον Hulu δεν είναι εύκολη στην Αυστραλία ή σε οποιαδήποτε χώρα όπου δεν υποστηρίζεται, με ότι είναι παντού εκτός από τις ΗΠΑ.

Και δεδομένου ότι ο τίτλος αυτής της ανάρτησης θα σας έλεγε ότι αυτή η ανάρτηση είναι σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στον Hulu στην Αυστραλία, θα σας βοηθήσουμε. Και αν θέλετε να εγκαταστήσετε τον Hulu στον Καναδά, έχουμε και αυτή μια θέση, παρόλο που οι μέθοδοι είναι σχεδόν οι ίδιες.

Το πιο δύσκολο βήμα για την πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία, θα πρέπει πρώτα να έχετε λογαριασμό. Και αυτό, καλά που περιλαμβάνει την κατοχή μιας αμερικανικής κάρτας για να κάνετε ένα λογαριασμό. Εάν δεν το κάνετε, ο Hulu δεν θα σας αφήσει να κάνετε λογαριασμό.

Και αν δεν έχετε λογαριασμό, σίγουρα δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία.

Έχετε μερικές επιλογές:

 1. Ζητήστε από έναν Αμερικανό φίλο να σας βοηθήσει.
 2. Πληρώστε κάποιον να σας βοηθήσει.
 3. Παραγγείλετε μια εικονική κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.
 4. Παραγγείλετε μια προπληρωμένη κάρτα.
 5. Ζητήστε από κάποιον να μοιραστεί λογαριασμό μαζί σας.
 6. Σταματήστε και μεταβείτε στη θέση σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του αμερικανικού Netflix.

Μια εικονική κάρτα είναι πιο εύκολη από μια προπληρωμένη κάρτα, αλλά η πιθανότητα να λειτουργήσει είναι επίσης πολύ χαμηλότερη.

Η συμβουλή μας; Ζητήστε από έναν Αμερικανό φίλο να σας βοηθήσει. Αυτή είναι η πιο άσκοπη επιλογή.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, χωρίς αμερικανική κάρτα, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό Hulu. Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Hulu στην Αυστραλία, υπολογίστε το.

Κάνοντας τον Hulu να σκεφτείς ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Hulu στην Αυστραλία

Χωρίς αμερικανική κάρτα δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Hulu στον Καναδά, αλλά τελικά είναι να ξεγελάς τον Hulu που είναι το πιο σημαντικό βήμα, αν θέλεις να παρακολουθήσεις τον Hulu.

Πώς ξεγελάς τον Hulu για να έχεις πρόσβαση στην Hulu στην Αυστραλία; Χρησιμοποιώντας ένα VPN και συνδέοντας το διακομιστή που υποστηρίζεται από το Hulu.

Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο το οποίο μπορεί ουσιαστικά να αλλάξει την τοποθεσία σας. Αλλά η αλλαγή της τοποθεσίας σας στις ΗΠΑ αντί της Αυστραλίας δεν είναι αρκετή, καθώς ο Hulu γνωρίζει ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN.

Στο PrivateVPN προσφέρουμε μια επιλογή από διακομιστές εργασίας Hulu. Εάν συνδεθείτε στον σωστό διακομιστή, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία. Κάνοντας τον Hulu να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο για την πρόσβαση στον Hulu. Χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μία φορά. Φαλώντας τον Hulu; Αυτό είναι για πάντα. Ειδικά δεδομένου ότι δεν φαίνεται να επεκτείνονται οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσετε ποιο VPN θα πάρετε. Το PrivateVPN υποστηρίζει επίσης πολλές τοποθεσίες Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση μόνο στο American Netflix. Το DAZN, το Netflix των ζωντανών αθλημάτων, υποστηρίζεται επίσης από πολλές άλλες πλατφόρμες.

Δεν είστε σίγουροι για το αν υποστηρίζεται η πλατφόρμα που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση; Αποκτήστε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών μας!

Πρέπει επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή Hulu αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία στις συσκευές σας Apple, Android και Amazon!

Εάν βρίσκεστε σε μια συσκευή Windows ή σε Mac, θα είστε εντάξει, αλλά σε κινητές συσκευές και στο Amazon Fire TV Stick, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Και αυτό δεν είναι τόσο απλό. Θα ξεπεράσουμε τα απαραίτητα βήματα για όλες τις παρακάτω πλατφόρμες:

Κατεβάστε τον Hulu στις συσκευές Apple για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία

Για να κατεβάσετε το Hulu σε μια συσκευή Apple, πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό iCloud και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο με τις λεπτομέρειες του στις ΗΠΑ για να φορτώσετε ένα Αμερικανικό App Store. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τεχνικά την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ, αλλά αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσετε όλα τα πράγματα στο λογαριασμό σας. Και δεν το θέλεις, έτσι?

 • Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό iCloud.
 • Δώστε μια διεύθυνση ΗΠΑ που μπορείτε να βρείτε χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια διευθύνσεων.
 • Κάντε λήψη του Hulu.
 • Και αν θέλετε, υπογράψτε ξανά στον αρχικό σας λογαριασμό, παρόλο που ένας αμερικανικός λογαριασμός πιθανότατα θα σας δώσει περισσότερες δυνατότητες.

Κάντε λήψη του Hulu σε συσκευές Android για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία

 • Για να κατεβάσετε το Hulu στο Android σας, πηγαίνετε στο payments.google.com και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Χώρα όπου πρέπει να επιλέξετε τις ΗΠΑ.
 • Όταν το κάνετε, επιστρέψτε στο Ρυθμίσεις και πιέστε Εφαρμογές.
 • Εκεί θα πρέπει να βρείτε το Το Google Play Store και πατήστε Σταματήστε τη δύναμη.
 • Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε; Ενώ βρίσκεστε ακόμα Ρυθμίσεις, παω σε Αποθήκευση, και κάντε κλικ στο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ αφού επιλέξετε το Το Google Play Store στο Εφαρμογές τμήμα του Αποθήκευση.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το Hulu, και αν δεν παίξει στη συνέχεια με την εκκαθάριση των δεδομένων και την αναγκαστική διακοπή μερικές φορές.

Κατεβάστε τον Hulu στο Amazon Fire TV Stick για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία

Παω σε amazon.com.au και κάντε κλικ στο κουμπί που δηλώνει Του λογαριασμού σας. Εκεί, βρείτε Περιεχόμενο & συσκευές και ενημερώστε τη διεύθυνσή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, γυρίστε το Fire TV Stick σας και πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις όπου πρέπει να πατήσετε Ο λογαριασμός μου. Εκεί θα χρειαστεί να πατήσετε Deregister.

Αυτό θα σας απαιτήσει να συνδεθείτε ξανά. Ελπίζουμε να μην ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε τις μεθόδους πληρωμής ανάλογα με την κάρτα σας, για να επιτύχει η λήψη της εφαρμογής Hulu. Και αν το κάνετε, πιθανότατα θα πρέπει επίσης να παράσχετε μια αμερικανική κάρτα ως υποκατάστατο που δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα καθώς χρειάζεστε ένα για τον Hulu οπωσδήποτε.

Πρόσβαση στο Hulu στην Αυστραλία σε συσκευές Apple, Android και Amazon

Ο Hulu κάνει την πρόσβαση του Hulu στην Αυστραλία λίγο σκληρή, αλλά δεν είναι τίποτα που δεν μπορείς να περάσεις. Η κάρτα θα είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για εσάς.

Αλλά μετά από αυτό, όλο αυτό το περιεχόμενο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Ω, και αν θέλετε επίσης να μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση στο DAZN στην Αυστραλία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, έχουμε επίσης αναρτήσεις σχετικά με αυτό.Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me