Πώς να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire Stick Outside των ΗΠΑ

Πώς να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire Stick Outside των ΗΠΑ

Από PrivateVPN, 2018-05-03 15:55:08 στην ψυχαγωγία


Το Amazon Fire Tv Stick είναι μία από τις λίγες φορητές συσκευές που υποστηρίζει τον Hulu. Αλλά αν βρίσκεστε εδώ, ίσως το γνωρίζετε ήδη. Αυτό που ψάχνετε είναι πώς να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire Stick εκτός των ΗΠΑ. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, σωστά; Και έχει νόημα ότι θέλετε να παρακολουθήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τον Hulu. Καμία άλλη υπηρεσία δεν συγκρίνεται με τον Hulu όταν πρόκειται για την ταχύτητα που απελευθερώνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Για να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire Stick, υπάρχουν 3 σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνετε.

Πρώτον, θα πρέπει να κάνετε το Amazon Appstore να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις Η.Π.Α. έτσι ώστε να σας παρουσιάζει τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στην Αμερική, καθώς η εφαρμογή Hulu διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ.

Δεύτερον, πρέπει να τον Trick Hulu στη διαδικασία εγγραφής έτσι ώστε να πιστεύει ότι ζείτε στις ΗΠΑ διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Τρίτον, πρέπει να κάνετε τον Hulu να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ κάθε δευτερόλεπτο που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους.

Μετά από αυτό, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire Stick εκτός των ΗΠΑ.

Κάνοντας το Amazon Appstore νομίζετε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ

Αν δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό το βήμα, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Hulu.

Όταν ψωνίζετε στο Amazon, αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ψωνίζετε από την έκδοση του Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, ψωνίζετε από την αμερικανική έκδοση. Αυτό λειτουργεί το ίδιο με το τηλεοπτικό ραβδί Amazon Fire. Εάν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, δεν θα χρησιμοποιείτε έναν Αμερικάνικο λογαριασμό. Αυτό εξαλείφει αυτόματα την ικανότητά σας να εγκαταστήσετε τον Hulu.

Για να εγκαταστήσετε τον Hulu, πρέπει να έχετε ένα αμερικανικό Amazon Appstore και για να έχετε ένα Αμερικανικό Amazon Appstore, πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών που μόλις δώσαμε. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο Ρυθμίσεις καρτέλα που ακολουθείται από το πάτημα Ρυθμίσεις χώρας ακολουθούμενη από Αλλαγή. Τέλος, πρέπει να δώσετε μια αμερικανική διεύθυνση μαζί με έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα. Για αυτό, είναι καλύτερο να αναζητήσετε απλά μια γεννήτρια διευθύνσεων στο Google. Αφού το δώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εκσυγχρονίζω, και θα σας ζητηθεί να ξαναγράψετε ξανά το λογαριασμό σας στο Fire TV Stick σας.

Πριν εγκαταστήσετε το Hulu, πρέπει επίσης να κάνετε τη συσκευή σας να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Αυτό ισχύει και για τον Hulu που πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Και αφού δεν μπορείτε να βρίσκεστε στις ΗΠΑ φυσικά εάν δεν ζείτε εκεί, πρέπει να είστε εκεί σχεδόν.

Κάνοντας τους Amazon και Hulu να σκεφτούν ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire Stick εκτός των ΗΠΑ. Δεν είναι το πιο δύσκολο, αλλά το πιο σημαντικό.

Για να βρίσκεστε ουσιαστικά στις Η.Π.Α., πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Το PrivateVPN προσφέρει σήμερα δύο αμερικάνικους διακομιστές που εργάζονται στον Hulu. Χρειάζεται μόνο ένα από αυτά για να δουλέψει ο Hulu. Φυσικά, προσφέρουμε πολλούς άλλους διακομιστές για άλλα θέματα όπως το Netflix.

Για να δουλέψετε το PrivateVPN, πρώτα, χρειάζεστε έναν λογαριασμό. Βλέπετε αυτό το κουμπί Αγορά στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης; Κάντε κλικ σε αυτό και ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής σε 3 βήματα. Ναι. Είναι γρήγορο. Και μην ανησυχείτε, αντίθετα με το Facebook, όταν λέμε ότι μας ενδιαφέρει η ιδιωτικότητα, την εννοούμε πραγματικά. Και ακόμα κι αν δεν το έχουμε, βασίζονται στη Σουηδία και η Σουηδία έχει μεγάλους νόμους περί ιδιωτικότητας.

Ω, και έχετε επίσης 30 ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων αν διαπιστώσετε ότι η υπηρεσία μας δεν λειτουργεί.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μετά την εγγραφή σας, θα πρέπει να αναζητήσετε την εφαρμογή μας στο Amazon Appstore. Πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό. Μπορείτε είτε να το κάνετε με τη φωνή σας πατώντας το κουμπί μικροφώνου στο τηλεχειριστήριό σας, είτε μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή μας μέσω της γραμμής αναζήτησης.

Αφού το κατεβάσετε, δώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και συνδεθείτε με έναν από τους δικούς μας διακομιστές Hulu.

Θα πρέπει να πούμε Hulu όταν φτάσετε στο τμήμα με αμερικανικούς διακομιστές.

Όταν συνδεθείτε, μεταβείτε στο Amazon Appstore και κατεβάστε το Hulu. Και αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να έχετε το PrivateVPN ανά πάσα στιγμή. Διαφορετικά, η υπηρεσία ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί.

Το μέρος εγγραφής

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire TV Stick έξω από τις ΗΠΑ, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, αλλά είναι το πιο δύσκολο. Γιατί; Επειδή χρησιμοποιείτε μια αμερικανική κάρτα. Μόνο αμερικανικές κάρτες θα συνεργαστούν με τον Hulu. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια αμερικανική κάρτα, ξεχάστε τη χρήση του Hulu.

Η καλύτερη λύση για εσάς πιθανότατα θα είναι να πάρετε μια προπληρωμένη κάρτα από τις ΗΠΑ. Αυτό θα σας απαιτήσει να περιμένετε, αλλά θα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε μια κάρτα που δεν περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να πάρετε μια εικονική κάρτα, αλλά αυτά έχουν πολύ χαμηλότερο ποσοστό επιτυχίας. Στην ιδανική περίπτωση, ρωτήστε έναν φίλο από τις ΗΠΑ εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική τους. Ή τους ζητήστε να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για εσάς. Αυτές είναι οι 3 επιλογές σας. Κάνε ό, τι είναι καλύτερο για σένα, αλλά πρέπει να κάνεις ένα από αυτά. Δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με μια αμερικανική κάρτα και εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Amazon Fire TV Stick έξω από τις ΗΠΑ, απλά δεν έχετε άλλη επιλογή. Βρείτε κάποιον που έχει μια αμερικανική κάρτα ή κερδίστε τον εαυτό σας.

Εκτός από αυτό, κατά την εγγραφή, φροντίστε να δώσετε έναν αμερικανικό ταχυδρομικό κώδικα και μια διεύθυνση για αυτό. Για άλλη μια φορά, χρησιμοποιήστε μια γεννήτρια στο διαδίκτυο για αυτό.

Μετά από αυτό, εφόσον είστε συνδεδεμένοι σε ένα διακομιστή Hulu στο PrivateVPN, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάτε!

Παρακολουθήστε τον Hulu στο Amazon Fire Stick εκτός των ΗΠΑ

Πρέπει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ σχεδόν μέσω του PrivateVPN. Θα πρέπει να αλλάξετε τη χώρα του Amazon Appstore σας ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε το Hulu. Και τέλος, χρειάζεστε μια αμερικανική κάρτα για να κάνετε μια αναφορά στον Hulu. Και τότε είναι καλό να πάτε.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me