Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Από Michael Smolski, 2019-06-01 16:00:23 στους Οδηγούς


Είτε αποσυναρμολογήσατε την συνήθη συνδρομή σας στην τηλεόραση και συναντηθήκατε στο Hulu, αλλά τώρα βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ ή αναζητάτε πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ επειδή δεν κατοικούσατε ποτέ στις ΗΠΑ, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε τη ζωντανή τηλεόραση Hulu.

Τα βήματα για την παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ διαφέρουν

Εάν είστε από τις ΗΠΑ εάν ζείτε συνήθως εκεί ή γεννηθήκατε εκεί, τότε θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ καθώς έχετε ήδη είτε λογαριασμό Hulu είτε έχετε πρόσβαση σε μια αμερικανική κάρτα.

Εάν δεν είχατε ποτέ λογαριασμό Hulu και ποτέ δεν ζήσατε στις ΗΠΑ αλλά ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ, επειδή φαίνεται σαν μια εξαιρετική επιλογή να έχετε αντί για κανονική συνδρομή τηλεόρασης, τότε γίνεται λίγο περίπλοκη ως χρειάζεστε μια αμερικανική κάρτα για να εγγραφείτε. Δεν είναι ένα αδύνατο βήμα, αλλά απαιτεί κάποια υπομονή, και πιθανότατα σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετήσετε σελιδοδείκτη για αυτή την ανάρτηση για αργότερα, καθώς δεν θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε αμέσως αυτόν τον οδηγό.

Δημιουργία λογαριασμού Hulu για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu

Αν δεν έχετε ήδη ένα, πηγαίνετε στο site του Hulu και εγγραφείτε για το πακέτο Hulu + Live TV.

Υπάρχει μια δοκιμή 7 ημερών που είναι μεγάλη, σαν να μην καταλήγετε σαν ζωντανή τηλεόραση στο Hulu, μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς πρόβλημα. Οχι κάτι που μπορείτε να κάνετε με μια τυπική συνδρομή τηλεόρασης.

Το κλειδί για την εγγραφή είναι να έχετε μια αμερικανική κάρτα εν τούτοις, και γι 'αυτό είναι μερικές από τις προτάσεις μας:

  1. Ρωτήστε κάποιον που ζει στις ΗΠΑ αν θέλει να μοιραστεί λογαριασμό αν πληρώνετε το ήμισυ των μελών.
  2. Ζητήστε από κάποιον με αμερικανική κάρτα να δημιουργήσει λογαριασμό για εσάς. Προσφέρετε να το μοιραστείτε.
  3. Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.
  4. Αποκτήστε μια εικονική προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Τα βήματα 3 και 4 δεν λειτουργούν πάντα, γι 'αυτό απαιτείται η υπομονή, αλλά οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που προσπαθούν τα βήματα 3 και 4 συχνά δεν έχουν χρήματα στις κάρτες τους και αυτός είναι συχνά ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εγγραφούν.

Εκτός αυτού, η εγγραφή στο Hulu είναι σχετικά απλή. Είναι σαν σε κάθε άλλη τοποθεσία. Ακριβώς δράστε σαν να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Fooling Hulu για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Ακριβώς όπως θα ήταν με το DAZN, θα πρέπει να ξεγελάσετε τον Hulu εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εκτός των ΗΠΑ καθώς ο Hulu ελέγχει την τοποθεσία σας και αν δεν είναι στις ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu.

Για να κάνετε τον Hulu να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάζετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο, χωρίς να μετακινείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα VPN θα σας επιτρέψει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Το σημαντικό είναι να αποκτήσετε τη σωστή υπηρεσία VPN. Και εκεί είναι εύκολο να πέσουν σε μια παγίδα με τις περισσότερες υπηρεσίες που διαφημίζουν πόσα servers έχουν. Κάποιος θα υποθέσει ότι όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της διασκέδασης επειδή υπηρεσίες όπως ο Hulu γνωρίζουν τις υπηρεσίες VPN και συνεχώς καταβάλλουν προσπάθειες για να τους εμποδίσουν να δουλέψουν.

Οι υπηρεσίες VPN αγαπούν να διαφημίζουν πόσους διακομιστές έχουν. Με όλα τα μέσα, 3.000+ εξυπηρετητές είναι μεγάλη για να έχουν έως ότου κανένας από αυτούς τους διακομιστές να μην λειτουργούν με τις υπηρεσίες που θέλετε να έχετε πρόσβαση. Και εκεί έρχεται το PrivateVPN. Αντί να προσφέρει χιλιάδες servers, προσφέρει διακομιστές που λειτουργούν με τις υπηρεσίες που θέλετε να έχετε πρόσβαση όπως Hulu, American Netflix, Disney Plus, BBC iPlayer, HBO NOW και πολλά άλλα.

Απλά πρέπει να συνδεθείτε με το σωστό αμερικανικό διακομιστή στην εφαρμογή PrivateVPN στη συσκευή σας και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu εκτός των ΗΠΑ.

Όταν πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση στο Hulu, το πιο σημαντικό είναι η ταχύτητα. Τι συμβαίνει όταν επενδύετε σε ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα είναι ότι καταλήγετε σε διακομιστές που λειτουργούν με πλατφόρμες που θέλετε να έχετε πρόσβαση, αλλά που εργάζονται επίσης με συνέπεια.

Το PrivateVPN δεν έχει κανένα όριο ταχύτητας ούτε εύρος ζώνης, όπως θα συνέβαινε με μερικές από τις πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές που θα εμπόδιζαν τη ροή ζωντανής τηλεόρασης με υψηλή ποιότητα. Ούτε έχουν πακέτα όπου οι πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές είναι περιορισμένες και δεν προσφέρουν διακομιστές στους οποίους θέλετε να έχετε πρόσβαση. Είναι ένα πακέτο all-in-one. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε και να πάρετε τα πάντα, είτε δεν το χρησιμοποιείτε και δεν έχετε τίποτα.

Και αυτό είναι απαραίτητο αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, ακόμη και με το σωστό VPN, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα τέλεια. Εάν ο πάροχός σας στο Διαδίκτυο προσφέρει κακή ποιότητα διαδικτύου, ανεξάρτητα από το VPN που χρησιμοποιείτε, θα έχετε προβλήματα streaming live TV στο Hulu.

Εφόσον το διαδίκτυο είναι αρκετά καλό και έχετε λογαριασμό Hulu και PrivateVPN, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu εκτός των ΗΠΑ, αλλά ίσως χρειαστείτε επίσης την εφαρμογή Hulu, η οποία ίσως δεν είναι άμεσα διαθέσιμη για εσάς.

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ στις συσκευές Apple

Για να εμφανιστεί το Hulu στο App Store, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό iCloud στο τηλέφωνο ή το tablet σας, ακολουθώντας τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού iCloud με την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ.

Αν απλώς αλλάξετε την περιοχή σας με τον τρέχοντα λογαριασμό σας, θα χάσετε τα πάντα.

Φυσικά, μπορείτε να υπογράψετε πίσω στον παλιό λογαριασμό σας αφού κατεβάσατε τον Hulu και όλα θα είναι εκεί, μαζί με τον Hulu.

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ στις συσκευές Android

Η Google έχει έναν μικρό οδηγό για την αλλαγή της τοποθεσίας του Google Play Store.

Όταν το ακολουθήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στις Η.Π.Α..

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ στις συσκευές τηλεόρασης Amazon Fire

Δυστυχώς, οι υπηρεσίες VPN δεν υποστηρίζονται προς το παρόν από τις συσκευές Apple TV και Chromecast.

Οι συσκευές Android TV και Amazon Fire TV είναι η μοναδική επιλογή σας εξαιτίας αυτού.

  • Για να κατεβάσετε το Hulu στο Fire Stick σας, μεταβείτε στον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Πατήστε το Λογαριασμοί & Κονίστρα και Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.
  • Ενώ εκεί αλλάζετε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
  • Πηγαίνετε στη συσκευή σας Amazon Fire TV. Πατήστε το Ρυθμίσεις και Ο λογαριασμός μου.
  • Deregister και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το Hulu στις συσκευές Fire TV, αν και μερικές φορές πρέπει να ενημερώσετε τον τρόπο πληρωμής σας.

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Προσπαθήσαμε να το εξηγήσουμε όσο το δυνατόν απλούστερα, αλλά εάν για οποιονδήποτε λόγο έχετε προβλήματα, απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών μας! Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας όπως η οικογένειά μας και οι κριτικές τους δείχνουν αυτό!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me