Πώς να εγκαταστήσετε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Πώς να εγκαταστήσετε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Από Michael Smolski, 2017-09-30 15:03:19 στην ψυχαγωγία
Όλοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε τις νεότερες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Και ο Hulu μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό με τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές αμέσως μετά την έξοδό τους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε εβδομάδες για να προσεγγίσετε την εκπομπή σας.


Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός έξω από τις ΗΠΑ. Εκτός αν γνωρίζετε μερικά κόλπα.

Εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητές συσκευές

Αυτό το βήμα είναι πιο εύκολο σε ένα Android από μια συσκευή iOS. Το Android είναι μια λιγότερο περιορισμένη πλατφόρμα που διευκολύνει την εγκατάσταση στοιχείων. Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε σε μια συσκευή Android.
Όταν πρόκειται για τη χρήση συσκευών macOS ή Windows, δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τα ίδια βήματα όπως για το Android ή το iOS όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Στο Android με άγνωστες πηγές


Ο ευκολότερος τρόπος είναι η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Είναι επίσης επικίνδυνο καθώς η εφαρμογή που κάνετε λήψη από το διαδίκτυο μπορεί να έχει μερικές επιπλέον γραμμές κώδικα που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για το τηλέφωνό σας. Γι 'αυτό ξέρετε τι παίρνετε εκ των προτέρων.

Αλλά αυτή η μέθοδος πιθανώς δεν θα κάνει τα πράγματα γρηγορότερα, καθώς ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε αργότερα θα καθυστερήσει τα πράγματα ούτως ή άλλως.

1. Αναζητήστε το Hulu.APK στο διαδίκτυο και κατεβάστε το.

Θα βρείτε πολλά αποτελέσματα όταν ψάχνετε για αυτό. Απλά να είστε προσεκτικοί καθώς οι ιστότοποι με εφαρμογές τείνουν να είναι γεμάτοι με πολλές διαφημίσεις.

2. Επιτρέψτε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε Ασφάλεια.
 • Κάνετε το ίδιο και για Άγνωστες πηγές.
 • Διαβάστε τη δήλωση που θα εμφανιστεί, ώστε να ξέρετε τι εισάγετε.
 • Πατήστε OK.

3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή.

 • Μεταβείτε στις λήψεις.
 • Πατήστε στο Hulu.APK.
 • Εγκαταστήστε την εφαρμογή.

Μην ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, καθώς πρέπει να μάθετε πρώτα για το VPN.

Αυτή η μέθοδος δεν θα κάνει τα πράγματα πιο γρήγορα αν δεν έχετε μια αμερικανική κάρτα.

Στο Android με το Play Store

Με αυτήν την επιλογή, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα του Play Store.

Το πρόβλημα με την εφαρμογή Hulu είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο στο American Play Store. Για να βρείτε την εφαρμογή, πρέπει να αλλάξετε τη θέση της χώρας σας. Και υπάρχουν μερικά βήματα που εμπλέκονται σε αυτό.

1. Αποκτήστε το VPN.

Για να χρησιμοποιήσετε το Αμερικανικό Play Store, το τηλέφωνό σας πρέπει να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Χρειάζεστε VPN για να το κάνετε αυτό. Το PrivateVPN έχει αυτή τη στιγμή 8 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών στις Η.Π.Α.. Βασίζονται στο Μπάφαλο ή τη Νέα Υόρκη 1.

 • Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο PrivateVPN.com
 • Κάντε λήψη της εφαρμογής PrivateVPN στο Play Store.
 • Συνδεθείτε και επιλέξτε έναν αμερικανικό διακομιστή της επιλογής σας.

2. Αλλάξτε τη χώρα χρέωσης.

Το να έχετε VPN δεν είναι αρκετό για να αλλάξετε τη θέση του Play Store.

 • Μεταβείτε στη διεύθυνση payments.google.com
 • Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις και πατήστε Επεξεργασία για να αλλάξετε τη διεύθυνση κατοικίας σας.
 • Ίσως χρειαστεί να δώσετε έναν ταχυδρομικό κώδικα.
 • Αναζητήστε μια γεννήτρια κώδικα ZIP στο διαδίκτυο και αντιγράψτε και επικολλήστε τη στη διεύθυνσή σας.
 • Αποδοχή αλλαγών.

3. Κάντε τις αλλαγές να συμβούν.

Κάνατε αλλαγές, αλλά το Play Store δεν θα τα δει μέχρι να τα δείτε.

 • Κλείστε το Play Store και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
 • Μεταβείτε στις Εφαρμογές και βρείτε το Google Play Store.
 • Πατήστε Δύναμη διακοπής και Διαγραφή όλων των δεδομένων.
 • Ανοίξτε ξανά το Play Store.

Αν δεν αλλάξει τίποτα, περιμένετε και προσπαθήστε αργότερα.

4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή.

Αυτό είναι το πιο εύκολο βήμα. Σίγουρα ξέρεις πώς να το κάνεις αυτό. Αναζητήστε το Hulu και εγκαταστήστε το.

Στις συσκευές iOS


Αν έχετε iPhone ή iPad, τότε έχετε μια συσκευή iOS. Ας ελπίσουμε ότι το ξέρεις αυτό.

Η Apple δεν παρέχει λογισμικό που είναι τόσο ανοιχτό όσο το Android, επομένως, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε από άγνωστες πηγές όπως μπορείτε στο Android. Υπάρχουν τρόποι να το κάνετε, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος.

Και κάνουν τα πράγματα επιπλέον περίπλοκα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη χώρα του λογαριασμού σας ή θα χάσετε όλες τις εφαρμογές που διαθέτετε. Επομένως, πρέπει να έχετε δύο λογαριασμούς.

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, η αλλαγή των λογαριασμών είναι πολύ εύκολη. Χρειάζεται απλώς να πατήσετε το όνομα του λογαριασμού σας και έχετε την επιλογή να συνδεθείτε στον άλλο λογαριασμό σας.

1. Χρειάζεστε VPN για αυτό.

Για να αλλάξετε τη χώρα του App Store, χρειάζεστε επίσης VPN όπως ακριβώς και στο Play Store.
Όπως και με το Play Store, το App Store πρέπει να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Και χρειάζεστε VPN για αυτό. Το PrivateVPN έχει 8 διακομιστές με έδρα τις ΗΠΑ για να σας βοηθήσει.

 • Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο PrivateVPN.com
 • Κάντε λήψη της εφαρμογής PrivateVPN στο App Store.
 • Συνδεθείτε και επιλέξτε έναν αμερικανικό διακομιστή της επιλογής σας.

Όσον αφορά τους διακομιστές, αυτές βασίζονται στην Ατλάντα, το Μπάφαλο, το Σικάγο, το Ντάλας, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Νιου Τζέρσεϋ και τη Νέα Υόρκη.

2. Δημιουργία λογαριασμού.

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας επειδή θα χάσετε εφαρμογές αν το κάνετε, θα πρέπει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Ξέρεις πώς να το κάνεις αυτό.

Αλλά υπάρχει αυτή η μεγάλη παρανόηση ότι χρειάζεστε μια αμερικανική κάρτα για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Δεν το κάνετε. Επιλέξτε Κανένας ως μέσο πληρωμής. Αυτό είναι μόνο που πρέπει να κάνετε. Αλλά θα χρειαστεί να έχετε μια αμερικανική κάρτα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu.

Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή "Κανένας" κατά την εγγραφή σας, τότε μετά την εγγραφή, μεταβείτε για να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή στην οποία θα εμφανιστεί το τμήμα πληρωμών. Εκεί, επιλέξτε Καμία.

Επίσης, για άλλη μια φορά, αναζητήστε μια γεννήτρια κώδικα ZIP για να λάβετε έναν τυχαίο έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα.

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να βλέπετε το Αμερικανικό App Store.

3. Εγκατάσταση.

Και πάλι, ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό.

Χρησιμοποιώντας το VPN για να κάνετε το Hulu App Work

Χρειάζεστε VPN για να λειτουργεί η εφαρμογή. Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό. Είτε βρίσκεστε σε έναν υπολογιστή είτε σε ένα τηλέφωνο, η συσκευή σας πρέπει να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ και το VPN σας βοηθά ακριβώς.

Αλλά αν θέλετε έναν λογαριασμό Hulu έξω από τις ΗΠΑ, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής ποιότητας τότε δεν μπορείτε απλά να πάρετε το πρώτο VPN που βλέπετε.

Εάν θέλετε καλή ποιότητα, πρέπει να έχετε μια καλή σύνδεση. Το PrivateVPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε βίντεο χωρίς καθυστερήσεις. Χωρίς καλό VPN, η κατοχή ενός λογαριασμού Hulu είναι άσκοπη δεδομένου ότι δεν θα έχετε την ποιότητα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε αυτό που βλέπετε. Για να μην αναφέρουμε ότι θα πρέπει να σταματήσετε αυτό που παρακολουθείτε, έτσι ώστε το περιεχόμενό σας να μπορεί να ρυθμιστεί.

Δημιουργία λογαριασμού

Είσαι ακόμα εδώ? Συγχαρητήρια. Όλα αυτά ήταν εύκολο σε σύγκριση με αυτό το τελευταίο βήμα.
Αυτό το βήμα που θα καθυστερήσει τα πράγματα για σας.

Χρειάζεστε μια κάρτα για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας. Το πρόβλημα? Πρέπει να είναι Αμερικανός. Και οι περισσότερες προπληρωμένες κάρτες δεν λειτουργούν.

1. Πάρτε έναν ταχυδρομικό κώδικα.

Αυτό αναφέρθηκε νωρίτερα.

 • Απλά αναζητήστε μια γεννήτρια ταχυδρομικού κώδικα.
 • Πληκτρολογήστε έναν ταχυδρομικό κώδικα σε ένα αντίστοιχο πλαίσιο.

2. Η κάρτα.

Εντάξει, καταρχάς, οποιαδήποτε κάρτα θα καταλήξετε, είτε είναι εικονική είτε όχι, βεβαιωθείτε ότι τον ταχυδρομικό κώδικα που βάλατε στον Hulu αντιστοιχεί στον ταχυδρομικό κώδικα που υπάρχει στην κάρτα.

Πολλά χαρτιά λειτουργούν όταν εκδοθούν στις ΗΠΑ. Πολλά επίσης δεν λειτουργούν. Και υπάρχουν μερικοί απλοί λόγοι πίσω από αυτό. Ο εσφαλμένος ταχυδρομικός κώδικας είναι ένας από αυτούς.

Αλλά ο κύριος λόγος? Η προπληρωμένη σας κάρτα δεν δέχεται επαναλαμβανόμενες συναλλαγές. Δεδομένου ότι η προπληρωμένη κάρτα είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή παρά η δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού ή κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε αυτή την επιλογή. Γι 'αυτό να το γνωρίζετε.

Το πρόβλημα με τις κάρτες που πρέπει να εκδοθούν στις ΗΠΑ είναι ότι αν χρειαστεί να στείλετε σε εσάς, θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Και μερικές φορές αν χρειαστεί να στείλετε σε εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε μια διεύθυνση που μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν ο ταχυδρομικός σας κώδικας πρέπει να ταιριάζει με τον ταχυδρομικό κώδικα Hulu.

Οι εικονικές κάρτες ίσως είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Δοκιμάστε τα.

Στην ιδανική περίπτωση, αν έχετε έναν Αμερικανό φίλο, ρωτήστε τους αν θα ήθελαν να σας βοηθήσουν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε.

Και αυτό πρέπει να είναι. Όλα πρέπει να πάνε ομαλά μετά από αυτό. Θα πρέπει να μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές αφού έχετε μια έγκυρη αμερικανική κάρτα.

συμπέρασμα

Εάν χρησιμοποιείτε το VPN, θα μπορείτε να προβάλλετε συνεχώς τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα συνεχώς. Το PrivateVPN σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Σας επιτρέπει επίσης να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Αλλά ακόμα και με το PrivateVPN, χρειάζεστε ακόμα μια αμερικανική κάρτα για να κάνετε αυτή την εργασία. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me