Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu στην Ιρλανδία (βήμα προς βήμα)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu στην Ιρλανδία (βήμα προς βήμα)

Από Michael Smolski, 2019-06-01 17:09:11 στην ψυχαγωγία


Ένα πράγμα χειρότερο από τον ιρλανδικό καιρό είναι οι ιρλανδικές επιλογές ψυχαγωγίας. Και γι 'αυτό ψάχνετε εδώ πώς να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία.

Η ιρλανδική Netflix είναι περιορισμένη. Το iPlayer του BBC δεν λειτουργεί. Ούτε το DAZN, HBO NOW, ούτε ο Hulu για το οποίο γράφουμε σήμερα. Και αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά. Ο κακός καιρός + έλλειψη διασκέδασης δεν είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για πολλούς.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία

Η συνολική διαδικασία δεν είναι πολύπλοκη στο σημείο που δεν μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι μια λύση με την οποία πιθανότατα θα συναντήσετε χωρίς να ψάξετε, είτε.

 1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Hulu χρησιμοποιώντας μια αμερικανική κάρτα.
 2. Fool Hulu να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 3. Κάντε λήψη της εφαρμογής Hulu.
 4. Έχετε κάποια υπομονή.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία, δεν θα είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε να λειτουργήσει, αλλά θα απαιτήσει υπομονή, ειδικά με το πρώτο βήμα.

Δημιουργία λογαριασμού Hulu για χρήση του Hulu στην Ιρλανδία

Χρειάζεστε αμερικανική κάρτα χωρίς εξαιρέσεις.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εγγραφής.

Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες δώρων, αλλά αυτό είναι μόνο αφού εγγραφείτε.

Ακολουθούν μερικές από τις συστάσεις μας:

 1. Ρωτήστε τον συγγενή / φίλο σας που ζει στις ΗΠΑ ή ζούσε εκεί και έχει Αμερικάνος εάν μπορούν είτε να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό για εσάς ή αν μπορούν να σας δανείσουν μία από τις κάρτες τους για αυτή τη διαδικασία. Ή ίσως να τους ζητήσετε να σας πάρουν μια κάρτα για τους σκοπούς της εγγραφής.
 2. Πάρτε προπληρωμένη κάρτα στις ΗΠΑ.
 3. Αποκτήστε μια εικονική κάρτα στις ΗΠΑ.

Τα βήματα 2 και 3 δεν λειτουργούν πάντα. Ο Hulu λαμβάνει μέτρα για να εμποδίσει τους ανθρώπους εκτός των ΗΠΑ να το χρησιμοποιήσουν επειδή δεν πρέπει να σπάσουν τις συμφωνίες και τα πνευματικά δικαιώματα. Η συμβουλή μας για αυτά είναι να βρείτε μια γνωστή εταιρεία καρτών και να έχετε χρήματα στην κάρτα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Η έλλειψη κεφαλαίων είναι συχνά ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εγγραφούν. Ο Hulu πρέπει να είναι σε θέση να επαληθεύσει ότι δεν εγγραφείτε για άλλη δίκη ή τέτοια.

Εκτός από τη λήψη μιας αμερικανικής κάρτας για να εγγραφείτε σε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία, η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Όπως σε κάθε άλλη τοποθεσία.

Fooling Hulu στη σκέψη ότι είστε στις ΗΠΑ έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Hulu στην Ιρλανδία

Όπως και με το American Netflix ή το BBC iPlayer, ο Hulu είναι σε θέση να εντοπίσει πότε δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία, ο Hulu πρέπει να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Και όχι μόνο όταν εισέρχεστε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή, αλλά συνεχώς. Και γι 'αυτό αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία ή οπουδήποτε αλλού για αυτό το θέμα.

Και για αυτό, χρειάζεστε ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.

Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία που λειτουργεί με τον Hulu. Και αυτό συμβαίνει με το PrivateVPN. Εν τω μεταξύ, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN επικεντρώνονται στην ποσότητα, διότι προφανώς "περισσότερο είναι καλύτερο", το PrivateVPN υποστηρίζει τις υπηρεσίες που οι χρήστες θέλουν να χρησιμοποιήσουν και όχι διακομιστές που δεν έχουν αξία όσον αφορά την ψυχαγωγία.

Και αυτό είναι αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο American Netflix, το DAZN, το BBC iPlayer, το HBO NOW ή το Disney Plus.

Αφού συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή που υποστηρίζεται από τον Hulu, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στην Ιρλανδία.

Λοιπόν, ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτετε.

Συσκευές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Hulu στην Ιρλανδία Στις

Ξεχάστε την Apple TV. Ξεχάστε το Chromecast. Αυτές οι πλατφόρμες δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN και συνεπώς δεν θα υποστηρίξουν τον Hulu.

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu σε μια τηλεόραση, χρειάζεστε είτε Android TV είτε ένα Fire TV Stick από την Amazon.

Και αν βράζετε μια συσκευή Android ή μια συσκευή Apple, ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Hulu στο κινητό σας πρόγραμμα περιήγησης, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία επιφάνειας εργασίας, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Hulu στην Ιρλανδία, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του Hulu app. Και γι 'αυτό, θα πρέπει να αλλάξετε τη θέση του τρέχοντος καταστήματος εφαρμογών σας.

Φυσικά, εάν βρίσκεστε σε μια επιτραπέζια συσκευή, δεν θα χρειαστείτε καμία εφαρμογή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu στην Ιρλανδία για τις συσκευές Apple

Στις συσκευές Apple, πηγαίνετε στο δικό σας Ρυθμίσεις και αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό iCloud σας, ακολουθώντας τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού.

Αυτός ο νέος λογαριασμός πρέπει να βασίζεται στις ΗΠΑ διαφορετικά, ο Hulu δεν θα εμφανιστεί για λήψη.

Εάν επρόκειτο να αλλάξετε τη θέση σας στον τρέχοντα λογαριασμό σας, θα χάνατε όλα όσα έχετε σήμερα στον τρέχοντα λογαριασμό σας. Μάλλον δεν είναι μια μεγάλη ιδέα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu στην Ιρλανδία σε συσκευές Android

Η Google έκανε έναν οδηγό σχετικά με την αλλαγή της θέσης του καταστήματος εφαρμογών σας σε συσκευές Android.

Ακολουθήστε αυτό και αλλάξτε την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στις Η.Π.Α..

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu στην Ιρλανδία στις συσκευές πυρκαγιάς Amazon Fire Stick

 • Στις συσκευές Amazon, πηγαίνετε στο amazon.co.uk.
 • Πατήστε το Λογαριασμοί & Κονίστρα και Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.
 • Αλλάξτε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Τέλος, μεταβείτε στο Amazon Fire Stick σας. Πατήστε το Ρυθμίσεις και Ο λογαριασμός μου.
 • Deregister και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε τον Hulu στην Ιρλανδία.

Μερικές φορές θα χρειαστεί να ενημερώσετε επίσης τη μέθοδο πληρωμής σας κατά τη λήψη του παρόλο που ο Hulu είναι δωρεάν.

Αυτός είναι ο τρόπος χρήσης του Hulu στην Ιρλανδία

Εκτός από τη λήψη αμερικανικής κάρτας για εγγραφή, αυτή η διαδικασία είναι σχετικά ευθεία.

Αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Οι πελάτες μας αγαπούν και μας εκτιμούν!

Και το μεγάλο πράγμα για το PrivateVPN είναι ότι θα σας επιτρέψει επίσης να ξεκλειδώσετε το αμερικανικό Netflix, το BBC iPlayer και πολλές άλλες υπηρεσίες που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me