Πώς να πάρετε το Hulu στον Καναδά το 2019

Πώς να πάρετε το Hulu στον Καναδά το 2019

Από Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να πάρετε το Hulu στον Καναδά το 2019; Δεν σας κατηγορούμε. Ειδικά αν ζείτε 20 λεπτά μακριά από τους αμερικανούς γείτονές σας που μπορούν να το απολαύσουν ελεύθερα. Αλλά ακριβώς επειδή ο Hulu δεν είναι διαθέσιμος στον Καναδά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε τον Hulu στον Καναδά.

Επίσης, δεν χρειάζεται να κολλήσετε με περιορισμένο καναδικό Netflix. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αμερικανική Netflix στον Καναδά αν θέλετε και κάναμε περιεχόμενο σε τέτοιο παρελθόν.

Αλλά για να πάρετε το Hulu στον Καναδά το 2019, υπάρχουν 3 βήματα που πρέπει να ολοκληρώσετε:

 • Πρέπει να κάνετε ένα λογαριασμό Hulu.
 • Πρέπει να ξεγελάσετε τον Hulu για να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Τέλος, θα πρέπει να ξεγελάσετε το κατάστημα εφαρμογών σας για να κατεβάσετε το Hulu.

Ακούγεται σαν να πάρεις τον Hulu στον Καναδά το 2019 είναι εύκολο, έτσι; Οχι ακριβώς.

Αυτό είναι εξίσου περίπλοκο όσο γίνεται με την πρόσβαση σε μια υπηρεσία σε μια χώρα όπου δεν είναι διαθέσιμη. Δείτε, δεν είναι τόσο απλό να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Το να ξεγελάς τον Hulu να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στις ΗΠΑ απαιτεί και τα σωστά εργαλεία. Ω, και το κατάστημα εφαρμογών απαιτεί κάποιες διαφορετικές κινήσεις ανάλογα με τη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu, οπότε όχι, δεν είναι τόσο εύκολο.

Αλλά θέλετε να πάρετε τον Hulu στον Καναδά το 2019 και θα σας οδηγήσουμε να το κάνετε με τον πιο απλό τρόπο.

Δημιουργία λογαριασμού Hulu για να αποκτήσετε τον Hulu στον Καναδά το 2019

Η δημιουργία του λογαριασμού Hulu δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολη. Αν έχετε ήδη τα κατάλληλα εργαλεία. Και αυτό είναι γενικά το πρόβλημα.

Δεν πρόκειται να σας οδηγήσουμε στο πώς να φτιάξετε έναν λογαριασμό Hulu, όπως ακριβώς και κάθε άλλος λογαριασμός.

Το πρόβλημα?Χρειάζεται μια αμερικανική κάρτα για να εγγραφείτε.

Και αυτό κάνει τα πράγματα περίπλοκα.

Ακολουθούν οι συστάσεις μας:

 • Ρώτα ένα φίλο. Εάν ζείτε στον Καναδά είτε κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ είτε όχι, είναι πιθανό ότι γνωρίζετε έναν Αμερικανό κάτοικο. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Ρωτήστε αν θέλουν να μοιραστούν ένα λογαριασμό. Ανάλογα με το άτομο, αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει τόσο εύκολα. Ίσως πρέπει να προσφέρετε κάποια κίνητρα. Ίσως προσφέρετε να μοιραστεί κάποιον λογαριασμό που έχετε ήδη για κάτι άλλο. Όπως και το DAZN για παράδειγμα. Και αν δεν χρησιμοποιούν ήδη Hulu, ίσως να τους ρωτήσω αν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ή αν μπορούν απλώς να σας κάνουν ένα λογαριασμό.
 • Ρωτήστε έναν φίλο που ζει στις ΗΠΑ, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα του. Πιθανότατα δεν θα σας αφήσουν, αλλά ποτέ δεν ξέρετε.
 • Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα. Τώρα, οι προπληρωμένες κάρτες δεν έχουν εγγυημένη επιτυχία, αλλά είναι σχετικά εύκολο να φτάσουν, και αν βρείτε το σωστό, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε.
 • Αποκτήστε μια εικονική κάρτα. Αυτές έχουν ακόμη χαμηλότερες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά είναι οι πιο εύκολες. Ο λόγος για το χαμηλότερο επίπεδο επιτυχίας τους; Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τους αφήνουν κενές. Πρέπει να έχετε χρήματα σε αυτά.

Αφού καταλάβετε το πρόβλημα της κάρτας, για να λάβετε έναν λογαριασμό Hulu, δώστε μια αμερικανική διεύθυνση και χρησιμοποιήστε μια αμερικανική κάρτα. Εκτός από αυτό, είναι ακριβώς όπως εγγραφή σε οποιοδήποτε άλλο site.

Για να πάρει τον Hulu στον Καναδά το 2019, ο Hulu χρειάζεται να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ

Κάνοντας ένα λογαριασμό Hulu είναι το πιο δύσκολο μέρος αυτού του φροντιστηρίου για σίγουρο. Αλλά το να εξαπατήσετε τον Hulu να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu στον Καναδά το 2019. Όπως απαιτεί ο Hulu να σκέφτεται ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ κάθε δευτερόλεπτο βλέπετε κάτι , ή διαφορετικά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενό σας.

Τι πρέπει να συμβεί για να πάρει τον Χούλου στον Καναδά το 2019 από αυτήν την οπτική γωνία; Πρέπει να εγκαταλείψετε τον Καναδά ουσιαστικά. Αυτό είναι με την απλούστερη δυνατή μορφή.

Ένα VPN είναι αυτό που πρέπει να κάνετε αυτό.

Διαβάζετε αυτό στον ιστότοπο του PrivateVPN. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι πρόκειται να είμαστε μεροληπτικοί.

Η αλήθεια είναι ότι αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική υπηρεσία για τον Hulu. Υπό την προϋπόθεση ότι λειτουργεί με τον Hulu. Το ζήτημα είναι ότι ενώ οι υπηρεσίες διαφημίζουν πόσα διακομιστές έχουν, συχνά δεν αναφέρουν τι υποστηρίζουν αυτοί οι διακομιστές. Μπορείτε να έχετε 100+ διακομιστές στις ΗΠΑ αλλά αν δεν λειτουργούν με πλατφόρμες όπως Hulu ή Netflix τότε ποιο είναι το σημείο?

Δεν πρόκειται να πούμε ότι η υπηρεσία PrivateVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN για εσάς, καθώς δεν είναι κάθε υπηρεσία κατάλληλη για όλους, αλλά όσον αφορά την ψυχαγωγία, το PrivateVPN διαθέτει διακομιστές που λειτουργούν με πλατφόρμες όπως Hulu, Amazon Prime, DAZN και ναι, τις περισσότερες περιοχές του Netflix στον πλανήτη, όπως φαίνεται σε μια δοκιμή που έγινε από την Comparitech.

Αν χρειάζεστε μόνο Hulu στον Καναδά ή σε οποιαδήποτε περιοχή που βρίσκεστε, οποιαδήποτε υπηρεσία VPN που λειτουργεί με το Hulu λειτουργεί. Το πρόβλημα είναι ότι ο Hulu βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για υπηρεσίες VPN λόγω της πίεσης των κατόχων δικαιωμάτων σε περιεχόμενο που δείχνουν. Και έχει νόημα. Κάποιος που έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή στον Καναδά δεν θέλει να παρακολουθήσετε την εκπομπή μέσω του Hulu. Και λόγω αυτού, πολλές υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν με τον Hulu. Και όταν το κάνουν, σπάνε συχνά.

Αν χρησιμοποιείτε το PrivateVPN για να πάρετε τον Hulu στον Καναδά το 2019, κατεβάστε τον πελάτη και συνδεθείτε με έναν από τους εξυπηρετητές Hulu που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τον Hulu στον Καναδά. Λοιπόν, στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Είναι λίγο πιο περίπλοκο στις κινητές πλατφόρμες και το Fire TV / Cube Fire όπως χρειάζεστε μια εφαρμογή. Ας περάσουμε από αυτό τώρα.

Πώς να αποκτήσετε το App Hulu στον Καναδά στο iPhone / iPad

Ξέρετε πώς να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud; Το κάνετε στις ρυθμίσεις.

Θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με έδρα τις ΗΠΑ.

Είναι πολύ απλό αλλά πρέπει να το ξέρετε πριν το κάνετε. Ένα VPN δεν θα αλλάξει τη θέση του καταστήματός σας όπως είναι. Παρόλο που ορισμένοι ιστότοποι VPN θα το έλεγαν. Θα πρέπει πρώτα να αλλάξετε τη θέση του καταστήματός σας και, για να το αλλάξετε, πρέπει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.

Εάν δεν δημιουργήσετε νέο λογαριασμό iCloud αλλά απλώς αλλάξετε την περιοχή στην τρέχουσα, θα χάσετε τα πάντα έτσι μην το κάνετε!

Αφού λάβετε τον Hulu στο iPhone / iPad σας, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στον παλιό σας λογαριασμό. Ή όχι. Δεν έχει σημασία. Θα διατηρείτε το περιεχόμενο και από τους δύο λογαριασμούς.

Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Hulu στον Καναδά στις συσκευές Android το 2019

Χρήστης Android; Ναι. Τα βήματα εδώ θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που πρέπει να κάνετε στο iPhone. Είναι πιο περίπλοκο στο Android.

 • Στις συσκευές Android, πρώτα, πηγαίνετε στο payments.google.com και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.
  Ενώ εκεί, πιέστε το Χώρα και πατήστε Να συνεχίσει.
 • Επίλεξε το ΜΑΣ ως χώρα και σε μια αμερικανική διεύθυνση στο.
 • Υποβάλετε και πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις της συσκευής σας.
 • Πιέστε επάνω Εφαρμογές και να βρει Το Google Play Store.
 • Όταν εκεί, πιέστε Σταματήστε τη δύναμη ακολουθούμενη από Αποθήκευση και βρείτε το Το Google Play Store εκεί επίσης.
 • Πάτα το ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ σε ανώτατα όρια.

Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε τον Hulu στον Καναδά στις συσκευές σας Android, και αν όχι, τότε επαναλάβετε τα τελευταία 2 κουκκίδες. Μπορείτε πάντα να κάνετε κάποιες αναζητήσεις στο Google σε περίπτωση που η συσκευή σας διαφέρει από τη δική μας. Ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας.

Πώς να πάρετε τον Hulu στον Καναδά το 2019 στο Fire TV Stick

Το μέρος του Fire TV Stick για να πάρει τον Hulu στον Καναδά είναι πάντα το λιγότερο αγαπημένο μας κομμάτι για να γράφουμε, καθώς τείνει να είναι πιο περίπλοκο.

 • Αρχικά, μεταβείτε στον ιστότοπο του Αμαζονίου. Πιέστε επάνω Του λογαριασμού σας.
 • Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε Περιεχόμενο και συσκευές εκεί. Πατήστε πάνω σε αυτό.
 • Εκεί θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Αλλάξτε το για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Αφού το κάνετε αυτό, πρέπει να το κάνετε διαγραφή του λογαριασμού σας στο Fire Stick / Cube του Fire σας για να συμβεί η αλλαγή.
 • Για να το κάνετε αυτό, στη συσκευή σας Amazon, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ο λογαριασμός μου, και εκεί, διαγραφή, και υπογράψτε ξανά.

Θα πρέπει πιθανότατα να παρέχετε κάποια μορφή αμερικανικής πληρωμής στον λογαριασμό σας στο Amazon, για να κατεβάσετε το Hulu. Αν και αυτό εξαρτάται από την τράπεζά σας / κάρτα.

Αν θέλατε να μάθετε πώς να πάρετε το Hulu στον Καναδά το 2019, αυτό είναι το πώς το κάνετε!

Η απόκτηση του Hulu στον Καναδά το 2019 δεν είναι δύσκολο αν έχετε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε μπροστά σας. Και αυτό το σεμινάριο καλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να πάρετε Hulu στον Καναδά.

Ακριβώς όπως όλες οι άλλες θέσεις μας καλύπτουν τα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε άλλες υπηρεσίες είτε στον Καναδά είτε όχι.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας μια αμερικανική κάρτα. Fool Hulu χρησιμοποιώντας το PrivateVPN. Πραγματοποιήστε λήψη του Hulu προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του καταστήματός σας. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me