Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο (βήμα προς βήμα)

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο (βήμα προς βήμα)

Από Michael Smolski, 2019-05-07 15:38:55 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο; Φυσικά, το κάνετε. Ποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει τηλεοπτικά επεισόδια μια μέρα μετά την εκτόξευση; Ενώ η Netflix σας κάνει να περιμένετε μήνες, ο Hulu φέρνει εκπληκτικές εκπομπές από τους συνανθρώπους του CBS, NBC, ABC, BBC, και αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά, στην τηλεόρασή σας, στο τηλέφωνο ή στο lap-top, σχεδόν αμέσως. Για να μην αναφέρουμε ότι προσφέρει δείχνει ότι οι αρετές της Netflix ή της Amazon Prime δεν είναι σε θέση να παρέχουν.

Αλλά από τη στιγμή που βρίσκεστε εδώ, καταλάβατε ότι δεν είναι τόσο απλό όσο η είσοδος στην περιοχή του Hulu αν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό συμβαίνει επειδή ενώ ο Hulu προσφέρει μεγάλες παραστάσεις, δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πράγματι, δεν είναι σχεδόν διαθέσιμο πουθενά εκτός των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

Λοιπόν, μέχρι να ξέρετε πώς να ξεγελάσετε τον Hulu.

Υπάρχουν 3 βήματα που θα πρέπει να λάβετε εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα τα πάμε βήμα προς βήμα, ώστε να είναι τόσο εύκολο για εσάς όσο μπορείτε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστεί:

 1. Πάρτε μια αμερικανική κάρτα για να δημιουργήσετε
 2. Tick ​​Hulu να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 3. Πετώντας το κατάστημα εφαρμογών σας για να κατεβάσετε το Hulu.

Αμέσως μπορείτε να απενεργοποιήσετε το γεγονός ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αμερικανική κάρτα. Αυτό είναι μόνο για σκοπούς εγγραφής. Φυσικά, η ανάγκη για μια τέτοια κάρτα δεν είναι ιδανική, αλλά αυτή είναι η μέθοδος ελέγχου του Hulu ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ και θα σας καθοδηγήσουμε στις προτάσεις μας για να πάρετε μια αμερικανική κάρτα καθώς συνεχίζετε να διαβάζετε.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Hulu για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ ευθεία. Είναι σαν να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να ενεργείτε σαν να βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Εάν πρέπει να δώσετε μια αμερικανική διεύθυνση και δεν ξέρετε ένα, υπάρχουν πολλές γεννήτριες διευθύνσεων στο Google.

Λοιπόν, τι γίνεται με τη λήψη μιας αμερικανικής κάρτας για την εγκατάσταση του Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο?

 1. Ζητήστε από κάποιον φίλο στις ΗΠΑ να σας βοηθήσει, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε μία από τις κάρτες σας ή κάνοντάς σας ένα λογαριασμό Hulu. Προσφέρετε να μοιραστείτε μαζί τους.
 2. Ρωτήστε κάποιον που έχει ήδη λογαριασμό Hulu εάν μπορείτε να το μοιραστείτε. Προσφέρετε να πληρώσετε ένα μέρος της συνδρομής ή να προσφέρετε κάποια διαφορετική υπηρεσία σε αντάλλαγμα.
 3. Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.
 4. Αποκτήστε μια εικονική προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά τα βήματα 3 και 4, ο λόγος πίσω από τον οποίο ορισμένες κάρτες δεν δουλεύουν με τον Hulu είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν χρήματα στις κάρτες. Και αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει.

Εάν αναρωτιέστε αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα για πληρωμή στο μέλλον, χρειάζεστε μόνο μια κάρτα για να εγγραφείτε.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα αυτού του οδηγού βήμα προς βήμα.

Δαγκάνοντας τον Hulu για να αποκτήσει πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν δεν έχετε λογαριασμό Hulu, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα κι αν ξεγελάσετε τον Hulu.

Το πρώτο βήμα ήταν το πιο δύσκολο, αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πρέπει να κάνετε τον Hulu να πιστεύει ότι δεν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα φτάσουμε στο σημείο. Το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε κάπου αλλού, χωρίς να μετακινείτε.

Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να βρίσκεστε στις ΗΠΑ χωρίς να βρίσκεστε στις ΗΠΑ, και έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εάν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε αν και.

Στον κόσμο της ψυχαγωγίας, δεν είναι τόσο απλό όσο η σύνδεση με έναν αμερικανικό διακομιστή για την απεμπλοκή αμερικανικών υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες VPN είναι πολύ γνωστές και χάρη σε αυτές τις προφυλάξεις προλαμβάνονται οι υπηρεσίες αυτές να μην λειτουργούν με πλατφόρμες όπως Hulu, DAZN ή Netflix. Προφυλάξεις όπως η ανάγκη μιας αμερικανικής κάρτας για να γίνει ένας λογαριασμός του Hulu, λαμβάνονται για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν όμοιους του Hulu εκτός των ΗΠΑ.

Αμέσως, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν με τον Hulu. Ακόμα κι αν το έκαναν, δεν θα προσέφεραν αρκετές ταχύτητες για να απολαύσετε την παρακολούθηση του Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσον αφορά το Hulu, το PrivateVPN είναι μια επιλογή που λειτουργεί με τον Hulu, ακριβώς όπως υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά, το Amazon Prime, το HBO και πολλά άλλα.

Όπως είπε ο Jamie, το PrivateVPN δεν έχει τόσα servery όπως μερικές άλλες υπηρεσίες VPN, αλλά επικεντρώνεται στην ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα. Υπάρχουν υπηρεσίες εκεί έξω με 3.000+ διακομιστές ενώ το PrivateVPN συνεργάζεται με τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά και αυτό συμβαίνει όταν επενδύετε σε ποσότητες.

Φυσικά, δεν πρόκειται να πούμε ότι είμαστε το μόνο VPN που λειτουργεί με τον Hulu, αλλά αν ψάχνετε για ένα VPN για ψυχαγωγικούς σκοπούς, η ποιότητα έχει σημασία, έχοντας 3.000+ διακομιστές είναι μεγάλη, αλλά σπαταλάτε τα χρήματά σας αν αυτά οι διακομιστές δεν λειτουργούν με τις υπηρεσίες στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Ο PrivateVPN + ένας λογαριασμός Hulu είναι αρκετός για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο στο iPhone, το iPad, το Android ή το Amazon Fire TV Stick, υπάρχουν κάποια επιπλέον βήματα που θα χρειαστεί να λάβετε επειδή ο Hulu δεν θα είναι αυτόματα στο κατάστημα εφαρμογών σας.

Λήψη του Hulu σε μια συσκευή iOS για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στις συσκευές της Apple, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας όπου θα χρειαστεί να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud. Εκεί θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με την τοποθεσία σας στις Η.Π.Α..

Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στο Αμερικανικό Apple App Store, το οποίο θα σας επιτρέψει στη συνέχεια να κάνετε λήψη του Hulu για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό, επειδή εάν αλλάξετε την περιοχή σας στον τρέχοντα λογαριασμό σας, θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας.

Φυσικά, αφού κατεβάσετε τον Hulu, μπορείτε να υπογράψετε ξανά τον παλιό σας λογαριασμό και ο Hulu θα είναι ακόμα εκεί.

Λήψη του Hulu σε μια συσκευή Android για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σε συσκευές Android, η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική. Πρέπει πραγματικά να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον τρέχοντα λογαριασμό σας.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε ένα κομμάτι από την Google σχετικά με το θέμα της αλλαγής της περιοχής σας.

Φυσικά, θυμηθείτε να ορίσετε την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από κάποιο άλλο αξιόπιστο κατάστημα Android.

Λήψη του Hulu στο Amazon Fire Stick για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Apple TV ή σε όσους αρέσουν στο Google Chromecast, αυτό δεν θα είναι εφικτό, καθώς αυτές οι πλατφόρμες δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN. Η σειρά Amazon Fire TV κάνει όμως την καλύτερη επιλογή σας εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

 • Η διαδικασία λήψης του Hulu στο Fire TV Stick αρχίζει με το να πάτε στο amazon.co.uk
 • Ανασκοπώ Λογαριασμοί & Κονίστρα και μετά πιέστε Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.
 • Αλλάξτε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Πηγαίνετε στο Amazon Fire Stick σας. Παω σε Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ο λογαριασμός μου.
 • Deregister.
 • Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το Hulu στο Amazon Fire Stick.

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, θα πρέπει να καταργήσετε τον τρέχοντα τρόπο πληρωμής σας και ενδεχομένως να προσθέσετε έναν αμερικανικό.

Αυτός είναι ο τρόπος πρόσβασης του Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όταν ξεκινάτε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να φαίνεται ότι πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία και ενώ ο Hulu δεν είναι η πιο εύκολη πλατφόρμα για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βήμα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο.

Τελικά αν θα ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό που το εξηγεί με τον πιο απλό δυνατό τρόπο ή αν παραιτηθείτε θα εξαρτηθεί από το πόσο θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στην ψυχαγωγία που αξίζουμε να έχουμε στην Ευρώπη. Εσυ?

Αμερικανική κάρτα + PrivateVPN + απατηλώνει το κατάστημα εφαρμογών σας = Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me