Πώς να παρακολουθήσετε το Hub ITV στην Ιρλανδία

Πώς να παρακολουθήσετε το Hub ITV στην Ιρλανδία

Από Michael Smolski, 2019-04-08 14:53:13 στην ψυχαγωγία


Δεν είναι ότι το RTE είναι κακό, απλά δεν προσφέρει πολλά περιεχόμενα που το κάνουν όπως το ITV Hub. Το πρόβλημα είναι ότι το ITV Hub δεν λειτουργεί στην Ιρλανδία. Και γι 'αυτό είστε εδώ. Θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε το ITV Hub στην Ιρλανδία.

Ειλικρινά, δεν είναι το πιο δύσκολο έργο που υπάρχει και αν διαβάσετε τον οδηγό μας για το πώς θα παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στην Ιρλανδία, τότε γνωρίζετε ότι είναι σχετικά εύκολο και σχεδόν η ίδια μέθοδος ισχύει εδώ.

Ποιος είναι ο λόγος πίσω από τον οποίο δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τον κόμβο ITV στην Ιρλανδία και τι χρειάζεται να γίνει?

Όταν πρόκειται για ψυχαγωγία, σχεδόν πάντοτε μειώνονται τα δικαιώματα για το περιεχόμενο. Όταν η ITV αγοράζει δικαιώματα στο περιεχόμενο, αγοράζει δικαιώματα για να δείξει αυτό το περιεχόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αγοράζοντας δικαιώματα για να δείτε κάτι σε όλο τον κόσμο δεν έχει νόημα για την ITV. Το ITV δεν είναι Netflix. Στο τέλος της ημέρας, όλα αφορούν τα χρήματα, και για το ITV να εμφανίζει περιεχόμενο στην Ιρλανδία, θα τους κοστίσει, και ότι τα χρήματα δεν θα γίνουν πίσω.

Εκτός αν συνεισφέρετε καταβάλλοντας μηνιαία συνδρομή. Και στη θεωρία, μπορείτε. Αλλά έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση που θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε τα χρήματα πολύ καλύτερα.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την ITV Hub στην Ιρλανδία, απλά πρέπει να κάνετε το ITV να πιστεύει ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, υπό την προϋπόθεση ότι θέλετε να παρακολουθήσετε ακριβώς στο laptop σας. Θα εμφανιστούμε σε κινητές συσκευές στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

Πώς εξοργίζεσαι την ITV για να σκεφτείς ότι βρίσκεσαι στο Ηνωμένο Βασίλειο; Αλλάζοντας την τοποθεσία σας, ουσιαστικά.

Πώς αλλάζετε την τοποθεσία σας για να παρακολουθήσετε τον κόμβο ITV στην Ιρλανδία?

Χρησιμοποιώντας ένα VPN. Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Σκεφτείτε το ως φίλτρο. Όταν φιλτράρετε το νερό στο σπίτι, το σκληρό νερό εισέρχεται στο φίλτρο, Το φίλτρο αφαιρεί αυτή τη σκληρότητα και παρέχει μαλακό νερό. Ένα VPN παίρνει το Διαδίκτυο και το κάνει καλύτερο.

Στην περίπτωσή σας, σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το ITV Hub στην Ιρλανδία. Ένα VPN μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στην Ιρλανδία ή το American Netflix στην Ιρλανδία. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες αν χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο πάροχο VPN.

Και εκεί έρχεται το PrivateVPN.

Το PrivateVPN συνεργάζεται με το ITV Hub, λειτουργεί με το BBC iPlayer και υποστηρίζει επίσης τις πιο πολλές περιοχές του Netflix στον κόσμο εκεί έξω. Φροντίστε να παρακολουθείτε το παιχνίδι των Θρόνων έξω από τις ΗΠΑ; Υποστηρίζουμε το HBO NOW. DAZN, Hulu, Amazon Prime, το ονομάζεις.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που συνεργάζεται με το ITV Hub. Αλλά πριν εγγραφείτε, βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεται με το ITV. Οι ομοειδείς της ITV καταβάλλουν προσπάθειες για να αποτρέψουν τις υπηρεσίες VPN από το να εργάζονται με τις πλατφόρμες τους.

Το PrivateVPN ίσως δεν έχει τους περισσότερους διακομιστές στον κόσμο, αλλά οι διακομιστές που έχει, συνεργάζονται με τις υπηρεσίες στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση και όχι απλώς χωρίς νόημα. Και αυτό είναι σημαντικό. Αφού το διαβάσετε, θα εμφανίζονται διαφημίσεις σχετικά με τις υπηρεσίες VPN και θα δείτε ότι οι υπηρεσίες διαφημίζουν ένα τεράστιο αριθμό διακομιστών. Αυτό που δεν θα σας πω είναι πόσοι από αυτούς τους διακομιστές συνεργάζονται με τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε να πληρώσετε αυτή τη συνδρομή ITV είτε μπορείτε να επιλέξετε το PrivateVPN και να έχετε ένα VPN που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερα Netflix από ποτέ και αυτό επίσης λειτουργεί με το BBC και το οποίο σας κρατά ασφαλές στο διαδίκτυο με κρυπτογράφηση 256 bit και ισχυρό Σουηδικοί νόμοι που μας εμποδίζουν να αποθηκεύουμε τα αρχεία καταγραφής γύρω από τη χρήση σας. Αυτό είναι το όνομά σας.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα παρακολούθησης σε κινητές συσκευές αν επιλέξετε να το κάνετε, είτε με τον τρόπο αυτό, επειδή δεν είναι διαθέσιμο το ITV στα καταστήματα εκτός της υποστηριζόμενης περιοχής.

Παρακολουθήστε το Hub ITV στην Ιρλανδία στις συσκευές Apple σας

Θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud.

Αφού το κάνετε αυτό, δημιουργήστε μόνο ένα νέο, με λεπτομέρειες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη του ITV και κάθε άλλης εφαρμογής που είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορείτε να αλλάξετε ξανά το τρέχον κατάστημά σας αφού κάνετε λήψη του ITV Hub.

Απλά φροντίστε να μην αλλάξετε τη θέση του τρέχοντος λογαριασμού σας. Εάν το κάνετε, θα χάσετε τα πάντα.

Παρακολουθήστε το Hub ITV στην Ιρλανδία στις συσκευές σας Android

Στις συσκευές Android, πρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας στον τρέχοντα λογαριασμό σας.

Το Google σας περιγράφει πώς να το κάνετε αυτό και επισυνάψαμε έναν σύνδεσμο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει την περιοχή σας για να είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το ITV Hub στην Ιρλανδία.

Αυτός είναι ο τρόπος παρακολούθησης του ITV Hub στην Ιρλανδία

Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο να παρακολουθήσετε τον ITV Hub στην Ιρλανδία. Απλώς απαιτεί τη γνώση του σωστού εργαλείου και τον τρόπο λήψης της εφαρμογής.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me