Πώς να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία

Πώς να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία

Από Michael Smolski, 2019-07-04 19:01:00 στους Οδηγούς


Θέλετε να παρακολουθήσετε το HotStar έξω από την Ινδία, είτε πρόκειται για τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά ή το Ηνωμένο Βασίλειο; Δεν σας κατηγορούμε. Το Hotstar δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που προσφέρει τόσο ένα ευρύ φάσμα εκπομπών και ταινιών, ενώ καλύπτει επίσης ορισμένα αθλήματα, ενώ συγχρόνως διαθέτει μια δέσμη δωρεάν περιεχομένου χωρίς την ανάγκη εγγραφής. Εάν βρίσκεστε στη σωστή θέση.

Στο παρελθόν, κάλυψαμε τον τρόπο να παρακολουθήσουμε όμοιους με τους DAZN, Hulu και Amazon Prime, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καλύψει ποτέ τον τρόπο παρακολούθησης του Hotstar έξω από την Ινδία. Και ειλικρινά, είναι πολύ εύκολο, αν γνωρίζετε τις σωστές πληροφορίες.

Πώς να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία αν είστε στις ΗΠΑ ή τον Καναδά

Δύο από τις περιοχές όπου η Hostar επεκτάθηκε εκτός της Ινδίας είναι ο Καναδάς και οι ΗΠΑ.

Αν ζείτε σε αυτές τις χώρες, θεωρητικά, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να διαβάζετε. Αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ έχετε όλο και περισσότερο περιεχόμενο, σας συνιστούμε να παραμείνετε στην οθόνη.

Το ινδικό νόμισμα αξίζει πολύ λιγότερο από αυτό των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, ο μέσος άνθρωπος μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα ξενοδοχείο που θα θεωρείται ξενοδοχείο 5 αστέρων, αν επρόκειτο να επισκεφθεί την Ινδία, χωρίς προβλήματα, για αρκετές ημέρες.

Εάν επρόκειτο να χρεώνετε αμερικανικές τιμές στην Ινδία, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά το Hotstar. Από την άλλη πλευρά, εάν χρεώνεστε για τις τιμές των ινδικών στις ΗΠΑ, η υπηρεσία δεν θα επιβιώσει, καθώς υπάρχουν πολύ περισσότερες δαπάνες για τη διατήρηση μιας υπηρεσίας που εκτελείται στις ΗΠΑ από ό, τι στην Ινδία.

Το πρόβλημα με την πληρωμή για το Hotstar στις ΗΠΑ δεν είναι ότι η υπηρεσία είναι υπερτιμημένη, αλλά ότι δεν έχει όλο το περιεχόμενο που κάνει το πολύ φθηνότερο Indian HotStar. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Ινδικό HotStar εάν θέλουν να παρακολουθήσουν Hotstar έξω από την Ινδία.

Πώς να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία

Είτε βρίσκεστε στις ΗΠΑ, στον Καναδά ή εκτός αυτών των δύο χωρών και θέλετε να παρακολουθήσετε το Hotstar εκτός της Ινδίας, όπως και με το Netflix, το κλειδί είναι να ξεγελάσετε την υπηρεσία να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή χώρα.

Και για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε ένα VPN.

Αν δεν γνωρίζετε τι είναι ένα VPN, για να εξηγήσετε εν συντομία, οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την τοποθεσία σας, ουσιαστικά, διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια σας στο διαδίκτυο, την οποία καλύψαμε σε μερικές άλλες αναρτήσεις ιστολογίου.

Με ένα VPN μπορείτε να παρακολουθήσετε το Hotstar εκτός της Ινδίας αλλάζοντας την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στην Ινδία ακριβώς όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix έξω από τις ΗΠΑ και ακριβώς όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Hulu έξω από τις ΗΠΑ και σε μέρη όπως ο Καναδάς.

Το κλειδί είναι να έχετε ένα VPN που να υποστηρίζει το HotStar, καθώς δεν είναι τόσο εύκολο όσο απλά να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε VPN, επειδή οι υπηρεσίες είναι σε θέση να ανιχνεύσουν όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. PrivateVPN; Δεν είναι ο μόνος πάροχος που υποστηρίζει το Hotstar, αλλά είναι ένας από τους λίγους. Με αυτό, το PrivateVPN υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά, ενώ παράλληλα υποστηρίζει υπηρεσίες όπως το Amazon Prime, DAZN, Hulu και πολλά άλλα που μπορείτε να διαβάσετε στο blog μας.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα. Δεν πρόκειται να σας πω ότι θα σας προσφέρουμε μια εμπειρία "χωρίς buffer" με το PrivateVPN. Αν το Διαδίκτυο σας δεν είναι αρκετά καλό, δεν υπάρχει VPN που να εγγυάται μια "χωρίς buffer" εμπειρία. Αυτό που θα σας πω είναι ότι οι πελάτες μας αγαπούν την υπηρεσία μας τόσο πολύ ώστε να προσφέρουμε δωρεάν δοκιμή 7 ημερών χωρίς περιορισμούς καθόλου. Ειλικρινά, είναι ίσως η πιο εύκολη δοκιμή για να εγγραφείτε, εκεί έξω.

Εγκατάσταση του Hotstar να είναι σε θέση να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία

Αν αναρωτιέστε για τις δυνατότητές σας εάν θέλετε να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία, το μεγάλο πράγμα για το Hotstar είναι ότι συνολικά θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε το Hotstar εκτός της Ινδίας είτε στο τηλέφωνό σας είτε στο φορητό υπολογιστή σας, από το πρόγραμμα περιήγησης.

Ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε την εφαρμογή, θα το περάσουμε και για εσάς.

Πώς να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία σε iPhones και iPads

Για να παρακολουθήσετε το Hotstar έξω από την Ινδία στο iPhone ή στο iPad σας, εάν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου το Hotstar δεν εμφανίζεται στο Apple App Store, θα πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό iCloud.

Αφού το κάνετε αυτό, δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό με την τοποθεσία σας να βρίσκεται σε μία από τις υποστηριζόμενες περιοχές, όπως οι ΗΠΑ, και να κατεβάσετε το Hotstar ακολουθούμενο από τη λήψη του PrivateVPN.

Βεβαιωθείτε όμως ότι θα δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, όμως! Εάν προσπαθήσετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον τρέχοντα λογαριασμό σας, θα καταλήξετε να χάσετε τα πάντα.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hotstar έξω από την Ινδία στις συσκευές Android

Στις συσκευές Android, για να παρακολουθήσετε το Hotstar, θα πρέπει να αλλάξετε την τρέχουσα περιοχή σας και πάλι να βρίσκεστε σε μία από τις υποστηριζόμενες περιοχές.

Η Google έχει έναν οδηγό γύρω από αυτό. Διαφορετικά, απλά ανοίξτε το HotStar στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Hotstar έξω από την Ινδία στο Chromecast?

Μια κοινή παρερμηνεία που διαδόθηκε από τους οδηγούς είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία στο Amazon Fire TV Stick. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε επειδή επειδή το τηλέφωνό σας ή ο φορητός σας υπολογιστής μπορεί να ξεγελάσει το Hotstar, το Chromecast θα εξακολουθεί να βασίζεται στην πραγματική σας χώρα, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες VPN δεν υποστηρίζονται στο Chromecast. Και έτσι, ο Hostar δεν θα δουλέψει για σας εκτός της Ινδίας.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Hotstar εκτός της Ινδίας, σας συνιστούμε να πάρετε το Amazon Fire TV Stick ή την τηλεόραση Android.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hotstar έξω από την Ινδία στο Fire Stick?

  • Μεταβείτε στον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Επιλέγω Λογαριασμοί & Κονίστρα ακολουθούμενη από Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.
  • Αλλάξτε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
  • Πηγαίνετε στη συσκευή σας Amazon Fire TV. Επιλέγω Ρυθμίσεις και Ο λογαριασμός μου.
  • Αποσυνδεθείτε και υπογράψτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το Hotstar για να δείτε το Hotstar εκτός της Ινδίας.

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε Hotstar έξω από την Ινδία, ειλικρινά, δεν είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες που είναι πιο δύσκολο να ξεμπλοκάρει ότι καλύψαμε στο ιστολόγιό μας στο παρελθόν.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me