Πώς να Hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix

Πώς να Hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix

Από Michael Smolski, 2019-04-11 13:58:20 στην ψυχαγωγία


Το Netflix είναι μια μεγάλη πλατφόρμα που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει την ανάγκη για τηλεοπτική συνδρομή, αλλά πόσο μεγάλη εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πού ζείτε. Για παράδειγμα, Η Εσθονία έχει περίπου το 15% του περιεχομένου Netflix. Και ενώ αυτό το 15% του περιεχομένου εξακολουθεί να προσφέρει αρκετά μεγάλο αριθμό ταινιών και εκπομπών, τι γίνεται αν η εκπομπή που θέλετε να μην είναι διαθέσιμη στη χώρα σας; Υπάρχει 75% πιθανότητα στην Εσθονία. Και το ίδιο ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, η Κίνα, και αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά.

Γιατί πρέπει να αναζητήσετε πώς να Hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix; Γιατί δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix αμέσως?

Δεδομένου ότι δεν έχει τα δικαιώματα να επιδεικνύει αυτό το περιεχόμενο.

Κάθε χώρα έχει δικά της τηλεοπτικά κανάλια και αυτά τα τηλεοπτικά κανάλια ανταγωνίζονται για περιεχόμενο, συχνά αγοράζοντας αποκλειστικά δικαιώματα για την προβολή μιας συγκεκριμένης εκπομπής ή μιας ταινίας σε μια χώρα. Και αυτό είναι που η Netflix ανταγωνίζεται, σε κάθε χώρα. Πώς σκοπεύετε να δείξετε κάτι εάν μια εταιρεία έχει ήδη αποκλειστικά δικαιώματα σε αυτήν? Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους υπάρχει μια τέτοια τεράστια ανισότητα περιεχομένου εκεί έξω και γιατί ψάχνετε για το πώς να hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix.

Αυτό είναι πώς να Hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix

Μειώνεται η αλλαγή της θέσης του λογαριασμού σας Netflix. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που σας περιορίζει να βλέπετε όλο το περιεχόμενο του Netflix είναι η τοποθεσία σας. Δεν υπάρχει ανάγκη για αμερικανικές κάρτες όπως με τον Hulu, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε τη θέση του καταστήματος εφαρμογών σας, είναι μόνο ένα βήμα.

Και αυτό θα σας βοηθήσει ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ακόμη και οι ΗΠΑ δεν έχουν όλο το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Πώς hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix; Χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και ναι, η χρήση του VPN είναι απόλυτα νόμιμη και ασφαλής, εκτός εάν βρίσκεστε σε μια χώρα με λογοκρισία. Οι ομοειδείς της Κίνας έχουν κάνει τη χρήση τέτοιων υπηρεσιών παράνομη. Οι υπηρεσίες VPN χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να παραμείνουν ασφαλείς στο διαδίκτυο, αλλά στην περίπτωσή σας, σας επιτρέπει επίσης να χάσετε Netflix ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αλλάζοντας την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε σε διαφορετικό μέρος.

Αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να χάσετε Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN. Και δεν το λέμε μόνο επειδή θέλουμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, αλλά το PrivateVPN υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά με την υποστήριξη 21 διαφορετικών περιοχών στην αγορά. Αν ψάχνετε για αμερικανικό Netflix, δεν είμαστε η μόνη λύση. Αν ψάχνετε για το πιο δυνατό περιεχόμενο, είμαστε η μόνη λύση.

Υπάρχουν υπηρεσίες που έχουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό εξυπηρετητών εκεί έξω, αλλά μας ενδιαφέρει η ποιότητα των διακομιστών μας και όχι η ποσότητα. Εκατοντάδες διακομιστές που δεν λειτουργούν με τις υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε δεν έχουν καθόλου αξία και το πρόβλημα που θέλει να αποκρύψει το Netflix όλο το περιεχόμενο Netflix είναι ότι η Netflix πρέπει να λάβει μέτρα κατά των υπηρεσιών VPN λόγω της πίεσης των εταιρειών που έχουν δικαιώματα επί περιεχομένου.

Μετά από όλα, γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει για τη συνδρομητική τηλεόρασή τους για να παρακολουθήσουν μια συγκεκριμένη παράσταση αν μπορούν να το φτάσουν φθηνότερα με το Netflix?

Αλλά η ποιότητα δεν σημαίνει απλά ότι οι διακομιστές που λειτουργούν, αλλά έχουν διακομιστές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε υψηλής ποιότητας. Εδώ λέει ο Λάρς για εμάς:

Τι συσκευές μπορείτε να Hack Netflix On?

Αν θέλετε να αποκρύψετε το Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix, το VPN είναι αυτό που χρειάζεστε. Αλλά τι είδους συσκευές θα λειτουργήσει αυτή η μέθοδος?

Όλες οι επιτραπέζιες συσκευές, συσκευές iPhone και συσκευές Android, είτε πρόκειται για το τηλέφωνό σας είτε για τους φίλους του Fire TV Stick.

Δυστυχώς, οι εταιρείες Chromecast και Apple TV δεν υποστηρίζουν αυτή τη μέθοδο λόγω του ότι δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN.

Αυτό είναι πώς να Hack Netflix για να ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο Netflix

Θέλετε να χάσετε άλλες πλατφόρμες από την Netflix; Θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε το BBC iPlayer στο εξωτερικό; Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε Hulu ή DAZN; Έχουμε πολύ χρήσιμο περιεχόμενο στο ιστολόγιό μας και ενώ οι πλατφόρμες που αναφέρονται είναι πιο δύσκολο να ξεκλειδώσετε, το PrivateVPN συνεργάζεται με όλους τους.

Είστε έτοιμοι να μας δοκιμάσετε ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλύτερο δυνατό περιεχόμενο και να αφήσετε πίσω την τηλεοπτική σας εγγραφή?

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me