Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου τέχνης και πολιτισμού της Google εκτός των ΗΠΑ

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Τέχνες της Google & Το χαρακτηριστικό γνώρισμα Πολιτισμού προσώπου εκτός των ΗΠΑ

Από Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 στην ψυχαγωγία
Πολλές προσωπικότητες μιλάνε γι 'αυτό στα κοινωνικά μέσα τους. Η Google δήλωσε ότι είχαν ήδη ληφθεί 30 εκατομμύρια αυτοεξυπηρέτησης. Αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις Τέχνες της Google & Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του προσώπου του πολιτισμού εκτός των ΗΠΑ, δεν μπορείτε.


Η αγγλική δεν ήταν η πρώτη γλώσσα. Επί του παρόντος, σχεδόν 7000 γλώσσες που εξακολουθούν να υπάρχουν. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά. Οι περισσότεροι είναι εξαφανισμένοι. Πέθαναν. Η τέχνη, ωστόσο, δεν είναι εξαφανισμένη. Δεν μιλάμε γλώσσες πριν από 500 χρόνια, αλλά σίγουρα βλέπουμε την τέχνη από 500 χρόνια πριν. Και η Google έχει φέρει την τέχνη στις οθόνες του τηλεφώνου με την τέχνη της & Εφαρμογή καλλιέργειας. Και όχι μόνο η παλιά τέχνη αλλά και η σύγχρονη τέχνη. Είτε κοντά στην τέχνη ή όχι, η Google φέρνει τέχνη σε εσάς. Η εφαρμογή τους είναι σαν ένα μουσείο στο Διαδίκτυο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου τέχνης και πολιτισμού της Google εκτός των ΗΠΑ
Η ίδια η εφαρμογή, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βουτήξετε στο παρελθόν ή να εμπνευστείτε, αλλά πρόσφατα η Google πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που έκανε αυτή την υπηρεσία που ήταν άγνωστη από πολλούς ανθρώπους που άκουσαν. Πρόσθεσαν μια λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου που επιτρέπει στους ανθρώπους να πάρουν ένα selfie το οποίο στη συνέχεια αναλύεται. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Τέχνες της Google & Ωστόσο, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του πολιτισμού εκτός των ΗΠΑ. Αλλά αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, με βάση την εικόνα του εαυτού σας και την ανάλυση από την Google, μπορείτε να βρείτε άτομα που μοιάζουν με σας από το παρελθόν. Προφανώς, δεν θα πάρετε πάντα τέλειους αγώνες, τελικά, αυτή είναι απλώς μια βάση δεδομένων της τέχνης, όχι όλων όσων υπήρχαν.

Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισαν αυτόματα τους ανθρώπους. Δεν είναι ένας αλλαγέας της ζωής, αλλά κάτι ενδιαφέρον να κοιτάξει κανείς. Κάτι που θα σας εμπνεύσει ίσως να εξετάσετε το οικογενειακό ιστορικό σας.
Όλοι γνωρίζουμε κάποιον στην τηλεόραση που μοιάζει με κάποιον που γνωρίζουμε. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε. Η Google μας φέρνει ομοιότητες. Δεν είναι άνθρωποι σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά είναι άνθρωποι από το παρελθόν. Οι διπλωμάτες μας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου τέχνης και πολιτισμού της Google εκτός των ΗΠΑ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει, αλλά λόγω περιορισμών, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Arts & Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του προσώπου του πολιτισμού εκτός των ΗΠΑ.

Αλλά υπάρχει ένα τέχνασμα...

Χρησιμοποιήστε το Google Arts & Το χαρακτηριστικό γνώρισμα Πολιτισμός προσώπου έξω από τις ΗΠΑ από Tricking Google

Αλλά πώς μπορείτε να κόψετε γίγαντες όπως το Google? Όπως ακριβώς και με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Αλλάζετε τοποθεσίες. Και όχι, μην πετάτε στις ΗΠΑ μόνο για να πάρετε ένα selfie. Αντ 'αυτού, αλλάξτε ουσιαστικά τις τοποθεσίες. Κάτι που σας επιτρέπει να κάνετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο το οποίο είναι επίσης γνωστό ως VPN. Εκτός αν ζείτε στην Κίνα, αλλά υπάρχει μια διαφορετική θέση γι 'αυτό.

Ένα VPN σας κρατά κρυπτογραφημένο. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι δεν έχει σημασία αν είναι η κυβέρνηση ή ο πάροχος Διαδικτύου σας, αυτό που κάνετε θα είναι ασφαλές. Κανείς δεν θα ξέρει. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε πολλά να κρύψετε, εκτός εάν το dubbelganger σας δεν φαίνεται πολύ καλό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου τέχνης και πολιτισμού της Google εκτός των ΗΠΑ
Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε ουσιαστικά να είστε οπουδήποτε, εφόσον η εταιρεία που χρησιμοποιείτε διαθέτει διακομιστές στη χώρα στην οποία θέλετε να συνδεθείτε. Το PrivateVPN προσφέρει 56 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών για παράδειγμα. Όχι ότι θα χρειαστείτε 56 σε αυτή την περίπτωση καθώς χρειάζεται μόνο να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α..

Είναι απλό. Εάν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, προτού συνδεθείτε σε ένα VPN, το Google Arts & Πολιτισμός Η Google δεν θα εμφανίσει τη νέα λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου. Αλλά μόλις συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή ενώ χρησιμοποιείτε ένα VPN και κάνετε επανεκκίνηση του Google Arts & Πολιτισμός, θα εμφανιστεί αυτόματα μόλις μετακινηθείτε ελαφρά.

Πως να το κάνεις

Το πρώτο βήμα στη χρήση των Τεχνών της Google & Η λειτουργία αντιστοίχισης προσώπου πολιτισμού εκτός των ΗΠΑ είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PrivateVPN.

  • Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον ιστότοπο PrivateVPN και πατήστε το κουμπί αγοράς στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Μην ανησυχείτε. Έχετε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν σας αρέσει.
  • Στη συνέχεια, συμπληρώστε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες και κατευθυνθείτε στην ενότητα Λήψη στο κάτω μέρος της οθόνης, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας σε άλλες συσκευές εκτός από τα τηλέφωνά σας. Εάν θέλετε απλώς να χρησιμοποιήσετε τις Τέχνες της Google & Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του προσώπου του πολιτισμού εκτός των ΗΠΑ, τότε απλά αναζητήστε το στο κατάστημα εφαρμογών σας και εγκαταστήστε το.
  • Μόλις εγκατασταθεί, δώστε τα στοιχεία σας και συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή.
  • Άνοιγμα των Τεχνών της Google & Πολιτισμός και μετακινηθείτε μέχρι να δείτε μια ερώτηση που σας ρωτάει αν το πορτρέτο σας βρίσκεται στο μουσείο.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό που κάνει την ιστορία καλύτερη

Ας το παραδεχτούμε, αυτό δεν θα αλλάξει τον πλανήτη, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο για να το δοκιμάσετε. Και ένας καλός τρόπος για να ενδιαφερθείτε ίσως για την ιστορία με την έρευνα των ανθρώπων που βρίσκετε.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me