Πώς να παρακολουθήσετε Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πώς να παρακολουθήσετε Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Από Michael Smolski, 2019-02-25 09:19:18 στην ψυχαγωγία


Το παιχνίδι των Θρόνων είναι ίσως το πιό hyped show στο διαδίκτυο. Είτε το αγαπάς είτε το μισείς, θα το δεις όταν βγαίνει. Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν βγαίνουν τα νέα επεισόδια Game of Thrones. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις έρθει ο Απρίλιος και θέλετε να παρακολουθήσετε το 8ο παιχνίδι του Thrones στο Ηνωμένο Βασίλειο, είστε πολύ περιορισμένοι. Ειδικά όσον αφορά την παρακολούθηση του online πηγαίνει. Αλλά και πάλι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει κάτι που δεν δείχνει πράγματα που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο όπως ακριβώς και με το DAZN, το οποίο είναι το Netflix του ζωντανού αθλητισμού που εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά δεν εργάζεται καθόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παιχνίδι των θρόνων? Ο Γιώργος R. R. Martin είναι Αμερικανός, αλλά η πλειοψηφία της παράστασης είναι πυροβόλησε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους περισσότερους ηθοποιούς επίσης από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποιες είναι οι επιλογές σας εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι των Θρόνων Season 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Το πιο προφανές είναι να παρακολουθήσετε σε μια τηλεόραση εάν προσθέσετε ένα πρόσθετο HBO στην τηλεοπτική συνδρομή σας που είναι τόσο ακριβό όσο είναι. Αν έχετε ακόμη και συνδρομή τηλεόρασης. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε αυτό είναι για σας. Αυτό είναι το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά δεν είναι όλοι να είναι σπίτι κάθε βράδυ. Ούτε όλοι έχουν συνδρομή τηλεόρασης.

Και αυτό είναι όπου παρακολουθείτε Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο στο διαδίκτυο έρχεται.

Ο πιο προσιτός τρόπος να παρακολουθήσετε το Παιχνίδι των Θρόνων είναι να το κάνετε στο διαδίκτυο.

Εκεί έχετε δύο επιλογές:

  1. Πηγαίνετε τον πολύ φτηνό δρόμο και προσπαθήστε να βρείτε ένα ρεύμα παιχνιδιού θρόνων το οποίο θα είναι σε πολύ ασυνεπή ποιότητα που δεν αντιπροσωπεύει το παιχνίδι των θρόνων, ενώ πιθανότατα θα μολύνει τον υπολογιστή σας ταυτόχρονα.
  2. Μπορείτε να επενδύσετε σε μια συνδρομή HBO NOW που είναι σαν το Netflix αλλά για το περιεχόμενο HBO. Θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε ό, τι περιεχόμενο HBO θέλετε, από όπου κι αν θέλετε σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε. Και το πιο σημαντικό, θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν γνωρίζετε πώς να το λειτουργήσετε όσο το HBO NOW είναι μεγάλο, δεν είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ευτυχώς, γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε να λειτουργήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς να κάνετε το HBO τώρα να δουλέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Μπορείτε να εξαπατήσετε HBO ΤΩΡΑ να σκεφτεί ότι είστε στις ΗΠΑ.

Θέλατε να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε το Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και καλά, αυτό θα πρέπει να γίνει ώστε να μπορείτε.

Πηγαίνει κάτω για να έχει ένα VPN που είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN θα σας επιτρέψει ουσιαστικά να αλλάξετε θέση χωρίς μετακίνηση. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να κάνετε το HBO να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Και εκεί έρχεται ένα VPN.

Εάν συνδεθείτε σε ένα αμερικανικό διακομιστή με το PrivateVPN, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones 8η σεζόν στο Ηνωμένο Βασίλειο εάν κάνετε επίσης λογαριασμό HBO NOW.

Είναι τόσο απλό.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN; Όχι, δεν το κάνετε. Αλλά αυτό που μπορούμε να σας πούμε τώρα είναι ότι θα συνεργαστούμε με την HBO και ότι υποστηρίζουμε επίσης όλες τις άλλες υπηρεσίες που ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε όπως το Netflix ή το Hulu.

Τι χρειάζεστε για να ψάξετε όταν ψάχνετε για ένα VPN που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσετε να ψάχνετε πόσα διακομιστές έχει μια υπηρεσία.

Όλοι τείνουμε να πέσουμε σε μια παγίδα του "περισσότερα είναι καλύτερα." Δεν είναι. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN εκεί έξω που διαφημίζουν έναν πραγματικά μεγάλο αριθμό διακομιστών, και αυτό είναι μεγάλο, όσο απλά τα πράγματα πηγαίνουν. Αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να εξετάσετε είναι αυτό με τους οποίους αυτοί οι διακομιστές συνεργάζονται.

Εταιρείες όπως το HBO, το Amazon, το Netflix, το Hulu και το DAZN, καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να αποτρέψουν τις υπηρεσίες VPN από το να εργάζονται όπως πρέπει λόγω της πίεσης που αντιμετωπίζουν, αν δεν το κάνουν. Και αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι διακομιστές VPN δεν λειτουργούν.

Ποιες υπηρεσίες θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το 8ο παιχνίδι του Thrones στο Ηνωμένο Βασίλειο; Δεν γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να αναζητήσετε ποιότητα και όχι ποσότητα. Αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι ότι το PrivateVPN συνεργάζεται με το HBO NOW και είναι επίσης το καλύτερο VPN για το Netflix με υποστήριξη για τις περισσότερες περιοχές Netflix εκεί έξω.

Αυτό είναι το πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κάνετε λογαριασμό HBO NOW. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό PrivateVPN. Συνδεθείτε σε ένα αμερικανικό διακομιστή με το PrivateVPN και αυτό είναι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones σεζόν 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπό την προϋπόθεση ότι είναι φυσικά. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν είναι όλοι οι διακομιστές εργάζονται με HBO έτσι απλά συνδεθείτε με δοκιμή και λάθος.

Έχουμε επίσης μια θέση που καλύπτει τον τρόπο εγκατάστασής του στο τηλέφωνό σας ή το Fire TV Stick σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε σε μια μικρή ή μεγάλη οθόνη. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me