Πότε έρχεται η Disney Plus στον Καναδά

Πότε έρχεται η Disney Plus στον Καναδά

Από Michael Smolski, 2019-06-01 17:16:18 στην ψυχαγωγία


Μπορεί να έχετε ψάξει για το πότε είναι η Disney Plus έρχεται στον Καναδά και μάλλον έχει μπερδευτεί καθώς οι απαντήσεις που δίδονται συχνά συμβαδίζουν μεταξύ τους. Ορισμένοι ιστοχώροι ανέφεραν ότι «είναι ένα ασφαλές στοίχημα, δεδομένης της περιφερειακής ανάπτυξης της Βόρειας Αμερικής». Ωστόσο, όποιος όποτε έπρεπε να αναζητήσει τον τρόπο δημιουργίας του Hulu στον Καναδά γνωρίζει ότι η Βόρεια Αμερική τείνει να ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ. Ωστόσο, η Disney Plus έχει σίγουρα έρθει στον Καναδά, και θα εξηγήσουμε γιατί και πότε.

Γιατί και πότε είναι η Disney Plus που έρχεται στον Καναδά?

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο που κάποιος θα υποθέσει ότι θα ήταν στον Καναδά αλλά ποτέ δεν το κατάφερε. Hulu είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα αυτού. Παρά τον αμέτρητο αριθμό των άρθρων με τα δολώματα κλικ που ισχυρίζονται ότι είναι, δεν το έκανε ποτέ.

Αλλά εάν συγκρίνατε τη Disney Plus με όλες τις άλλες υπηρεσίες ροής εκεί έξω, θα μπορούσατε εύκολα να πείτε τη διαφορά. Η Disney, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, δεν πληρώνει για να πάρει δικαιώματα σε εκπομπές ροών. Αγοράζει εταιρείες που κατέχουν τα δικαιώματα. Είτε πρόκειται για Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, ή Lucasfilm.

Και αυτό σημαίνει ότι, όταν κάποια από τα συμβόλαια που δίνει η Disney σε εταιρείες για streaming περιεχομένου, θα είναι σε θέση να δείχνουν οποιαδήποτε ταινία ή να δείχνουν ότι κατέχουν στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη τους, σε οποιαδήποτε χώρα.

Αν αναρωτιέστε πότε έρχεται ο Disney Plus στον Καναδά, δεν μπορούμε να σας πούμε πότε. αλλά τι μπορούμε να σας πούμε ότι σε αντίθεση με τον Hulu, η Disney Plus θα φτάσει σίγουρα στον Καναδά και αυτό οφείλεται σε αυτό που αναφέραμε για αυτούς που έχουν δικαιώματα σε παγκόσμιο περιεχόμενο λόγω της κατοχής περιεχομένου αντί να πληρώνουν για δικαιώματα.

Η Disney Plus πιθανότατα δεν θα παραμείνει μέχρι το...

Το 2020 το νωρίτερο, αλλά πιθανότατα μέχρι το 2021.

Έρχεται η οποία είναι μεγάλη, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλία του περιεχομένου που έρχεται με αυτό, περιμένοντας μέχρι για ένα ή δύο χρόνια για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας ταινίες Marvel έξω από έναν κινηματογράφο δεν είναι ιδανικό.

Τι μπορείτε να κάνετε πριν από την Disney Plus έρχεται στον Καναδά για να έχετε πρόσβαση σε αυτό ούτως ή άλλως?

Μπορείτε να κάνετε τη Disney Plus να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Ακριβώς όπως και με τον Hulu που καλύψαμε πολλές φορές σε αυτό το ιστολόγιο.

Και το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τη θέση σας στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρίσκεστε στον Καναδά παρακολουθώντας αμερικανικά Netflix, Hulu και τώρα Disney Plus.

Εάν γνωρίζετε τις υπηρεσίες VPN, τότε γνωρίζετε ότι ενώ υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, με μερικούς που έρχονται με χιλιάδες servers, δεν είναι όλοι τέτοιες αν ψάχνετε για διασκέδαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το PrivateVPN υποστηρίζει τους περισσότερους διακομιστές Netflix ενώ διαθέτει αρκετές χιλιάδες servers λιγότερο από μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες.

Όχι κάθε VPN θα λειτουργήσει με τη Disney Plus και αν η διαδικασία εγγραφής είναι περίπλοκη, αυτό θα καλυφθεί στο blog μας γύρω από το χρόνο απελευθέρωσης, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε, είναι ότι το PrivateVPN θα λειτουργήσει με Disney Plus ακριβώς όπως λειτουργεί με όλες τις άλλες υπηρεσίες που ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους όπως ο DAZN και ο Hulu.

Και μέχρι τότε, ίσως να ενταχθούν στον Hulu διαβάζοντας τον οδηγό μας για αυτό.

Θα Disney Plus αξίζει τον κόπο όταν έρχεται στον Καναδά?

Το σπουδαίο πράγμα για την Disney που κατέχει όλο το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει είναι ότι μπορεί να το δείξει σχεδόν παντού που αμέσως το τοποθετεί μπροστά από όσους αρέσουν στο Netflix που είναι υπέροχο μέχρι να φύγετε από τις ΗΠΑ (ή αν δεν χρησιμοποιείτε το PrivateVPN ) αλλά το περιεχόμενο αξίζει να το θεωρήσουμε από την Disney?

Απολύτως. Η Disney Plus δεν πρόκειται να αποτελέσει μόνο εργασία Disney. Όλες οι ταινίες Lucasfilm και Marvel θα κατευθυνθούν εκεί από τότε που η Disney είναι ιδιοκτήτρια αυτών των εταιρειών. Ίδια με όλο το περιεχόμενο από τη Fox, με τη Fox να δημιουργεί τους ομοφυλόφιλους όπως το Family Guy και το The Simpsons. Όλες οι επερχόμενες ταινίες Avatar θα είναι επίσης εκεί, και αυτό είναι ακριβώς η άκρη του παγόβουνου και δεν έχει καν όλη αυτή η άκρη.

Και το καλύτερο πράγμα? Η Disney Plus θα είναι φθηνότερη από την Netflix.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ο Hulu ανήκει τώρα στην Disney. Τι σημαίνει αυτό τώρα; Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά η Disney κάνει σίγουρα μεγάλες κινήσεις, κάτι που είναι συναρπαστικό, καθώς θα αναγκάσει το Netflix να γίνει δημιουργικό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή της Disney Plus. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε περισσότερο από πιθανό να περιμένετε κάποιο είδος συμφωνίας για δύο από τις υπηρεσίες.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me