Γιατί η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώς να ρυθμίσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο

Γιατί η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώς να ρυθμίσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο

Από Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να εγκαταστήσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο; Αναρωτιέστε γιατί η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο; Η απάντηση σε αυτό είναι πολύ απλή. Όταν πρόκειται για υπηρεσίες ψυχαγωγίας, καταλήγει τελικά να έχει δικαιώματα στο περιεχόμενο.

Με εξαίρεση, η Disney + έχει ήδη δικαιώματα σε όλο το περιεχόμενό της, καθώς κατέχει όμοιες με το Discovery Channel, το FOX και το Marvel. Σε αντίθεση με την Netflix, η Disney δεν χρειάζεται να πληρώσει για δικαιώματα στο περιεχόμενό της.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να περάσουμε από το γιατί η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενη από τον τρόπο εγκατάστασης της Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 2 εύκολα βήματα.

Ετοιμος?

Γιατί η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η Disney είναι κύριος του περιεχομένου της.

Αυτό θεωρητικά σημαίνει ότι μπορεί να επιτρέψει σε ανθρώπους όλου του κόσμου να χρησιμοποιούν τη Disney + και κατά πάσα πιθανότητα στο μέλλον, αλλά εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή:

  1. Η Disney έχει συνάψει συμβόλαια πάνω από δικαιώματα streaming για το περιεχόμενό της που έχουν υπογραφεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δείξει το περιεχόμενό της παντού μέχρι να λήξουν όλα αυτά τα συμβόλαια. Για παράδειγμα, η Netflix είχε το δικαίωμα να παρασύρει το μεγαλύτερο μέρος της Disney & Θαυμάστε το περιεχόμενο για πολύ καιρό, γι 'αυτό και η Disney + δεν ξεκίνησε νωρίτερα.
  2. Η Disney επικεντρώνεται σε ένα μικρό αριθμό αγορών στην αρχή, επειδή αυτό είναι ένα έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Οι αεροπορικές εταιρείες που κατέρρευσαν πρόσφατα είναι ένα καλό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν επικεντρωνόμαστε σε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Τι σημαίνει αυτό?

Η Disney + είναι ήδη έτοιμη να είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο ή πολύ σύντομα.

Μέχρι να το κάνει, όμως, πώς να ρυθμίσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο!

2 βήματα για τη ρύθμιση της Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο

1. Fool Disney + για να σκεφτείς ότι βρίσκεσαι στις ΗΠΑ.

2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Disney +. (Όχι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.)

Θα το κάνουμε αυτό όσο το δυνατόν πιο απλό, αλλά πάντα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την βραβευμένη υποστήριξη πελατών μας ή να χρησιμοποιήσετε με άλλο τρόπο το Instagram στο @privatevpn_ εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις.

Πώς να ρυθμίσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Fooling Disney να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ

Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό, αλλά προτού να πάρετε ένα, πρέπει να ξεγελάσετε τη Disney + για να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Πώς το κάνεις αυτό?

Κάνοντας τη Disney + να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Γιατί; Καθώς η Disney + έχει θέσει ένα geo-block στην υπηρεσία της για ανθρώπους εκτός των ΗΠΑ.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεγελάσετε τη Disney να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Οι υπηρεσίες VPN σας επιτρέπουν να παραμείνετε πιο ασφαλείς στο διαδίκτυο με κρυπτογράφηση και αλλαγή μιας διεύθυνσης IP (το PrivateVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256 που είναι η στρατιωτική κρυπτογράφηση υψηλότερης ποιότητας στην αγορά.) Ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε, για παράδειγμα, να εγκαταστήσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φυσικά, μπορείτε να σκεφτείτε αν οι υπηρεσίες VPN είναι ελεύθερες και μερικές είναι, αλλά αν ψάχνετε για να ξεμπλοκάρετε την ψυχαγωγία, δεν πρόκειται να ξεφύγετε με ένα δωρεάν VPN, καθώς οι υπηρεσίες όπως η Disney + έχουν ειδικά μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή των υπηρεσιών VPN από την εργασία. PrivateVPN? Δεν είναι δωρεάν, αλλά έρχεται με μια δοκιμή 7 ημερών και μπορείτε να το πάρετε για μόλις 3,82 δολάρια το μήνα μετά, ποσό που είναι μικρότερο από την τιμή του καφέ σας και μόλις κάτω από 13 σεντ ανά ημέρα.

Το PrivateVPN όχι μόνο θα σας αφήσει να δημιουργήσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και τις Hulu, DAZN, HBO ή κάτι τόσο απλό όσο το American Netflix. Και αν δεν σας αρέσει, αυτή η δωρεάν δοκιμή διάρκειας 7 ημερών δεν απαιτεί ακόμη και μια κάρτα, οπότε αν αποφασίσετε ότι δεν αξίζει τον κόπο σας είτε για λόγους ασφαλείας είτε για ξεκλείδωμα περιεχομένου, μπορείτε να συνεχίσετε με το δικό σας όπως δεν συνέβη τίποτα.

Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή μας, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε σε μια περιοχή που υποστηρίζεται από την Disney +.

Εάν βρίσκεστε στο τηλέφωνό σας, στο tablet ή στην τηλεόραση Amazon Fire, απλώς αναζητήστε PrivateVPN στο κατάστημα εφαρμογών σας. Εναλλακτικά, εάν σε έναν υπολογιστή, μεταβείτε στην ενότητα "Λήψη" στο κάτω μέρος της σελίδας PrivateVPN.

Γιατί η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώς να ρυθμίσετε τη Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το θέμα με τους συμπαθείς του Disney +, καθώς και ESPN +, DAZN, και Hulu, είναι ότι όλοι απαιτούν μια αμερικανική κάρτα για τη σύσταση.

Και αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος αυτού του οδηγού.

Φυσικά, δεν είναι εύκολο να πάρετε μια αμερικανική κάρτα αν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος.

Ο ευκολότερος τρόπος; Απλά ζητήστε από έναν φίλο με μια αμερικανική κάρτα να σας βοηθήσει.

Δεν έχετε έναν φίλο με μια αμερικανική κάρτα; Πριν πάτε στην τελευταία επιλογή, δοκιμάστε τις κάρτες σας. Ίσως ένας από αυτούς θα λειτουργήσει.

Η εναλλακτική λύση; Για να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για μια προπληρωμένη εικονική / προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο λόγος που η Disney + δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώς να δημιουργήσει Disney + στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Disney + πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, το PrivateVPN θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε τόσο το ESPN + όσο και το Hulu αν θέλετε να πάρετε τη δέσμη πακέτων της Disney και μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με τις 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή. Δεν ζητάμε ούτε μια κάρτα. Απλά κάντε κλικ, δώστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης και είστε καλός για να πάτε.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me