Πώς να ξεμπλοκάρετε το Ιταλικό DAZN (Works Everywhere)

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Ιταλικό DAZN (Works Everywhere)

Από Michael Smolski, 2019-05-02 11:32:49 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Serie A στα ιταλικά; Στο blog μας μοιραστήκαμε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τον καναδικό DAZN πολλές φορές πριν, αλλά σήμερα θα σας βοηθήσουμε να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN με μια μέθοδο που λειτουργεί παντού, καθώς η καναδική DAZN έχει πολύ περιεχόμενο, κάθε περιοχή έχει κάτι αποκλειστικό.

Υπάρχουν 3 βήματα που θα χρειαστεί να λάβετε εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN.

 1. Πριν μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε το ιταλικό DAZN, θα πρέπει να ξεγελάσετε τον DAZN να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στην Ιταλία.
 2. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιταλικό λογαριασμό DAZN που απαιτεί μια ιταλική κάρτα (υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις).
 3. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε στο Amazon Fire TV / Cube ή τηλέφωνο, θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή η οποία δεν είναι τόσο εύκολη όσο απλά πηγαίνετε στο κατάστημα εφαρμογών σας.

Αυτά είναι τα μόνο 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Τα βήματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα αμέσως σε σύγκριση με το hacking όπως το περιεχόμενο Netflix για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο Netflix, για παράδειγμα, αλλά θα καταρρίψουμε τα βήματα με το πιο απλό θέμα, έτσι ώστε να βρείτε τη διαδικασία αποδέσμευσης του Ιταλικού DAZN αρκετά ευθεία προς τα εμπρός.

Κάνοντας το DAZN να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στην Ιταλία για να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN

Αυτό το βήμα δεν είναι το πιο δύσκολο, αλλά είναι σίγουρα το πιο σημαντικό. Χωρίς να ξεγελάσετε το DAZN, δεν θα μπορείτε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα VPN.

Διαβάζετε αυτό σε έναν ιστότοπο VPN, ώστε πιθανώς να καταλάβετε ότι δεν θα πραγματοποιούσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου αν η υπηρεσία μας δεν ήταν σε θέση να ξεμπλοκάρει την ιταλική DAZN.

Εάν θέλετε να μας δώσετε μια βολή, προσφέρουμε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και ειλικρινά, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους αγαπάμε τους πελάτες μας είναι ότι αντί να εστιάζουμε στην παροχή όσων διακομιστών είναι δυνατόν, εμείς επικεντρωθεί στην παροχή ποιοτικών διακομιστών. Οι διακομιστές που λειτουργούν με υπηρεσίες που θέλετε να ξεμπλοκάρουν, όπως η ιταλική DAZN έτσι ώστε να μην έχουμε τους 3.000 διακομιστές, θα έχουμε διακομιστές που λειτουργούν με αυτό που θέλετε να έχετε πρόσβαση, όπως το HBO NOW για Game of Thrones ή το πιο Netflix πιθανές περιοχές στην αγορά.

Ο λόγος πίσω από τον οποίο δεν υπάρχουν πολλοί οδηγοί σχετικά με το πώς θα ξεμπλοκάρει το ιταλικό DAZN είναι ότι οι περισσότερες υπηρεσίες απλά δεν το υποστηρίζουν. PrivateVPN; Υποστηρίζει ιταλική, καναδική και αμερικανική DAZN. Και ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά με ένα μόνο λογαριασμό.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το κλειδί είναι να έχετε ένα VPN που λειτουργεί με την ιταλική DAZN. Αν δεν θέλετε να ξεκλειδώσετε την ιταλική DAZN αλλά την καναδική DAZN, τότε θα χρειαστείτε ένα VPN που συνεργάζεται με το καναδικό DAZN και ούτω καθεξής.

Δημιουργία λογαριασμού DAZN για την απεμπλοκή του ιταλικού DAZN

Στους προηγούμενους οδηγούς, θα λέγαμε ότι θα χρειαστείτε μια κάρτα από την περιοχή στην οποία καταχωρίζεστε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Και αυτό ισχύει, αλλά εργάζονται και καναδικές και αμερικανικές κάρτες.

Στο διαδίκτυο, υπάρχει μεγάλη παρανόηση ότι ο λογαριασμός σας DAZN θα λειτουργήσει μόνο με την περιοχή στην οποία δημιουργείτε το λογαριασμό σας. Προτού υποστηρίξουμε την ιταλική και αμερικανική DAZN, δεν είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε αυτήν την γελοία θεωρία. Ωστόσο, τώρα που υποστηρίζουμε περισσότερες από μία τοποθεσίες DAZN, θέσαμε τη θεωρία σε δοκιμασία και αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που έγραψαν αυτούς τους οδηγούς δεν είχαν δοκιμάσει πραγματικά αυτό που έγραφαν. Μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ περιοχών χωρίς προβλήματα, εφόσον αλλάζετε την τοποθεσία VPN.

Και αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN για να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN, όπως μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε έναν καναδικό ή αμερικανικό λογαριασμό DAZN, εάν είναι πιο εύκολο για εσάς να πάρετε μία από αυτές τις κάρτες και στη συνέχεια μπορείτε συνδεθείτε με ένα Ιταλικό DAZN.

Πώς αποκτάτε τη σωστή κάρτα ώστε να μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκλειδώσετε την ιταλική DAZN?

 1. Ρωτήστε κάποιον με ιταλικό, αμερικανικό ή καναδικό αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα του για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN. Διαφορετικά, εάν έχουν ήδη λογαριασμό DAZN, ρωτήστε αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ίσως να προσφέρετε κάποια άλλη υπηρεσία σε αντάλλαγμα.
 2. Αποκτήστε μια προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στην Ιταλία, τις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρήματα σε αυτό. Οι κενές κάρτες δεν γίνονται αποδεκτές.
 3. Αποκτήστε μια εικονική προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στην Ιταλία, τις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Αυτό είναι πολύ γρηγορότερο από τη λήψη μιας προπληρωμένης κάρτας αλλά όχι απαραίτητα τόσο επιτυχημένη. Για άλλη μια φορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρήματα στην κάρτα σας.

Εκτός από αυτό, η εγγραφή για να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN είναι σαν να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία.

Μόλις έχετε λογαριασμό και χρησιμοποιείτε το PrivateVPN για να συνδεθείτε με το DAZN, είτε αυτό είναι μέσω ενός από τους καναδικούς διακομιστές, τους αμερικανικούς διακομιστές ή τους ιταλικούς διακομιστές, θα μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το DAZN και αυτή είναι μια μέθοδος που λειτουργεί παντού.

Έως ότου θέλετε να ξεμπλοκάρετε το ιταλικό DAZN στο τηλέφωνό σας, πρέπει να ξεγελάσετε το κατάστημα εφαρμογών σας.

Πώς να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN στο Amazon Fire Stick / Cube

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN στο Fire TV Stick για να μπορείτε να απολαύσετε αθλήματα στη μεγάλη οθόνη, τότε αρχίζει με τη μετάβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε, θα διαφέρει ανάλογα με το πού βρίσκεστε, τελικά, αυτός είναι ένας οδηγός που λειτουργεί παντού, και λόγω αυτού, η φράση στο Amazon μπορεί να διαφέρει, αν και συνολικά όλα είναι αρκετά παρόμοια.

 1. Ανασκοπώ Ο λογαριασμός ή ο λογαριασμός σας & Κονίστρα με το ποντίκι σας ή με κάποιο άλλο κλικ.
 2. Πατήστε το Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας.
 3. Αλλάξτε την περιοχή σας για να είστε εκεί που καταχωρίσατε το λογαριασμό σας.
 4. Πηγαίνετε στο Amazon Fire Stick σας. Πατήστε το Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ο λογαριασμός μου.
 5. Deregister. Θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας.

Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε λεπτομέρειες της κάρτας από την τοποθεσία στην οποία άλλαξατε το κατάστημά σας, ανάλογα με τα τρέχοντα στοιχεία πληρωμής σας, για να μπορείτε να κατεβάσετε το DAZN.

Πώς να ξεμπλοκάρετε την ιταλική DAZN στις συσκευές Apple

Για να ξεκλειδώσετε την ιταλική DAZN σε συσκευές Apple, πρέπει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό iCloud.

Αρχικά, αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό σας και στη συνέχεια δημιουργήστε έναν λογαριασμό που βασίζεται είτε στην Ιταλία, τις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Δεν έχει σημασία ποια όπως όπως ήδη αναφέρθηκε, θα μπορείτε να αλλάξετε ποιο DAZN χρησιμοποιείτε απλά με την εναλλαγή του διακομιστή σας PrivateVPN.

ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ! Εάν το κάνετε αυτό, θα χάσετε τα πάντα!

Πώς να ξεκλειδώσετε την ιταλική DAZN σε συσκευές Android

Σε συσκευές Android, αντίθετα από τις συσκευές Apple, πρέπει πραγματικά να αλλάξετε την τοποθεσία σας με τον τρέχοντα λογαριασμό σας.

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος με τον οδηγό της Google για το πώς να το κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε σε μια περιοχή που υποστηρίζεται από το DAZN. Διαφορετικά, η DAZN δεν θα εμφανιστεί.

Αυτό είναι πώς να ξεμπλοκάρετε το ιταλικό DAZN με μια μέθοδο που λειτουργεί παντού

Βρήκατε αυτό το χρήσιμο και πήρα το PrivateVPN; Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες που μπορείτε ήδη να χρησιμοποιήσετε ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση ενός VPN. Ελέγξτε το ιστολόγιό μας για αυτό ή απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me