Πώς να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia (Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε)

Πώς να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia (Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε)

Από Michael Smolski, 2019-05-02 11:17:13 στην ψυχαγωγία


Ζείτε σε μια χώρα όπου η DAZN Italia δεν λειτουργεί και, συνεπώς, ψάχνετε για το πώς να ξεμπλοκάρετε την DAZN Italia με τις ελπίδες ότι είναι δυνατόν; Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατό και οι οδηγοί μας βοήθησαν τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να ξεμπλοκάρουν την ιταλική, καναδική και αμερικανική DAZN. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα βασικά βήματα που πρέπει να λάβετε εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε αν έχετε κάποια υπομονή.

3 πράγματα που πρέπει να γίνουν για την απεμπλοκή της DAZN Italia

 1. Φορέστε τον DAZN να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στην Ιταλία.
 2. Κάνετε λογαριασμό στο DAZN Italia.
 3. Προσπαθήστε το κατάστημα εφαρμογών σας να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στην Ιταλία.

Fooling DAZN να σκέφτεστε ότι είστε στην Ιταλία για να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia (ένα κόλπο που λειτουργεί παντού)

Το μόνο πράγμα που θα κάνει το DAZN να πιστεύει ότι βρίσκεστε στην Ιταλία που θα λειτουργήσει παντού είναι ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάζετε την τοποθεσία σας χωρίς μετακίνηση.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε την Ιταλία στα μάτια της DAZN ενώ βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Νότια Κορέα ή όπου κι αν βρίσκεστε.

Το κλειδί είναι να αποκτήσετε τη σωστή υπηρεσία VPN που συνεργάζεται με το DAZN. Πολλά δεν το κάνουν. Θα φανταζόσαστε ότι ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες με χιλιάδες εξυπηρετητές θα υποστήριζαν το DAZN, αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Και ίσως αυτό συμβαίνει όταν εστιάζετε στην ποσότητα παρά στην ποιότητα. Το PrivateVPN δεν προσφέρει χιλιάδες διακομιστές, αλλά προσφέρει διακομιστές που λειτουργούν με τις υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είτε αυτό είναι το ιταλικό δίκτυο Netflix, το Hulu εκτός των ΗΠΑ ή το DAZN Italia.

Αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, έχουμε αρκετούς οδηγούς στο ιστολόγιό μας που καταδύονται στις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να ξεμπλοκάρουμε, αλλά σε αυτή την περίπτωση, απλά πρέπει να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia, και το PrivateVPN έχει έναν ιταλικό διακομιστή εργασίας γι 'αυτό. Έχει επίσης έναν καναδικό διακομιστή και ένα σύνολο αμερικανικών διακομιστών που συνεργάζονται με το DAZN.

Μόλις συνδεθείτε στο σωστό σημείο, η DAZN θα σας αφήσει και θα μπορέσετε να καταχωρίσετε και στη συνέχεια να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Δημιουργία λογαριασμού DAZN Italia

Η δημιουργία ενός λογαριασμού DAZN Italia για την απεμπλοκή του DAZN Italia είναι αρκετά απλή. Αυτό που δεν είναι τόσο απλό είναι η ανάγκη για μια ιταλική κάρτα για να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός DAZN Italia.

Φυσικά, εάν προηγουμένως ήρθετε από την Ιταλία ή έζησες εκεί πριν, ίσως έχετε ήδη μια ιταλική κάρτα που κάνει αυτό ένα σχετικά απλό βήμα για εσάς.

Δεν έχετε ιταλική κάρτα; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια καναδική και αμερικανική κάρτα με την προϋπόθεση ότι συνδέεστε με έναν καναδικό ή αμερικανικό διακομιστή VPN.

Ακολουθούν μερικές από τις προτάσεις μας για τη λήψη μιας ιταλικής κάρτας:

 1. Ρωτήστε κάποιον με ιταλική κάρτα, εάν μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό για εσάς. Ίσως κάποιος που ξέρετε ότι έχει ήδη ένα. Εάν το κάνουν, προσφέρετε τη χρήση κάποιων άλλων υπηρεσιών σε αντάλλαγμα για να σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τη DAZN Italia.
 2. Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στην Ιταλία. Είτε να παραγγείλετε ένα σε απευθείας σύνδεση είτε να ζητήσετε από έναν φίλο που ζει στην Ιταλία να αγοράσει ένα και να σας στείλει τις λεπτομέρειες. Το κλειδί είναι να έχετε χρήματα σε αυτό, διαφορετικά η κάρτα δεν θα γίνει αποδεκτή.
 3. Αποκτήστε μια εικονική προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στην Ιταλία. Αυτή η μέθοδος δεν είναι πάντα επιτυχής. Αυτό συχνά πηγαίνει κάτω για να μην έχουν χρήματα σε μια κάρτα. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

Εάν είναι ευκολότερο για εσάς να πάρετε μια καναδική ή αμερικανική κάρτα, τα βήματα αυτά ισχύουν επίσης.

Έχοντας ένα λογαριασμό DAZN αναμεμειγμένο με τη χρήση του PrivateVPN θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia, ωστόσο αυτό ισχύει μόνο αν θέλετε να παρακολουθήσετε από την επιφάνεια εργασίας σας. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε στο τηλέφωνό σας, το tablet ή το Fire Stick σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πώς να απεμπλακεί η DAZN Italia στις συσκευές Apple

Αυτή τη στιγμή, αν ψάξετε για το DAZN στο App Store, δεν θα βρείτε τίποτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η DAZN εμφανίζεται μόνο στις χώρες στις οποίες είναι διαθέσιμη η DAZN, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε VPN.

Για να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia σε συσκευές Apple, θα πρέπει πρώτα να αλλάξετε τη θέση του λογαριασμού σας iCloud. Αλλά το κάνετε αυτό δημιουργώντας ένα νέο λογαριασμό iCloud με έδρα την Ιταλία ή αλλιώς τις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Ο λόγος πίσω από τον οποίο δεν μπορείτε απλά να αλλάξετε τη θέση του τρέχοντος λογαριασμού σας είναι ότι αν το κάνετε, θα καταλήξετε να χάσετε τα πάντα στο λογαριασμό σας.

Αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό σας iCloud και δημιουργήστε ένα με έδρα στην Ιταλία ακολουθούμενο από τη λήψη του DAZN. Έτσι ξεκλειδίζετε το DAZN Italia σε iPhones ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia σε συσκευές Android

Εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia σε συσκευές Android ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, αυτό το βήμα διαφέρει εντελώς σε συσκευές Android.

Στις συσκευές Android, θα πρέπει να αλλάξετε την περιοχή σας με την τρέχουσα συσκευή σας. Το Google το καλύπτει αρκετά καλά.

Φυσικά, αλλάξτε την περιοχή σας είτε στην Ιταλία, τις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia στο Amazon Fire Stick / Cube

Ενώ αυτός ο οδηγός θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε την DAZN Italia ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, δεν θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia σε κάθε πλατφόρμα. Αυτό δεν συμβαίνει σε κάθε πλατφόρμα που υποστηρίζει υπηρεσίες VPN. Το Chromecast και η Apple TV δεν είναι για παράδειγμα.

Και αυτό είναι που το Amazon Fire TV Stick / Cube έρχεται ως ίσως η καλύτερη πλατφόρμα για την απεμπλοκή του DAZN Italia σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

 1. Μεταβείτε στο amazon.com ή σε αντίστοιχο κατάστημα που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.
 2. Κάντε κλικ στο Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας.
 3. Αλλάξτε την περιοχή σας για να είστε εκεί που καταχωρίσατε τον λογαριασμό σας DAZN.
 4. Στο ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire, πατήστε το Ρυθμίσεις και μετά Ο λογαριασμός μου.
 5. Deregister. Θα πρέπει τώρα να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας.

Ανάλογα με το κατάστημα Amazon που χρησιμοποιείτε σήμερα, η διατύπωση μπορεί να διαφέρει ελαφρώς, αλλά είναι επίσης σχετικά παρόμοια, ώστε να μπορείτε να το καταλάβετε πολύ εύκολα.

Μερικές φορές θα σας ζητηθεί να δώσετε μια κάρτα από την περιοχή στην οποία αλλάξατε, ώστε να μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι βρίσκεστε εκεί, αλλά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Αυτό είναι το πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το DAZN Italia (Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε)

Βρήκατε αυτή τη δημοσίευση σχετικά με το ξεκλείδωμα του DAZN Italia χρήσιμη; Το PrivateVPN είναι σε θέση να ξεκλειδώσει πολλές άλλες υπηρεσίες όπως αυτό. Χρειάζονται μόνο 60 δευτερόλεπτα για να μας συναντήσετε!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me