Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας

Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας

Από Michael Smolski, 2019-02-14 09:24:27 στην ψυχαγωγία


DAZN. Το Netflix των ζωντανών αθλημάτων. Απίστευτη αξία. Επίσης πολύ περιορισμένη σε ό, τι αφορά τις περιφέρειες. Γι 'αυτό ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με αυτό, καθώς οι χώρες που δεν υποστηρίζουν το DAZN τείνουν να το χρειάζονται περισσότερο, επειδή οι εναλλακτικές λύσεις για την παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων στις χώρες αυτές είναι αρκετά φτωχές, καθώς είναι.

Θέλετε να μάθετε ένα γεγονός διασκέδασης; Το DAZN προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως δεν υποστηρίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σημαίνει ότι η μόνη επιλογή που έχετε στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς αυτήν την ανάρτηση είναι να πάρετε μια τηλεοπτική συνδρομή. Μια υπερβολική συνδρομή τηλεόρασης. Η τιμή του να είναι σε θέση να παρακολουθήσετε μερικά από τα αθλητικά γεγονότα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Την τελευταία φορά που γράψαμε μια δημοσίευση για το DAZN, υπολογίσαμε ότι για 2 μήνες συνδρομής τηλεόρασης θα πληρώσατε για το πρώτο σας έτος DAZN. Παράλληλα, παίρνει πολύ περισσότερες επιλογές όσον αφορά το περιεχόμενο της DAZN.

Για να είμαι ειλικρινής, το DAZN να παρακολουθεί τα αθλήματα είναι μια έξυπνη επιλογή ανεξάρτητα από το πού ζείτε. Ακόμη και με το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο δύσκολες πλατφόρμες που δημιουργούνται, καθώς λειτουργεί μόνο σε μερικές χώρες. Αλλά θα σας περπατήσουμε μέσα από αυτό με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, καθώς εξοικονομείτε χρήματα, ενώ είστε σε θέση να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε, αξίζει να το κάνετε.

Τι χρειάζεται να συμβεί ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας?

Υπάρχουν 3 σημαντικά βήματα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone σας.

  1. Πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε ένα, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το κομμάτι. Εάν δεν το κάνετε, αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα για να προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.
  2. Θα πρέπει να ξεγελάσετε τον DAZN να σκεφτεί ότι βρίσκεστε σε μια υποστηριζόμενη τοποθεσία DAZN.
  3. Πρέπει να κατεβάσετε το DAZN στο iPhone σας η οποία δεν είναι πολύ σκληρή, αλλά δεν είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής.

Αυτά είναι τα 3 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνουν αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Και τώρα, ας περάσουμε από το πώς να τα κάνουμε αυτά ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

Δημιουργία λογαριασμού DAZN για να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας

Κάνοντας ένα λογαριασμό DAZN όπως είναι δεν είναι δύσκολο. Χωρίς το γεγονός ότι πρέπει να δηλώσετε ότι βρίσκεστε στον Καναδά, είναι σαν να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Είναι τα εργαλεία που χρειάζονται για να εγγραφείτε εκεί που είναι το πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή, για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην καναδική DAZN για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος. Και λόγω αυτού, πρέπει να έχετε καναδική κάρτα για να εγγραφείτε για το DAZN.

Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε.

Ακολουθούν μερικές από τις προτάσεις μας για να λάβετε μια καναδική κάρτα για να εγγραφείτε:

  • Ρωτήστε έναν φίλο που έχει μια κάρτα που έχει εκδοθεί από την Candian, αν μπορεί να σας κάνει λογαριασμό. Πληρώστε τα αν χρειαστεί ή προσφέρετε να τα μοιραστείτε.
  • Αγοράστε μια προπληρωμένη καναδική κάρτα. Αυτό μπορεί να απαιτήσει αναμονή. Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα πρέπει να είναι σε αυτό.
  • Αποκτήστε μια εικονική κάρτα που εκδίδεται στον Καναδά. Πιθανώς η πιο γρήγορη μέθοδος, αλλά με μικρότερη πιθανότητα επιτυχίας.
  • Προσφέρετε σε κάποιον που έχει στην DAZN ανταλλαγή "υπηρεσία για εξυπηρέτηση" όπου θα του δώσετε λεπτομέρειες για το Netflix ή άλλες υπηρεσίες σας και σας δίνουν λεπτομέρειες για το DAZN.

Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN μέχρι να ξεγελάσετε τον DAZN να σκεφτεί ότι βρίσκεστε σε μια υποστηριζόμενη τοποθεσία, στην προκειμένη περίπτωση, στον Καναδά.

Πώς να ξεγελάσετε το DAZN στο να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή που υποστηρίζεται για να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας

Η εγγραφή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του να πάρεις το DAZN, αλλά είναι στην πραγματικότητα το να ξεχνάς το DAZN που είναι το πιο σημαντικό.

Και συνολικά, δεν είναι πολύ δύσκολο να ξεγελάσετε μια υπηρεσία για να σκεφτείτε ότι είστε κάπου όπου δεν είστε όπως το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα VPN ακολουθούμενο από μερικά απλά κλικ.

Αλλά τα αθλήματα, να έχουν δικαιώματα σε σπορ, είναι ακριβά και οι κάτοχοι δικαιωμάτων δεν θέλουν κάποιον στο Ηνωμένο Βασίλειο να χρησιμοποιεί μόνο το DAZN για να παρακολουθήσει την Premier League ή το Champions League. Η BT Sports κατέβαλε πάνω από ένα δισεκατομμύριο για δικαιώματα στο Champions League για παράδειγμα. Ειναι πολλα τα λεφτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η DAZN πρέπει να εμποδίσει τους πελάτες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους σε χώρες όπου η υπηρεσία τους δεν υποστηρίζεται, καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση από άλλες εταιρείες να το πράξουν.

Έτσι, η DAZN συνεργάζεται μόνο με έναν πολύ περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών VPN, όπως το PrivateVPN, το οποίο αποτελεί και την καλύτερη υπηρεσία υποστήριξης, καθώς η Netflix πηγαίνει με υποστήριξη για τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά όπως δοκιμάστηκε από την Comparitech.

Θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για το PrivateVPN και στη συνέχεια να το κατεβάσετε στο App Store και να συνδεθείτε με έναν από τους καναδικούς διακομιστές που διαθέτουμε. Όχι όλοι τους δουλεύουν, αλλά με κάποια γρήγορη δοκιμή και λάθος, θα υπολογίσετε το σωστό διακομιστή και αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στο site για να εγγραφείτε αλλά και να παρακολουθήσετε DAZN στο iPhone σας.

Εγκαθιστώντας το DAZN σε ένα iPhone για να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας

Έχετε λογαριασμό. Έχετε το εργαλείο για να ξεγελάσετε το DAZN. Τώρα, το τελευταίο βήμα για να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας είναι να το εγκαταστήσετε.

Δεν είναι εύκολο. Όχι πολύ σκληρά. Απλώς απαιτεί να μάθει τι να κάνει.

Για να εγκαταστήσετε το DAZN, πρέπει να μεταβείτε στο Canadian App Store.

  • Για να συνδεθείτε στην καναδική έκδοση του App Store, πρέπει να το κάνετε αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud.
  • Αφού αποσυνδεθείτε, πρέπει να το κάνετε δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό με την τοποθεσία σας στον Καναδά.
  • Τέλος, κατεβάστε το DAZN, και φυσικά, PrivateVPN το οποίο μπορεί να μεταφορτωθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία και μπορείτε να υπογράψετε ξανά τον παλιό σας λογαριασμό αφού το κάνετε.

Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε απλώς να αλλάξετε περιοχές στον λογαριασμό σας είναι ότι αν το κάνετε, θα χάσετε ό, τι έχετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργηθεί ένας νέος λογαριασμός.

Αυτό είναι το πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο iPhone ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας

Δεν είναι απλό, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο.

Υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τα βήματα που μόλις μοιραστήκαμε.

Και αν θέλετε να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το DAZN σε συσκευές Android ή σε άλλους, έχουμε κάνει έναν οδηγό για το πώς να ρυθμίσετε το DAZN σε οποιαδήποτε συσκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο που λειτουργεί επίσης παγκοσμίως.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me