Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα

Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα

Από Michael Smolski, 2018-08-28 10:39:13 στην ψυχαγωγία


Δεν υπάρχει τίποτα σαν να παρακολουθείτε ζωντανά αθλήματα σε μια μεγάλη οθόνη, οπότε αν ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire TV Stick, κάνατε τη σωστή κλήση. Τα ζωντανά αθλήματα δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή. Το επίπεδο των συναισθημάτων βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Ειδικά αν παίζει η αγαπημένη σου ομάδα. Και DAZN; Το DAZN είναι μια πλατφόρμα ροής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις στον πλανήτη, νόμιμα και με υψηλή ποιότητα.

Το πιάσιμο? Δεν λειτουργεί σε όλες τις χώρες, στην πραγματικότητα, δεν λειτουργεί καν στις ΗΠΑ. Τα καλά νέα; Ξέρουμε ότι παρακολουθούμε DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα! Και θα σας βοηθήσουμε!

Για να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα, πρέπει πρώτα να είστε σε θέση να εγκαταστήσετε την εφαρμογή

Τι είναι τόσο δύσκολο για την εγκατάσταση μιας εφαρμογής; Λοιπόν, αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για σίγουρο.

Εάν δεν βρίσκεστε στις χώρες που υποστηρίζονται από την DAZN και είναι ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιταλία, η Αυστρία ή η Ιαπωνία, η DAZN δεν θα εμφανιστεί στο Amazon Appstore στην τηλεόραση Fire. Και ενώ σε έναν υπολογιστή μπορείτε να παρακολουθήσετε DAZN απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Fire TV Stick. Μόλις λάβετε μια ειδοποίηση για να λάβετε την εφαρμογή DAZN.

Για να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα, πρέπει πρώτα να λάβετε την εφαρμογή. Και γι 'αυτό, θα πρέπει να αλλάξετε τη θέση του Amazon Appstore σας. Καναδάς? Δεν έχει αποκλειστικό κατάστημα στο Amazon. Επομένως, δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε το DAZN εάν είστε εγκατεστημένος στον Καναδά στο Fire TV Stick καθώς δεν υπάρχει κατάστημα για τον Καναδά. Υπάρχει ένα αποκλειστικό κατάστημα στη Γερμανία όμως, και αυτό είναι αυτό που πρέπει να πάτε.

Για να αλλάξετε τη χώρα σας στο Amazon Appstore, πρέπει πρώτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Amazon. Τώρα, ανάλογα με την τοποθεσία σας, αυτό το βήμα θα διαφέρει ελαφρώς, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα του Αμαζονίου. Το αμερικανικό Amazon θα δηλώσει Λογαριασμοί & Κονίστρα Εν τω μεταξύ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα δηλώσει Του λογαριασμού σας. Ό, τι λέει κάντε κλικ σε αυτό, και πηγαίνετε στο Το Περιεχόμενο και οι Συσκευές σας.

Εκεί πρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας για να είστε στη Γερμανία. Και όχι μόνο πληκτρολογήστε "sfdajhhfja" αναμένοντας ότι είναι μια έγκυρη διεύθυνση. Σίγουρα χρειάζεστε έναν γερμανικό ταχυδρομικό κώδικα, ώστε απλά να αναζητήσετε μια γερμανική γεννήτρια διευθύνσεων στο Google.

Η κάρτα σας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Μερικές φορές μπορείτε απλώς να αλλάξετε τη διεύθυνση της κάρτας σας στις ρυθμίσεις του Amazon, και αυτό θα είναι αρκετό για να κατεβάσει το DAZN, αλλά αυτό δεν λειτουργεί με όλες τις κάρτες. Μερικές φορές πρέπει να πάρετε μια προπληρωμένη / εικονική κάρτα από τη Γερμανία. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να ρωτήσετε έναν φίλο. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα δωρεάν, αν είναι αυτό που χρησιμοποιείται για δοκιμές ή από έναν ελεύθερο ιστότοπο, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Η κάρτα σας δεν χρειάζεται να επαληθεύεται ούτε έχει χρήματα. Απλώς πρέπει να είναι μια κάρτα που εκδίδεται στη Γερμανία.

Και αν είστε με μια τράπεζα που είναι εταιρεία της Γερμανίας, χρησιμοποιήστε την αντ 'αυτού.

Ειλικρινά, υπάρχουν πολλές online γερμανικές τράπεζες που μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές γρήγορες αναζητήσεις στο Google.

Εάν καμία από αυτές δεν λειτουργεί, φροντίστε να διαγράψετε τους μη γερμανικούς τρόπους πληρωμής.

Η κατάσταση πληρωμής είναι σημαντική καθώς βλέπετε το DAZN στο Amazon Appstore δεν είναι αρκετό, καθώς θα λάβετε ένα μήνυμα που θα δηλώνει ότι θα χρειαστεί να ενημερώσετε τη χρέωση αν δεν διαθέτετε γερμανική μέθοδο πληρωμής.

Αφού ενημερώσετε όλα όσα χρειάζεστε για να ενημερώσετε, θα πρέπει να διαγράψετε το Amazon Fire Stick σας για να μπορέσετε να δείτε το DAZN στο Amazon Appstore. Για να το κάνετε αυτό, στο Fire TV Stick σας, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ο λογαριασμός μου και πατήστε Deregister. Η Amazon θα σας δώσει οδηγίες σχετικά με αυτή τη διαδικασία όπως συμβαίνει. Ακολουθήστε τα και βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στη γερμανική έκδοση του καταστήματος πληκτρολογώντας τον κωδικό που σας δίνεται στο τέλος στη γερμανική έκδοση του site Amazon.de/code.

Fooling DAZN στο να σκέπτεστε ότι είστε στη Γερμανία για να παρακολουθήσετε DAZN στο Amazon Fire TV Stick

Τελικά, η λήψη της εφαρμογής DAZN είναι μόνο ένα πρόβλημα στο Fire TV Stick. Το πραγματικό πρόβλημα παντού είναι ότι η DAZN νομίζει ότι βρίσκεστε σε μια υποστηριζόμενη χώρα. Ένα VPN είναι ένας τρόπος για να το κάνετε. Τώρα, αν δεν ξέρετε τι είναι ένα VPN, είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και όταν συνδέεστε σε αυτό, ανάλογα με την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, μπορείτε σχεδόν να βρίσκεστε οπουδήποτε σε αυτόν τον πλανήτη που επιθυμείτε, ουσιαστικά.

Και αυτό σημαίνει ότι με ένα VPN, μπορείτε να είστε ουσιαστικά στον Καναδά χωρίς ποτέ να περπατάτε στον Καναδά.

Με εξαίρεση τους ανθρώπους της DAZN δεν είναι ηλίθιοι και γνωρίζουν ότι έχουν δικαιώματα σε ροή περιεχομένου και ότι οι άνθρωποι που δίνουν αυτά τα δικαιώματα δεν θα είναι ευχαριστημένοι αν οι άνθρωποι εκτός των χωρών που έχει η DAZN δικαίωμα να εισέρχονται στη ροή χρησιμοποιούν το DAZN και επομένως ακόμη και τα VPN δεν λειτουργούν με αυτό.

Λοιπόν, το PrivateVPN συνεργάζεται με αυτό. Αν συνδεθείτε με μας Καναδάς - Τορόντο 2 server, το DAZN θα λειτουργήσει. Και όχι μόνο η δουλειά, θα λειτουργήσει τόσο ομαλά όσο χωρίς ένα VPN. Μερικοί άνθρωποι που γνωρίζουν τα VPN υποθέτουν ότι επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας προς τα κάτω. Κάποιες εταιρείες κάνουν. Δεν ισχυριζόμαστε ότι θα το επιταχύνουμε, στην πραγματικότητα, θα πούμε ότι αν το διαδίκτυο σας είναι χάλια, η εμπειρία σας με το DAZN θα είναι επίσης πιθανότατα χάλια.

Αλλά θα σας προσφέρουμε ταχύτητες που είναι πολύ κοντά στις τρέχουσες ταχύτητες σας, καθώς αγοράζουμε το μεγαλύτερο μέρος της ικανότητάς μας στο διαδίκτυο από τους παρόχους διαμετακόμισης IP απευθείας και όχι από εταιρείες φιλοξενίας που εξαλείφουν οποιαδήποτε όρια από τη φιλοξενία εταιρειών.

Με το PrivateVPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα, αλλά χρειάζεστε επίσης έναν λογαριασμό που μας φέρνει στο επόμενο βήμα.

Δημιουργία λογαριασμού για παρακολούθηση του DAZN στο τηλεοπτικό ραβδί Amazon Fire σε οποιαδήποτε χώρα

Λοιπόν, δεν νομίζατε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το DAZN στο Amazon Fire TV Stick σε οποιαδήποτε χώρα χωρίς λογαριασμό; Εσείς?

Αυτό είναι ακριβώς όπως το πρώτο βήμα. Δεν είναι τόσο απλό.

Η εγγραφή είναι απλή. Παρέχετε χρέωση και ούτω καθεξής στον Καναδά ιδανικά αφού θα χρησιμοποιήσετε την καναδική έκδοση του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γερμανική τιμολόγηση που χρησιμοποιείτε με το Amazon Appstore σας, αλλά προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια καναδική χρέωση. Φυσικά, DAZN πληρώνεται έτσι εκτός αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, θα πρέπει να έχετε χρήματα για τον τρόπο πληρωμής σας.

Σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε καναδική! Είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι! Αν όχι, πάρετε μια προπληρωμένη κάρτα από τον Καναδά είτε είναι εικονική είτε πραγματική. Και στείλτε χρήματα σε αυτό. Τέλος, πληρώστε και στη συνέχεια είστε μέσα. Έτσι παρακολουθείτε DAZN στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα!

Παρακολουθήστε το DAZN στο ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire

Θέλετε να παρακολουθήσετε το Dazn στο Amazon Fire Stick σε οποιαδήποτε χώρα αυτού του πλανήτη; Κάνατε μια καλή κλήση που θέλει να φέρει αθλήματα στη μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να πληρώνει υπερβολικά για ανεπαρκή περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας. Και εμείς? Σας βοηθάμε μόνο να χρησιμοποιήσετε το DAZN από όπου κι αν βρίσκεστε σε αυτόν τον πλανήτη.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me