Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Από Michael Smolski, 2018-09-26 10:40:47 στην ψυχαγωγία


Πολλά αθλητικά γεγονότα πρόκειται να ξεκινήσουν. Θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε DAZN έξω από τον Καναδά ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε αθλήματα και αγώνα που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε υπερβολικά για την συνδρομή τηλεόρασης που σας περιορίζει να βλέπετε τα παιχνίδια που είναι πιο απαιτητικά. Όλοι δεν υποστηρίζουν μεγάλους συλλόγους. Γιατί πρέπει να πληρώσετε για να μην παρακολουθήσετε το παιχνίδι του συλλόγου σας?

Το DAZN είναι το Netflix του αθλητισμού. Επιλέγετε τι θέλετε να παρακολουθήσετε. Κανείς δεν επιλέγει για εσάς.

Εκτός από το DAZN επιλέγει ποιος μπορεί να παρακολουθήσει το DAZN. Βασίζεται κατά κύριο λόγο στις περιπτώσεις στις οποίες κάνει πιο λεπτή την αίσθηση αυτή τη στιγμή. Και αν δεν βρίσκεστε στον Καναδά, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιαπωνία ή ακόμα και την Ελβετία, η DAZN δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε; Λοιπόν με τα σωστά εργαλεία και τις γνώσεις που μπορείτε, και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Τι πρέπει να συμβεί για εσάς Παρακολουθήστε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Όταν ήσαστε νεότεροι, θα ψεύσατε την ηλικία σας για να πάτε σε ιστότοπους που ήταν 16+. Έχετε ξεγελάσει τα συστήματα, αλλά σας πήρε μέσα. Επίσης, πρέπει να ξεγελάσετε το DAZN, εκτός από την ηλικία σας αλλά την τοποθεσία σας. Και αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνετε καθώς δεν μπορείτε απλώς να θέσετε ότι βρίσκεστε στον Καναδά και αναμένετε να δουλέψει η DAZN.

Υπάρχουν ειδικά συστήματα που ελέγχουν την τοποθεσία σας και εάν βρίσκεστε εκτός της υποστηριζόμενης χώρας, θα πάρετε ένα μήνυμα ότι δεν βρίσκεστε στη σωστή χώρα.

Για να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τον Καναδά, πρέπει να κάνετε το DAZN να πιστεύετε ότι βρίσκεστε στον Καναδά. Και το κάνετε αυτό μέσω ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου γνωστού και ως VPN. Ένα VPN σάς επιτρέπει να βρίσκεστε σε διαφορετικές χώρες χωρίς να είστε εκεί, εφόσον η υπηρεσία που χρησιμοποιείτε έχει διακομιστές εκεί.

PrivateVPN; Έχει διακομιστές στον Καναδά. Αλλά ... δεν είναι απλώς ένας διακομιστής. Ο λόγος περιορισμού θέσης υπάρχει στην πρώτη θέση οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει κάποιο κίνητρο πίσω από αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση? Είναι η πίεση των κατόχων δικαιωμάτων.

Γιατί η BT θα πληρώσει £ 1,18 δισ. Για τα αποκλειστικά δικαιώματα στο Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν ήταν αποκλειστικά λόγω κάποιας που χρησιμοποιεί DAZN στο Ηνωμένο Βασίλειο? Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός του Καναδά και άλλων χωρών που υποστηρίζονται.

Όμως, το PrivateVPN διαθέτει έναν εξυπηρετικό διακομιστή DAZN. Ονομάζεται Τορόντο 2. Αφού περάσετε από την εγγραφή 30 δευτερολέπτων και συνδεθείτε στον πελάτη μας, συνδεθείτε με το διακομιστή Toronto 2 και το DAZN θα λειτουργήσει. Οποιοσδήποτε άλλος διακομιστής από την υπηρεσία μας ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία; Θα λάβετε το ίδιο μήνυμα με το προηγούμενο, αλλά με ένα επιπλέον κομμάτι για την απενεργοποίηση ενός VPN.

Έτσι λοιπόν; Όχι πραγματικά. Εκτός αν έχετε ήδη λογαριασμό DAZN και προγραμματίζετε να παρακολουθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού αντί του τηλεφώνου σας ή του Fire TV Stick / Cube.

Για να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός του Καναδά, πρέπει πρώτα να περάσετε από την εγγραφή

Αυτό είναι δύσκολο.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα για αυτό.

Για να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τον Καναδά, πρέπει να έχετε καναδική κάρτα.

Πώς αποκτάτε ένα; Η πιο εύκολη μέθοδος είναι πιθανότατα να αγοράσετε μια προπληρωμένη κάρτα στον Καναδά και να την αποστείλετε στον εαυτό σας. Η ταχύτερη μέθοδος θα συνίστατο στην αγορά μιας εικονικής κάρτας. Google για ένα.

Η πιο πρακτική μέθοδος όμως? Ζητήστε από κάποιον στον Καναδά να σας πάρει λογαριασμό. Πληρώστε επιπλέον, αν χρειαστεί, ή να τους προσφέρετε τη χρήση του λογαριασμού.

Εάν δεν κάνετε κάτι, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε. Και αν δεν μπορείτε να εγγραφείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε DAZN έξω από τον Καναδά ανεξάρτητα από το πού είστε μέσω ενός VPN θα είναι για τίποτα.

Και τότε υπάρχει το πρόβλημα με τη λήψη των εφαρμογών που έχουν ληφθεί. Θα περάσουμε από αυτό τώρα.

Παρακολουθήστε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο Android

Θα μπορούσατε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από μια τυχαία πηγή στο διαδίκτυο, αλλά θα θέλατε να θέσετε τη συσκευή σας σε κίνδυνο. Δεν ξέρετε τι φυτεύεται σε εφαρμογές που δεν προέρχονται από επίσημες πηγές.

Ο ασφαλής τρόπος είναι να κάνετε λήψη από το Play Store, αλλά μόλις δοκιμάσετε, θα δείτε ότι το DAZN δεν υπάρχει πουθενά στο Play Store στην τοποθεσία σας.

Γι 'αυτό πρέπει να αλλάξετε τη θέση του Play Store.

 • Παω σε payments.google.com και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε το κουμπί Χώρα αυτί.
 • Επιλέξτε τον Καναδά ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη τοποθεσία από την DAZN. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει μια πραγματική διεύθυνση. Μπορείτε να βρείτε ένα τυχαίο με μια γεννήτρια διευθύνσεων.
 • υποβάλλουν και πηγαίνετε μέσα Ρυθμίσεις στη συσκευή σας ακολουθούμενη από Εφαρμογές όπου πρέπει να βρείτε Το Google Play Store και πατήστε Σταματήστε τη δύναμη.
 • Τέλος, μεταβείτε στην περιοχή Αποθήκευση και κάντε κλικ στο κουμπί στα καπάκια που δηλώνει CLEAR DATA.

  Επαναλάβετε τη Διακοπή Δύναμης και Κλείστε τα Δεδομένα εάν το DAZN δεν είναι διαθέσιμο για λήψη.

Παρακολουθήστε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο iOS (iPhone + iPad)

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τον Καναδά στη συσκευή σας iOS, είτε πρόκειται για iPhone, iPod ή iPad, δεν μπορείτε απλώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας όπως στο Android, καθώς θα χάσετε όλα όσα έχετε αγοράσει.

 • Αντ 'αυτού, πρέπει πρώτα αποσύνδεση του λογαριασμού σας iCloud και μεταβείτε στην καρτέλα iCloud στο Ρυθμίσεις όπου θα δείτε ένα κουμπί σχετικά με τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού.
 • Πατήστε το.
 • Φτιάξτε το στον Καναδά ή σε οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη χώρα.
 • Όταν τοποθετείτε μια διεύθυνση, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια πραγματική διεύθυνση. Μπορείτε να πάρετε ένα από μια γεννήτρια διευθύνσεων.
 • Αφού έχετε ένα νέο λογαριασμό, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το DAZN.

Παρακολουθήστε το DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο τηλεοπτικό ραβδί / κύβο πυρκαγιάς

Κάναμε ξεχωριστή ανάρτηση σε αυτό, καθώς αυτό είναι ειλικρινά πολύ περίπλοκο, αλλά αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN στη μεγάλη οθόνη, το Fire TV Stick / Cube είναι ίσως το καλύτερο σας στοίχημα.

Για να το βάλετε απλά, η αλλαγή θέσης διαφέρει ανάλογα με το κατάστημα, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι πρέπει να αλλάξετε το κατάστημά σας για να είστε στη Γερμανία καθώς ο Καναδάς δεν έχει ειδικό κατάστημα που σημαίνει ότι η Γερμανία είναι ο καλύτερος πυροβολισμός σας για λήψη DAZN.

 • Το πρώτο βήμα για να παρακολουθείτε DAZN έξω από τον Καναδά ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο Fire TV / Cube Fire είναι να πάτε στον ιστότοπο του Amazon.
 • Ο Αμερικάνος Αμαζόνιος θα δηλώσει Λογαριασμοί & Κονίστρα υπό το όνομά σας εν τω μεταξύ το Ηνωμένο Βασίλειο θα δηλώσει Του λογαριασμού σας. Ό, τι λέει κάντε κλικ σε αυτό, και πηγαίνετε στο Το Περιεχόμενο και οι Συσκευές σας.
 • Εκεί θα πρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας για να είστε στη Γερμανία, με πραγματική διεύθυνση. Χρησιμοποιήστε μια γεννήτρια διευθύνσεων για αυτό.

Αλλά χρειάζεστε επίσης μια γερμανική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό γι 'αυτό. Εάν χρησιμοποιείτε N26 στην Ευρώπη που είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα, αυτό θα λειτουργήσει. Εκτός από αυτό, ίσως χρειαστεί να πάρετε μια προπληρωμένη κάρτα ή μια εικονική κάρτα ή μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα να κατεβάσετε το DAZN. Θα εμφανιστεί αλλά θα λάβετε ένα σφάλμα κατά τη λήψη του. Και φροντίστε να αφαιρέσετε τυχόν κάρτες που δεν εκδίδονται στη Γερμανία όταν το κάνετε αυτό. Μπορείτε να τα προσθέσετε αργότερα.

Και, όταν αλλάζετε τη διεύθυνσή σας, πρέπει να καταχωρήσετε ξανά το λογαριασμό σας στο Amazon στο Fire Stick / Cube σας. Μπαίνω Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ο λογαριασμός μου και θα δείτε μια επιλογή για διαγραφή

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε DAZN έξω από τον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Φυσικά, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή PrivateVPN σε όλες αυτές τις συσκευές. Ξέρεις πώς να το κάνεις αυτό, ελπίζουμε.

Εάν η συσκευή σας δεν περιλαμβάνεται σε αυτό, επικοινωνήστε με την βραβευμένη υποστήριξη πελατών μας. Θα σας βοηθήσουν.

Και αν αναρωτιέστε, το Chromecast δεν υποστηρίζεται, καθώς δεν λειτουργεί δίκτυο VPN με το Chromecast.

Απολαμβάνω!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me