Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός Γερμανίας το 2019

Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός Γερμανίας το 2019

Από PrivateVPN, 2019-01-17 14:13:04 στον ιστότοπο


Το DAZN εξαλείφει την ανάγκη για υπερβολικές συνδρομές τηλεόρασης και σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το αθλητικό γεγονός που πραγματικά θέλετε να παρακολουθήσετε. Εκτός από αυτό, δεν λειτουργεί στα περισσότερα μέρη του πλανήτη, γι 'αυτό ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019. Ίσως ζείτε στη Γερμανία ή σε μια διαφορετική χώρα που υποστηρίζεται και θέλετε να ταξιδέψετε αλλά ξέρετε ότι έχετε κερδίσει δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την DAZN μόλις αφήσετε τη συνδρομή σας άσκοπη. Γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε ή κάποιον που δεν έχει ακόμα συνδρομή, παρόλο που θα είναι πιο δύσκολο να το κάνετε για τους ανθρώπους που δεν έχουν συνδρομή ακόμα.

Τι πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019

Η ομορφιά του DAZN είναι ότι είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να βλέπετε ότι θέλετε όπως στο Netflix εκτός από όταν πρόκειται για πρωταθλήματα που έχουν δικαιώματα να. Ίσως έχετε πληρώσει 50 ευρώ πριν από την συνδρομή σας τηλεόρασης ανά μήνα, μόνο για να παρακολουθήσετε τους αγώνες που ο τηλεοπτικός πάροχος επέλεξε να παίξει επειδή ήταν οι πιο δημοφιλείς αγώνες.


Αλλά τι γίνεται αν δεν σας ενδιαφέρει ο πιο δημοφιλής αγώνας και θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της ομάδας σας που δεν είναι ο πιο δημοφιλής? Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά του DAZN. Σας επιτρέπει να το κάνετε! Το DAZN προσφέρει δυνατότητες, αλλά αυτές λειτουργούν μόνο αν ξέρετε πώς να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός Γερμανίας το 2019 ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη τοποθεσία. Και για να γίνει αυτό, υπάρχουν 3 ζωτικά βήματα.

  1. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN αν δεν έχετε ήδη ένα.
  2. Ο DAZN πρέπει να σκεφτεί ότι είστε στη Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη περιοχή DAZN.
  3. Πρέπει να ξεγελάσετε το κατάστημα εφαρμογών σας για να εγκαταστήσετε το DAZN.

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται δύσκολο, αλλά όλα αυτά τα βήματα είναι πιο περίπλοκα από ό, τι με την περισσότερη πλατφόρμα.

Δημιουργία λογαριασμού DAZN για παρακολούθηση DAZN εκτός Γερμανίας το 2019

Δημιουργία λογαριασμού DAZN. Φαίνεται απλό. Εκτός του ότι δεν είναι τόσο απλό όσο χρειάζεστε μια κάρτα που εκδίδεται στη χώρα όπου κάνετε το λογαριασμό σας DAZN. Αν έχετε ήδη έναν λογαριασμό DAZN, καλό, αν δεν το κάνετε, τότε πρέπει να πάρετε μια κάρτα. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι μια καναδική κάρτα που μπορεί να είναι κάπως αγώνας για σας.

Ο λόγος γι 'αυτό; Καθώς αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο με το καναδικό DAZN.

Πώς μπορείτε να πάρετε μια καναδική κάρτα για να εγγραφείτε με το DAZN; Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

  • Πάρτε μια εικονική κάρτα που θα είναι η ταχύτερη δυνατή μέθοδος. Ίσως να μην είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος. Κάνετε κάποια έρευνα στο Google για την καλύτερη προπληρωμένη καναδική κάρτα. Επιτυγχάνουν πολύ περισσότερο όταν έχετε τα χρήματα από αυτά από την αρχή.
  • Ρωτήστε έναν καναδικό φίλο. Αν γνωρίζετε κάποιον από τον Καναδά, ρωτήστε τους, και μάλιστα προσφέρετε να μοιραστείτε το λογαριασμό. Ή ίσως, έχουν ήδη λογαριασμό DAZN. Ίσως μπορείτε να τα μοιραστείτε.
  • Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα. Αυτά μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να έρθουν σε σας, αλλά είναι ένας πιο αποδεδειγμένος τρόπος που λειτουργεί.

Μόλις έχετε μια κάρτα που λειτουργεί, κάντε ένα λογαριασμό. Αυτό το μέρος είναι εύκολο. Απλά φροντίστε να δώσετε μια καναδική διεύθυνση.

Αλλά δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN μέχρι να ξεγελάσετε τον DAZN να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε στον Καναδά αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019.

Πώς να ξεγελάσουμε τον DAZN να παρακολουθεί DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019, η DAZN πρέπει να πιστεύει ότι βρίσκεστε σε μια υποστηριζόμενη χώρα.

Και αυτό απαιτεί τη χρήση ενός VPN που υποστηρίζει το DAZN. Ένα VPN όπως είναι θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη θέση σας για να βρίσκεστε κάπου αλλού. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες υπηρεσίες VPN νοιάζονται για τις ΗΠΑ και τίποτα άλλο, και αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να δουλέψει η DAZN, καθώς το DAZN είναι κυρίως εκτός του αμερικανικού τύπου υπηρεσίας.

Το PrivateVPN είναι μία από τις μόνες υπηρεσίες που συνεργάζονται με το DAZN. Είναι επίσης η καλύτερη υπηρεσία VPN για Netflix που βασίζεται σε δοκιμές υπηρεσιών VPN που πραγματοποιήθηκαν από την Comparitech.

Πρέπει να έχετε το πρόγραμμα-πελάτη PrivateVPN που λειτουργεί σε συσκευές Android, Amazon Fire TV, συσκευές Apple και επιτραπέζιους υπολογιστές. Αφού το έχετε, πρέπει να συνδεθείτε με το διακομιστή DAZN που εδρεύει στον Καναδά. Όλοι οι διακομιστές στον Καναδά δεν συνεργάζονται με το DAZN, αλλά θα το καταλάβετε γρήγορα με βάση το αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην τοποθεσία DAZN ή όχι. Μετά από αυτό, είστε καλό να πάτε όσο βλέπετε DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019 πηγαίνει όπως μπορείτε να εγγραφείτε και μπορείτε να παρακολουθήσετε. Και αν έχετε προβλήματα με αυτό, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας.

Εκτός αν θέλετε να παρακολουθήσετε την κινητή συσκευή σας ή το Fire TV / Cube Fire. Αυτό απαιτεί την εγκατάσταση της εφαρμογής DAZN που δεν είναι τόσο βολική.

Πώς να εγκαταστήσετε το DAZN για να παρακολουθήσετε DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019 στις συσκευές της Apple

Στα τηλέφωνα ή τα tablet Apple, θα πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείτε από το iCloud και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό που βασίζεται σε μία από τις περιοχές που υποστηρίζονται από το DAZN. Αυτό μπορεί να είναι στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή τον Καναδά. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, έχετε ήδη πρόσβαση στο DAZN όπως είναι, εκτός από το ότι το περιεχόμενο είναι εξαιρετικά περιορισμένο, οπότε αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο, θα πρέπει να κάνετε όλα αυτά τα βήματα που αναφέρονται εδώ ούτως ή άλλως.

Μόλις δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό iCloud βασισμένο σε μια από τις υποστηριζόμενες περιοχές, θα μπορείτε να κατεβάσετε το DAZN που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός Γερμανίας.

Πώς να εγκαταστήσετε το DAZN για να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός της Γερμανίας το 2019 στο Android

Στο Android, δεν πρέπει να δημιουργείτε νέο λογαριασμό. Πρόκειται για την αλλαγή των στοιχείων στον τρέχοντα λογαριασμό σας. Μεταβείτε στη διεύθυνση payments.google.com και πατήστε Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Χώρα. Επιλέξτε είτε τις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή τον Καναδά και πατήστε Σταματήστε τη δύναμη. Το τελευταίο βήμα; Παω σε Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Αποθήκευση και πιέστε Εφαρμογές όπου πρέπει να βρείτε το Το Google Play Store. Ενώ εκεί, κάντε κλικ στο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Και αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε το DAZN. Ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε τα δεδομένα και να αναγκάσετε να σταματήσετε πάλι αν δεν λειτουργήσει. Διαφορετικά, κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το DAZN για να παρακολουθήσετε DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019 στις συσκευές Amazon

Στις συσκευές Amazon, για να παρακολουθήσετε το DAZN εκτός Γερμανίας, χρειάζεστε επίσης μια έγκυρη κάρτα για να κατεβάσετε το DAZN.

Ανάλογα με το κατάστημα που χρησιμοποιείτε επί του παρόντος για το Amazon, το μενού θα διαφέρει ελαφρώς, αλλά πατήστε Του λογαριασμού σας ή οτιδήποτε άλλο εκτός από το όνομά σας, και πηγαίνετε μέσα Περιεχόμενο και συσκευές. Εκεί θα πρέπει να ενημερώσετε τη διεύθυνσή σας. Ιδανικά στις ΗΠΑ ή τη Γερμανία, καθώς ο Καναδάς δεν είναι ακριβώς ένα κατάστημα στο Amazon. Αφού το κάνετε αυτό, στη συσκευή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις που ακολουθούν ο Λογαριασμός μου και ο Deregister. Θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

Αυτό είναι το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019

Δεν είναι τόσο δύσκολο να παρακολουθήσετε το DAZN έξω από τη Γερμανία το 2019, αλλά δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν χωρίς οδηγίες. Μόλις διαβάσετε για το πώς να το κάνετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο περίπλοκο. Και είναι το ίδιο με τον Hulu που έχουμε και έναν οδηγό!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me