Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές (το 2019)

Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές (το 2019)

Από Michael Smolski, 2019-05-10 17:07:01 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ; Δεν είναι συχνά ότι πρέπει να ψάξετε για το πώς να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα στις ΗΠΑ, ε; Οι ΗΠΑ προσφέρουν πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συνεχούς ροής στον πλανήτη όσον αφορά τις ταινίες και τα βίντεο, αλλά αποτυγχάνουν όταν πρόκειται για αθλήματα. Σίγουρα, το DAZN υποστηρίζεται θεωρητικά στις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι το κατάλληλο DAZN. Με την αμερικανική DAZN παίρνετε μόνο αγωνιστικά γεγονότα που είναι υπέροχα αν αγαπάτε παρακολουθώντας τις μάχες, αλλά πολύ περιοριστικά σε σύγκριση με τα καναδικά ή ιταλικά DAZN.

Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στην αμερικανική, καναδική και ιταλική DAZN για την αποδέσμευση σχεδόν όλων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων στον πλανήτη; Είτε θέλετε να δείτε το Λίβερπουλ να επιστρέψει από το 3-0 για να κερδίσει 4-0 στον επόμενο αγώνα έναντι της μεγάλης Βαρκελώνης, είτε θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο MLB. Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να καλύψουμε τον τρόπο παρακολούθησης του DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές, το 2019.

Πώς παρακολουθείτε το DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές?

Θα βρείτε αυτή τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη από ό, τι οι περισσότεροι, λόγω του ότι το DAZN συνολικά υποστηρίζεται στις ΗΠΑ.

Εάν ζείτε σε όμοιους με το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να λάβετε είτε μια αμερικανική, καναδική ή ιταλική κάρτα για να εγγραφείτε. Δεδομένου ότι είστε ήδη στις ΗΠΑ όμως, έχετε ήδη μια αμερικανική κάρτα που σας επιτρέπει να εγγραφείτε με ευκολία.

Ωστόσο, αν δεν έχετε μια αμερικανική κάρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον οδηγό μας για το πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στην Ευρώπη ή την Αυστραλία, ισχύει σε όλο τον πλανήτη.

Αφού εγγραφείτε, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές, αλλά αυτό είναι μόνο γεγονότα που αγωνίζονται. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το DAZN στο μέγιστο δυναμικό του για να παρακολουθήσετε μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, συνεχίστε να διαβάζετε.

Πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ (περισσότερα από όσα παλεύουν τα γεγονότα)

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ για το λόγο ότι οι άνθρωποι τον αγαπούν σε όλο τον πλανήτη, αυτό είναι όπου μπαίνει το παιχνίδι.

Και το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Champions League και όλα αυτά τα καλά πράγματα με την DAZN στις ΗΠΑ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας εκεί έξω.

Εάν προσπαθήσατε ποτέ να ξεμπλοκάρετε μια πλατφόρμα, είτε αυτή είναι η Netflix είτε η BBC iPlayer, τότε γνωρίζετε ότι δεν είναι τόσο απλό όσο η απλή σύνδεση με τη σωστή χώρα μέσω VPN, επειδή υπηρεσίες όπως το DAZN λαμβάνουν μέτρα για να αποτρέψουν τους ανθρώπους από τη χρήση υπηρεσιών VPN.

Δεν είναι επειδή είναι άνθρωποι και δεν θέλουν να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ για τις δυνατότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον Καναδά, αλλά επειδή η DAZN δεν έχει δικαίωμα να σας δείξει τους φίλους του Champions League στις ΗΠΑ. Και ο λόγος για την έλλειψη δικαιωμάτων συνήθως πέφτει κάτω από τον ίδιο όπως το ESPN και άλλοι που κατέχουν αποκλειστικά δικαιώματα σε ορισμένα πρωταθλήματα, καθιστώντας αδύνατο για όσους συμπαθούν τη DAZN να αγοράσουν δικαιώματα για κάποιο περιεχόμενο. Το DAZN εμποδίζει τις υπηρεσίες VPN να λειτουργούν, οπότε δεν έχει πρόβλημα.

Ωστόσο, μία από τις πολύ λίγες υπηρεσίες που συνεργάζονται με το DAZN είναι το PrivateVPN. Αναρωτιόμουν πώς να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές, και είναι αρκετά απλό. Πρέπει να συνδεθείτε με το σωστό διακομιστή DAZN και αυτό είναι. Αφού έχετε έναν Αμερικάνικο λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ χωρών απλά συνδέοντας σε διαφορετικό διακομιστή DAZN. Και αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε το DAZN στις ΗΠΑ, όπως θα έπρεπε να απολαμβάνετε. Ο αγώνας για τα αθλήματα είναι δροσερός, αλλά πολλοί από εμάς θέλουν και άλλα αθλήματα.

Είναι πραγματικά δυνατό να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές το 2019?

Εάν εξετάσετε τις βασικές πλατφόρμες όπως το Android, iOS και φυσικά τις επιτραπέζιες συσκευές, τότε ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές.

Ωστόσο, η κατάσταση γίνεται πολύ πιο περίπλοκη όταν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Εκτός αν έχετε είτε Android TV είτε συσκευές Amazon Fire TV.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ούτε η Apple TV ούτε το Chromecast υποστηρίζουν τις υπηρεσίες VPN. Το ίδιο το PrivateVPN είναι ένα από τα ελάχιστα στο κατάστημα του Amazon για την τηλεόραση Fire, αλλά οι εταιρείες Apple TV ή Chromecast δεν υποστηρίζουν καθόλου υπηρεσίες VPN καθιστώντας αδύνατη την παρακολούθηση του DAZN στις ΗΠΑ εάν κατέχετε είτε μία από αυτές.

Η συμβουλή μας; Απλά πάρτε το Fire TV Stick. Είναι πολύ φθηνότερο από την Apple TV και θα σας αφήσει να παρακολουθήσετε το DAZN στις ΗΠΑ, στη μεγάλη οθόνη.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me