Πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Από PrivateVPN, 2019-06-12 14:23:46 στον ιστότοπο


Ο εγκιβωτισμός είναι ακριβός για να παρακολουθήσετε. Για να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο, το μόνο που χρειάζεστε είναι η σωστή συνδρομή με το σωστό κανάλι. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την πυγμαχία, θα πρέπει να πληρώσετε για πολλά γεγονότα, ατομικά. DAZN; Αυτό εξαλείφει αυτό, με το μόνο κόστος να είναι η μηνιαία συνδρομή που πληρώνετε. Και γι 'αυτό ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε την πυγμαχία DAZN.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τον εγκιβωτισμό DAZN ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN ή αν έχετε ένα και δεν έχετε συμβάντα πυγμαχίας σε αυτό.

Πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει εάν δεν έχετε λογαριασμό DAZN

Αν δεν διαθέτετε σήμερα έναν λογαριασμό DAZN, αυτό σημαίνει ότι το DAZN δεν υποστηρίζεται στην περιοχή σας.

Το πρώτο βήμα που απαιτείται για τη δημιουργία ενός λογαριασμού DAZN είναι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ακολουθούμενο από την επιστροφή εδώ όταν ολοκληρωθεί. Εάν δεν το κάνετε, θα σας ειπωθεί ότι το DAZN δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας και έτσι δεν θα είναι σε θέση να εγγραφεί.

Το κλειδί για τη δημιουργία ενός λογαριασμού DAZN είναι να έχετε μια κάρτα είτε από τις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Ιταλία. Εάν κάνετε λογαριασμό στο ιταλικό DAZN, πρέπει να έχετε μια ιταλική κάρτα. Το ίδιο ισχύει για τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Και αυτό είναι που καθιστά την παρακολούθηση DAZN πυγμαχία σκληρά εάν δεν είστε ήδη στην υποστηριζόμενη περιοχή για DAZN.

Οι γρήγορες μας προτάσεις?

  1. Ρωτήστε κάποιον που έχει ήδη λογαριασμό DAZN αν μπορούν να μοιραστούν, ή εάν έχουν μια κάρτα με την οποία μπορείτε να εγγραφείτε.
  2. Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα στο διαδίκτυο.
  3. Πάρτε μια εικονική προπληρωμένη κάρτα στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να βρείτε μια κάρτα που θα λειτουργήσει, στο Google, με μερικές γρήγορες αναζητήσεις. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το κλειδί είναι να έχετε χρήματα στην κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε, όπως είναι απαραίτητο κατά την εκκίνηση ενός λογαριασμού, ακόμα και αν πρόκειται για δοκιμή, για λόγους επαλήθευσης.

Πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει εάν εγκιβωτισμός δεν εμφανίζεται στην περιοχή σας

Αν έχετε έναν λογαριασμό DAZN στην Ιταλία ή ακόμα και στον Καναδά, λείπετε στην πυγμαχία DAZN. Δεν είναι ότι ποτέ δεν θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε έναν αγώνα πυγμαχίας, αλλά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όσο περισσότερους πυγμαχούνες, όπως η DAZN είναι σε θέση να δείξει.

Η λύση? Για να κάνετε το DAZN να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Για να σας πω την αλήθεια, η αμερικανική DAZN δεν αξίζει τον κόπο όταν πρόκειται για αθλήματα, όπως οι καναδικές DAZN προσφέρουν ένα πολύ πιο πλούσιο πακέτο με πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά αθλήματα και μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα όπως το Premier League ή το Champions League.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την πυγμαχία DAZN, η αμερικανική DAZN προσφέρει την καλύτερη προσφορά.

Το καλύτερο πράγμα? Με τη μέθοδο που θα μοιραστούμε, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ αμερικανικής, καναδικής και ιταλικής DAZN χωρίς προβλήματα.

Αυτό που πρέπει να παρακολουθήσετε την πυγμαχία DAZN, αλλά και για να μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό DAZN στην πρώτη θέση είναι ένα VPN.

Για να εξηγήσετε τι κάνει ένα VPN με το πιο απλό θέμα, αλλάζει την τοποθεσία σας χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε. Μπορείτε να είστε στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε την πυγμαχία DAZN, ενώ στην πραγματικότητα, είναι σε όμοιο με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το κλειδί είναι να έχετε ένα VPN που λειτουργεί με το DAZN. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο όταν πρόκειται να ξεγελάσουμε το DAZN.

Έχοντας 3.000 διακομιστές και διαφήμιση που είναι εξαιρετικό, αλλά όταν πρόκειται για ψυχαγωγία, είναι ποιότητα που έχει σημασία πάνω από την ποσότητα. Και αυτό είναι όπου PrivateVPN έρχεται με υποστήριξη για πολύ λιγότερους διακομιστές από ό, τι οι περισσότερες προσφορές ανταγωνισμού, αλλά με διακομιστές που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες που οι άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν όπως DAZN και Hulu.

Με τη σύνδεση με το PrivateVPN, μπορείτε να μεταβείτε από την Αμερικανική, την Καναδική και την Ιταλική DAZN, όπως σας παρακαλώ, απεμπλοκώντας το DAZN στις δυνατότητές του, με περισσότερη υποστήριξη στην περιοχή που έρχεται στο μέλλον.

Ένα VPN που υποστηρίζει DAZN + έναν λογαριασμό DAZN είναι το κλειδί για να παρακολουθήσετε την πυγμαχία DAZN. Αλλά αν θέλετε να παρακολουθήσετε DAZN στη μεγάλη οθόνη, ή επάνω

στο τηλέφωνό σας, ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε την ανάγνωση για να κάνετε λήψη της εφαρμογής DAZN, αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει στις συσκευές της Apple

Εάν το DAZN δεν εμφανίζεται στη συσκευή σας Apple, αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud στην ενότητα ρυθμίσεων της συσκευής σας και δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό, με τη θέση που έχει οριστεί σε μία από αυτές που υποστηρίζουν το DAZN, όπως οι ΗΠΑ.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε DAZN πυγμαχία σε συσκευές Apple.

Είναι σημαντικό να μην αλλάξετε την τοποθεσία σας με τον τρέχοντα λογαριασμό σας. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσεις τα πάντα.

Πώς να παρακολουθήσετε τον εγκιβωτισμό DAZN σε συσκευές Android

Όταν πρόκειται για συσκευές Android, η Google έχει κάνει έναν σύντομο οδηγό σχετικά με την αλλαγή της τοποθεσίας σας στο Android Play Store.

Σας συνιστούμε να το ελέγξετε. Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευές Apple με την ανάγκη να αλλάξετε την τοποθεσία σας ώστε να βρίσκεται σε μια θέση όπου υποστηρίζεται το DAZN.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την πυγμαχία DAZN στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, στο Android, εάν ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Desktop.

Πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει στο Amazon Fire Stick

Για πολλούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, επειδή ο αθλητισμός παρακολουθείται καλύτερα στη μεγάλη οθόνη.

Δυστυχώς, αν θέλετε να παρακολουθήσετε την πυγμαχία DAZN σε μια τηλεόραση, δεν μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Roku, το Chromecast ή την Apple TV, καθώς αυτές οι πλατφόρμες δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Amazon Fire TV Stick αποτελεί σύσταση μας όσον αφορά την παρακολούθηση DAZN σε μεγάλη οθόνη, εάν η τηλεόρασή σας δεν συνοδεύεται από Android TV.

  • Για να κατεβάσετε το DAZN στο Fire Stick σας, μεταβείτε στον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Επιλέγω Λογαριασμοί & Κονίστρα και μετά Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.
  • Σε αυτή την περίπτωση, η αλλαγή της περιοχής σας στις ΗΠΑ είναι η απλούστερη μέθοδος λήψης του DAZN στο Fire TV Stick.
  • Πηγαίνετε στη συσκευή σας Amazon Fire TV. Επιλέγω Ρυθμίσεις και Ο λογαριασμός μου.
  • Deregister και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Και αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick σας.

Ωστόσο, εάν έχετε κάποια προβλήματα με αυτό, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας και θα σας βοηθήσουν!

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε DAZN που εγκιβωτίζει

Δεν έχει σημασία πού είσαι. Με το PrivateVPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε Αμερικανική, Καναδική και Ιταλική DAZN σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Γιατί πρέπει να πληρώσετε € 24,95 για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα εάν μπορείτε να πληρώσετε ένα μηνιαίο τέλος και να πάρετε πολλούς αγώνες + άλλα αθλήματα, για την τιμή λιγότερων από μία μάχες?

Και ενώ μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα αθλήματα με την DAZN, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις περισσότερες τοποθεσίες Netflix σε όλο τον πλανήτη μαζί με την υποστήριξη Hulu, με το PrivateVPN. Είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε?

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me