Ασφαλής παρακολούθηση του BBC iPlayer οπουδήποτε στον κόσμο – χωρίς Buffering ή Geoblocking


Απολαύστε μια γρήγορη, ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση για να μπορείτε να προβάλλετε τις αγαπημένες σας εκπομπές του BBC. Οποιαδήποτε τοποθεσία. Κάθε συσκευή.

Αποκτήστε ένα πλήρως εξειδικευμένο VPN για το BBC iPlayer και παρακάμψτε τους περιορισμούς θέσης και τον περιορισμό της ταχύτητας. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον λογαριασμό σας και μπορείτε να απολαύσετε τον πλήρη κατάλογο του Ηνωμένου Βασιλείου σε κρυστάλλινη HD ως εάν ήσαστε στο σπίτι.

Έχω δοκιμάσει άλλα VPN, δεν δούλευαν…

Πολλοί άλλοι πάροχοι VPN μην προσφέρετε πλήρως εξασφαλισμένες διευθύνσεις IP του Ηνωμένου Βασιλείου. Σημασία BBC iPlayer Μπορεί να δει πού πηγαίνετε από το streaming. Όχι με τους 2048-bit στρατιωτικούς διακομιστές του PrivateVPN στο Λονδίνο και Manchester. Είστε ιδιωτικοποιημένοι πλήρως! Επίσης, άλλες υπηρεσίες VPN δεν σας λένε να καθαρίσετε τα cookie του προγράμματος περιήγησής σας ή να κάνετε streaming σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο Chrome / Firefox - οπότε θα σας ενημερώσουμε. Θα πρέπει πάντα να το κάνετε αυτό, ανεξάρτητα από το VPN που χρησιμοποιείτε. .

Ακολουθεί μια μικρή λίστα παρουσιάσεων του iPlayer μπλοκάρει έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο:

 • Eastenders
 • Μπλε πλανήτης
 • Σέρλοκ
 • Δρ. Ποιος
 • Masterchef
 • Ατύχημα
 • Δράκος Δράκος
 • Top Gear
 • Οι νεαροί παραβάτες
 • Εγγύηση
 • Shetland
 • και εκατοντάδες ακόμη καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές…

Το Geoblocking σας προκαλεί να χάσετε όλες τις αγαπημένες σας ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ το iPlayer από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου?

Το BBC iPlayer έχει μόνο τις σωστές συμφωνίες αδειοδότησης περιεχομένου για streaming στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι κρίμα, δεδομένου ότι η πληρωμή για μια έγκυρη άδεια τηλεόρασης ουσιαστικά πληρώνει για πρόσβαση στο περιεχόμενο του BBC στο σπίτι. Τι γίνεται αν μετακινηθείτε στο εξωτερικό ή πηγαίνετε για διακοπές; Θα πρέπει να κάνετε χωρίς όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι να επιστρέψετε.

Όχι με το PrivateVPN. Με τις εξειδικευμένες τοποθεσίες VPN μας στο Λονδίνο και Manchester, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές, ζωντανά αθλητικά αγώνες, κανάλια ειδήσεων και πολλά άλλα με τις διευθύνσεις IP που βασίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν συνδέεστε στις αποκλειστικές τοποθεσίες VPN του iPlayer του BBC, είναι σαν να μην αφήσατε ποτέ σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και ιδιωτικά από οπουδήποτε με το laptop, το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το PrivateVPN

Με το προσαρμοσμένο VPN PrivateVPN για το iPlayer, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε το geoblocking περιεχομένου με ένα μόνο κλικ, να μεταδώσετε τις τελευταίες εκπομπές σε HD χωρίς buffer και ποτέ να μην ανησυχείτε για λογαριασμούς που έχουν αποκλειστεί ή έχουν επισημανθεί όταν ταξιδεύετε.

 • Αποκτήστε πρόσβαση στο Κατάλογος FULL UK του περιεχομένου του iPlayer αμέσως μόλις εγγραφείτε
 • Απόλαυσε το αγαπημένες εκπομπές του BBC ενώ στο εξωτερικό
 • Stream σε HD χωρίς buffering λόγω του απεριόριστου εύρους ζώνης
 • Μεταφέρετε από οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, tablet ή κινητή συσκευή με τη μοναδική εφαρμογή μας
 • Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό wifi στο εξωτερικό χωρίς να θυσιάζετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας
 • Παραμένει σώος και ασφαλής με τους στρατιωτικούς μας κρυπτογραφημένους διακομιστές

και πολύ, πολύ περισσότερο...

Δείτε τι λένε οι χρήστες του iPlayer για το PrivateVPN

Μετά την επιτυχή κρυπτογράφηση 15.000 Terabytes των δεδομένων, διατηρώντας ένα αρχείο 99,98% χρόνο λειτουργίας και ξεκλειδώνοντας χιλιάδες λογαριασμούς iPlayer, δεν είναι περίεργο ότι οι χρήστες μας κολλάνε με το PrivateVPN εδώ και χρόνια, ακόμη και μετά από να δοκιμάσουν άλλους παρόχους!

Δείτε τι λένε οι χρήστες μας για το PrivateVPN:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Απολαύστε απολύτως αυτό το VPN

Αυτό είναι ένα πολύ καλό ιδιωτικό VPN και θα εγγραφώ εκ νέου. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι φιλική και εξυπηρετική. Μου αρέσει να μπορώ να αλλάξω περιοχές όπου παρουσιάζω έναν νέο αριθμό IP και νιώθω ότι όλα όσα κάνω ή τι διαβάζω δεν παρακολουθούνται πάντα. Δεν κάνω κακά πράγματα ή κοιτάζω ανήθικες τοποθεσίες, αλλά είναι αυτό που κάνω.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση

Ανώνυμος

★★★★★

Το PrivateVPN είναι κορυφαία για την αξία και την απόδοση.

"Το PrivateVPN έχει δουλέψει καλά κάθε φορά για μένα. Με επέτρεψε να παρακάμψω έναν αποκλεισμένο ιστότοπο. Άλλα δίκτυα VPN απέτυχαν! Η εμπειρία μου με τη χρήση του PrivateVPN ήταν 100%.

Άλλα δίκτυα VPN απέτυχαν να ξεμπλοκάρουν τοποθεσίες ή απέτυχαν να κρατήσουν τους διακομιστές τους σε απευθείας σύνδεση και απέτυχαν χωρίς προειδοποίηση ή οθόνη χρήστη. Εάν ο διακομιστής VPN πηγαίνει εκτός σύνδεσης για οποιονδήποτε λόγο, ο χρήστης πρέπει να το γνωρίζει !"

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση

Ντέιβ

★★★★★

Βοήθεια από το PVPN

"Δεν μπορώ να κατηγορήσω τη βοήθεια και το backup από το PVPN. Έχουν ανταποκριθεί γρήγορα σε οποιαδήποτε προβλήματα, όχι ότι έχουν υπάρξει πολλοί. Μπορώ να συστήσω από έναν φίλο για το PVPN και το έχουν μεταβιβάσει σε φίλους.
Σας ευχαριστώ"

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση

Συχνές ερωτήσεις σας

+ Το iPlayer δεν άρχισε να κόβει τους χρήστες VPN από το εξωτερικό?

Όπως δήλωσαν, ναι. Αλλά αυτό ήταν απλά ένα δήλωση για να ικανοποιήσουν τους παρόχους περιεχομένου τους που αισθάνονται ότι οι εκπομπές τους προβάλλονται χωρίς τις κατάλληλες συμφωνίες αδειοδότησης (είναι κάτι χρήμα). Στην πραγματικότητα, το iPlayer έχει με τιποτα για να παρακολουθείτε 1000s VPN που συνδέονται από όλο τον κόσμο.

Το PrivateVPN διαθέτει 4 εξαιρετικά ασφαλείς διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διαλέξετε, εξασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPlayer σας ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

+ Θα διακοπεί η διακοπή της ροής μου?

Είχαμε ρεκόρ 99,98% χρόνο λειτουργίας από τότε που ξεκινήσαμε το 2008, γι 'αυτό οι πελάτες μας αγαπούν το PrivateVPN για το iPlayer!

+ Οι ταχύτητες περικοπής σημαίνουν ροή ή αποθήκευση χαμηλής ποιότητας?

Σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες VPN, αγοράζουμε την ικανότητά μας στο διαδίκτυο απευθείας από παρόχους διαμετακόμισης IP. Αυτό σε συνδυασμό με τους διακομιστές υψηλής ποιότητας (HQN) σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικές περικοπές ταχύτητας.

Στην πραγματικότητα, πολλοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου χρησιμοποιούν το Speed ​​Speed ​​για να επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας ανάλογα με τις δραστηριότητές σας. Χρησιμοποιώντας ένα VPN παρακάμπτεται αυτό το στραγγαλισμό, δεδομένου ότι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου δεν μπορούν να δουν τις δραστηριότητές σας, έτσι ώστε μερικοί χρήστες πραγματικά εμπειρία αυξήθηκε ταχύτητες διαδικτύου και καλύτερη ροή.

+ Μπορώ να παρακολουθήσω το BBC iPlayer από οποιαδήποτε συσκευή?

Ναι, υποστηρίζουμε τις πιο δημοφιλείς συσκευές:

 • Laptop και επιφάνεια εργασίας - Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή PrivateVPN για Windows / Mac / Linux
 • Smartphone και Tablet - Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή PrivateVPN για iOS και Android
 • Για Apple TV - Χρησιμοποιήστε το VPN στο δρομολογητή σας

+ Ο λογαριασμός μου στο iPlayer είναι πραγματικά ασφαλής?

Από τεχνική άποψη, τα συστήματα του BBC θα εξαπατηθούν για να σκεφτούν ότι είστε ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να μην έχουν κανένα λόγο υποψίας. Η στρατιωτική μας κρυπτογράφηση δεν έχει υπονομευτεί από τη στιγμή που ξεκίνησε το 2008. Με λίγα λόγια, ναι, ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής.

+ Τι θα συμβεί αν αλλάξω γνώμη και θέλω επιστροφή χρημάτων?

Έχουμε μια μεγάλη προσφορά εγγύησης παρακάτω...

Ασφαλής παρακολούθηση του BBC iPlayer οπουδήποτε στον κόσμο - χωρίς Buffering ή Geoblocking

Έχετε μια ΠΑΡΟΥΣΑ 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Εάν το PrivateVPN δεν σας παρέχει άμεση πρόσβαση στο iPlayer ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, τηρήστε τα πρότυπα υψηλής ταχύτητας και τους ισχυρισμούς για το ξεκλείδωμα των γεωγραφικών δεδομένων, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα κάθε τελευταία δεκάρα! Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε για τελικό τώρα. Δοκιμάστε μας χωρίς κανένα κίνδυνο...

Απλά δοκιμάστε το PrivateVPN για 30 ημέρες και αποφασίστε εάν θέλετε να διατηρήσετε την πρόσβασή σας στο BBC iPlayer στο τέλος. Υπάρχει απολύτως μηδενικός κίνδυνος.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me