Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό

Από τον Michael Smolski, 2019-10-04 18:09:15 στους Οδηγούς


Αν προσπαθήσατε ποτέ να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό, πήρατε το μήνυμα που έλεγε: "Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμο".

Το BBC ισχυρίζεται ότι πίσω από αυτό είναι ότι πρέπει να πληρώσετε άδεια τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά τι γίνεται αν ταξιδεύετε και πληρώνετε άδεια τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο; Σε αυτόν τον οδηγό, θα δούμε πώς θα παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό, είτε πρόκειται για συσκευές σας Android, Apple, Windows, Amazon ή Fire TV, με μια μέθοδο που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 61 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σύμφωνα με το BBC.

Τι πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό; Θα πρέπει να ξεγελάσετε το BBC iPlayer να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Fooling BBC για να παρακολουθήσετε BBC iPlayer στο εξωτερικό

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το BBC iPlayer επί του παρόντος δεν εργάζεται στο εξωτερικό είναι ότι το BBC δεν έχει τα δικαιώματα να δείχνει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του στο εξωτερικό. Εξάλλου, γιατί πληρώνετε εκατομμύρια ευρώ περισσότερο για να εμφανίσετε περιεχόμενο σε άλλες χώρες όταν στοχεύετε στο βρετανικό ακροατήριο?

Δεδομένου ότι το BBC δεν έχει τα δικαιώματα να δείχνει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, χρειάζεται να αποκλείσει το iPlayer όπως ακριβώς και όλες οι άλλες πλατφόρμες όπως DAZN, Hulu και ακόμη και το Netflix ήδη.

Αν κάνετε το BBC iPlayer να πιστεύει ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε δεν θα θέσει σε λειτουργία ένα γεωφυσικό σύστημα και έτσι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό.

Πώς το κάνεις αυτό?

Χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σας επιτρέπουν να αλλάξετε την τοποθεσία σας, ουσιαστικά.

Κάντε λήψη του PrivateVPN, συνδεθείτε με ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και είστε σχεδόν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι τότε?

ΟΧΙ ακριβως. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

 1. Το VPN χρειάζεται διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου. Το PrivateVPN κάνει, και το ίδιο κάνουν και άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτό δεν συμβαίνει με τις δωρεάν υπηρεσίες, αν αυτό είναι που ελπίζατε όμως. (Το PrivateVPN προσφέρει μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες, η οποία όμως δεν χρειάζεται καν να σας παράσχει μια κάρτα.)
 2. Ο διακομιστής VPN πρέπει να υποστηρίζει το BBC iPlayer. Αυτό είναι το πιο κρίσιμο μέρος εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό. Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN που δεν υποστηρίζει το iPlayer του BBC ή έναν λανθασμένο διακομιστή που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν λειτουργεί με το iPlayer του BBC, δεν θα λειτουργήσει.

PriavteVPN; Προσφέρει μια δέσμη των διακομιστών του BBC iPlayer, παρέχοντας λιγότερους διακομιστές από ό, τι με πολλούς ανταγωνιστές, αλλά επικεντρώνεται στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Εξάλλου, το 51% των πελατών χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN για ψυχαγωγία.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Αυτό συμβαίνει επειδή πλατφόρμες όπως το BBC iPlayer δεν τοποθετούν μόνο γεω-μπλοκ στο περιεχόμενο. Επίσης, εμποδίζουν τις υπηρεσίες VPN να λειτουργούν επειδή έχουν. Διαφορετικά, μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα προβολής περιεχομένου σε χώρες όπου δεν μπορούν να το επιδείξουν, επειδή δεν έχουν δικαιώματα εκεί.

Είναι αυτό τότε, αν θέλετε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό?

ΟΧΙ ακριβως.

Χρειάζεστε επίσης λογαριασμό BBC iPlayer για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό.

Είναι ελεύθερο να δημιουργήσετε παρόλο που πρέπει να δηλώσετε εάν πληρώνετε άδεια UK TV.

Τέλος, θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή BBC σε κάποιες από τις συσκευές σας, αν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή αν είστε στο πρόσωπο του Amazon Fire TV Stick.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό σε συσκευές Android

Για να μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή BBC iPlayer, πρέπει να αλλάξετε τη θέση του Google Play Store για να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε με ένα διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας το PrivateVPN και στη συνέχεια ανοίξτε το Play Store.
 • Πατήστε 3 μπάρες στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης.
 • Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα IP του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας το PrivateVPN, το κατάστημα Google Play θα σας δείξει μια επιλογή Μεταβείτε στο Play Store του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Θα χρειαστεί να ενημερώσετε τον τρόπο πληρωμής σας για να το κάνετε αυτό. Για αυτό, προσθέστε μια νέα κάρτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κύρια διεύθυνση για τα περισσότερα από αυτά, αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα UK ταχυδρομικός κώδικας και μετά την πόλη, και γι 'αυτό χρησιμοποιήστε μια γεννήτρια διευθύνσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορείτε να βρείτε στο Google.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή BBC iPlayer για Android στο Google και να την εγκαταστήσετε από εκεί. Βεβαιωθείτε όμως ότι ο ιστότοπος που χρησιμοποιείτε είναι αξιόπιστος.

Ή ... απλά παρακολουθήστε από το πρόγραμμα περιήγησης επιλέγοντας "Επιφάνεια εργασίας".

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό στις συσκευές της Apple

Στις συσκευές Apple σας, είτε το iPhone είτε το iPad, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό iCloud. Εάν επρόκειτο να αλλάξετε την περιοχή σας με τον τρέχοντα λογαριασμό σας, θα χάνατε μόνο τα πάντα, οπότε μην το κάνετε αυτό.

Πως το κανεις?

 1. Αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud στις Ρυθμίσεις σας.
 2. Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό με τη θέση σας που έχει οριστεί για να είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 3. Κατεβάστε την εφαρμογή BBC iPlayer.

Φυσικά, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή BBC iPlayer, μπορείτε πάντα να συνδεθείτε ξανά στον παλιό λογαριασμό σας και η εφαρμογή BBC iPlayer θα παραμείνει εκεί.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό στην τηλεόρασή σας

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό στην τηλεόρασή σας, αυτό γίνεται λίγο περίπλοκο.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις και πλατφόρμες που λειτουργούν με τηλεοράσεις όπως η Apple TV, Chromecast και Roku δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN.

Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό σε μια τηλεόραση. Τι μπορείς να κάνεις? Υπάρχουν τρεις επιλογές:

 1. Αποκτήστε μια έξυπνη τηλεόραση με Android.
 2. Αποκτήστε ένα ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire.
 3. Εγκαταστήστε ένα VPN σε ένα δρομολογητή.

Η επιλογή 2 είναι η πιο βολική, καθώς είναι προσιτή, λειτουργεί με όλες τις τηλεοράσεις και το ταχύτερο.

Αν δεν μπορείτε να πάρετε μια τηλεόραση Amazon ή μια έξυπνη τηλεόραση, η εγκατάσταση ενός VPN σε ένα δρομολογητή είναι μια επιλογή που καλύπτουμε στον ιστότοπό μας. Θα επιβραδύνει τη σύνδεσή σας με πολλά και αν δεν είναι τόσο γρήγορο να δημιουργηθεί.

Η επιλογή είναι δική σου.

Το PrivateVPN δεν θα σας αφήσει να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό

Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε American Netflix, Hulu, DAZN ή HBO, το PrivateVPN υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στην αγορά.

Θα βρείτε οδηγούς για να ξεκλειδώσετε όλες τις κύριες πλατφόρμες στο ιστολόγιό μας και μπορείτε να τις δοκιμάσετε με την 7ήμερη δίκη μας χωρίς κίνδυνο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες, φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] ή με άλλο τρόπο στο Instagram: @privatevpn_, στο οποίο καλύπτουμε χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια, περιεχόμενο μετά την ψυχαγωγία και απαντήστε στις ερωτήσεις σας.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me