Είναι η Amazon Prime που αξίζει τον κόπο το 2019 ή πρέπει να πάρετε το Netflix

Είναι η Amazon Prime που αξίζει τον κόπο το 2019 ή πρέπει να πάρετε το Netflix

Από Michael Smolski, 2019-01-15 18:28:09 στην ψυχαγωγία


Αξίζει το Amazon Prime το 2019 ή θα πρέπει να πάρετε το Netflix; Αυτό μπορεί να ζητάς το 2019. Η γρήγορη απάντηση είναι να πάρετε και τα δύο, αλλά τι γίνεται αν έχετε μόνο χρήματα για έναν ή τι συμβαίνει εάν ζείτε σε μια χώρα με περιορισμούς και απλώς ψάχνετε να μάθετε ποια θα είναι η λιγότερο περιορισμένη στη χώρα σας; Amazon Prime ή Netflix; Θα μιλήσουμε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ψάχνετε ακριβώς να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες?

Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που πρέπει να ζητήσουν οι περισσότεροι.

Το Netflix βρίσκεται μπροστά με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με πολλούς τρόπους, αλλά το Amazon είναι κάτι περισσότερο από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Το Amazon Prime είναι για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

Αν ψωνίζετε με το Amazon...

Έχετε ποτέ ψωνίσει στο Amazon Prime; Πρόσφατα αγόρασα ένα φορητό υπολογιστή στις ΗΠΑ. Ήταν περίπου 40 δολάρια για να έρθει όσο πιο γρήγορα το χρειαζόμουν. Amazon Prime; 12,99 δολάρια για μια παράδοση 2 ημερών και όχι για την παράδοση αλλά για την μηνιαία συνδρομή του Amazon Prime. Τα $ 38 αποθηκεύονται αυτόματα. Εάν έχετε ποτέ ψωνίσει στο Amazon που πιθανότατα κάνετε αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία και πολλούς άλλους, αξίζει το Amazon Prime το 2019. Η Netflix δεν θα σας παρέχει εκπομπές και ταινίες ενώ θα σας εξοικονομήσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την αποστολή προϊόντων.

Ω, και η Amazon Prime σας δίνει επίσης εκπτώσεις για προϊόντα.

Χρησιμοποιείτε ήδη μια υπηρεσία συνδρομής μουσικής?

Το ερώτημα είναι το Amazon αξίζει τον κόπο το 2019 ή θα πρέπει να πάρετε τις τάσεις Netflix εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωής σας. Εάν ψωνίζετε με το Amazon, το Amazon Prime έχει πολύ νόημα καθώς σας σώζει, αν δεν το κάνετε, τότε δεν σας σώζει τίποτα. Είναι το ίδιο με τη μουσική.

Η Amazon Prime προσφέρει επίσης υπηρεσία μουσικής. Είναι σαν το Spotify αλλά με μια φτωχότερη επιλογή τραγουδιών. Εάν ακούτε μερικά μοναδικά τραγούδια, ίσως να μην είναι εκεί. Αν δεν έχετε συνδρομή μουσικής και σκέφτεστε ένα, αλλά χρειάζεστε και μια υπηρεσία που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε ταινίες και εκπομπές, το Amazon Prime αξίζει τον κόπο το 2019 για σίγουρο. Η μουσική βιβλιοθήκη θα μεγαλώσει μόνο και η Amazon είναι μια επιχείρηση με περισσότερα χρήματα από ό, τι σχεδόν τίποτα.

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό και ίσως πρόσφατα ακυρώσετε τη μουσική σας συνδρομή ή δεν θέλετε να πληρώσετε για ένα, το Amazon Prime μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για σας, καθώς σας δίνει μουσική, με τον Amazon Prime. Παρόλο που η υπηρεσία περιορίζεται σε 2 εκατομμύρια τραγούδια από τώρα.

Διαβάστε επίσης?

Αξίζει το Amazon Prime το 2019 ή θα πρέπει να πάρετε το Netflix; Πρέπει να βλέπετε το μοτίβο τώρα. Το Amazon Prime προσφέρει πολλούς τρόπους κατανάλωσης. Είτε πρόκειται για μουσική, βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Ενώ η Amazon Prime δεν θα σας δώσει πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη βιβλίων, σας δίνει ακόμα πρόσβαση σε 2 εκατομμύρια βιβλία, και μερικά από αυτά, πραγματικά αξίζουν την ανάγνωση.

Μερικά από τα διαθέσιμα βιβλία είναι πραγματικά γνωστά σε όλο τον κόσμο όπως το ONE Thing: Η απροσδόκητα απλή αλήθεια πίσω από τα έκτακτα αποτελέσματα, για παράδειγμα, η οποία ήταν # 1 στο περιοδικό Wall Street Journal, NewYork Times και USA Today μαζί με πολλά άλλα.

Παίρνετε φωτογραφίες?

Για άλλη μια φορά ο Αμαζόνιος σας έχει καλύψει. Προσφέρει απεριόριστη αποθήκευση για τις φωτογραφίες σας στο σύννεφο και 5GB αποθήκευσης για τα βίντεό σας.

Είναι το Amazon Prime το αξίζει το 2019 ή θα πρέπει να πάρετε Netflix όσο το περιεχόμενο πηγαίνει?

Ο μόνος λόγος για να αποκτήσετε το Netflix αντί για το Amazon Prime θα ήταν για τη βιβλιοθήκη Netflix.

Και οι δύο προσφέρουν μεγάλες βιβλιοθήκες. Ποιό είναι καλύτερο? Είναι ειλικρινά δύσκολο να το πούμε, γιατί αν έπρεπε να επιλέξουμε μεταξύ τους, δεν θα είχαμε τη δυνατότητα. Το Amazon Prime φαίνεται να περιλαμβάνει καλύτερες και νεότερες ταινίες από το Netflix. Από την άλλη πλευρά, η Netflix κάνει απίστευτη δουλειά με τηλεοπτικές εκπομπές.

Αν αναρωτιέστε αν το αξίζει το Amazon Prime το 2019 ή θα πρέπει να πάρετε το Netflix, όσον αφορά τις τηλεοπτικές εκπομπές, θα πάμε με το Netflix λόγω της αρχικής σειράς που είναι ακριβώς σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο παραγωγής. Η Netflix κάνει πραγματικά μια απίστευτη δουλειά με το αν είναι συνεργάτες με κάποιον ή το κάνουν μόνοι τους.

Και πρόσφατα απέκτησαν δικαιώματα σε ορισμένες παραστάσεις που αγαπήθηκαν από τους ανθρώπους, αλλά έπεσαν όπως ο Lucifer που ήταν στο Fox. Τα δικαιώματα για το σύμπαν της Νάρνια έχουν επίσης αποκτηθεί, ώστε να μπορείτε να περιμένετε σίγουρα κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με αυτό στο εγγύς μέλλον. Riverdale, 13 λόγοι για τους οποίους, τα πιο παράξενα πράγματα, μαζί με την τώρα-ακυρωμένη Sense8 & House of Cards ήταν μερικές από τις αγαπημένες παραστάσεις των ανεμιστήρων στο Netflix. Και ας μην ξεχνάμε για τις συναυλίες Marvel, οι οποίες υπήρξαν πολλές.

Από την άλλη όμως, το Netflix και το Marvel είχαν κάποια προβλήματα που συνεργαζόταν, οδηγώντας σε μερικές από τις εκπομπές να ακυρώνονται. Η Disney και η Netflix διαχωρίζουν επίσης το καλοκαίρι του 2019 λόγω του γεγονότος ότι η Disney δρομολογεί τη δική της πλατφόρμα ροής. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε!

Για ταινίες, το Amazon Prime είναι ίσως μια καλύτερη επιλογή, για τηλεοπτικές εκπομπές, Netflix, αν και συνολικά, ο Hulu μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στο τμήμα τηλεοπτικών εκπομπών συνολικά.

Είναι η Amazon Prime που αξίζει τον κόπο το 2019 ή πρέπει να πάρετε το Netflix?

Αν δεν χρειάζεστε τίποτα που προσφέρει η Amazon Prime και αναζητάτε μόνο εκπομπές και ταινίες, το Netflix είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τελικά, αν αξίζει το Amazon Prime ή το Netflix εξαρτάται επίσης από το πού βρίσκεστε.

Στις ΗΠΑ και οι δύο πλατφόρμες είναι μεγάλες, αλλά είναι περιορισμένες στον μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα VPN αξίζει να έχετε έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά που πληρώνετε.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας χωρίς να πάτε οπουδήποτε σημαίνει ότι αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να έχετε πρόσβαση στους διακομιστές των ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε αμερικανικό περιεχόμενο, μπορείτε. Λοιπόν, ανάλογα με το VPN σας.

Ακριβώς επειδή μια υπηρεσία έχει εκατό servers δεν σημαίνει τίποτα. Είναι σχετικά εύκολο να προσθέσετε άχρηστους εξυπηρετητές μόνο για να κάνετε τον εαυτό σας να φανεί ανώτερος από άλλες εταιρείες, αλλά πόσα από αυτά τα servers είναι πραγματικά χρήσιμα για τους ανθρώπους. Ένας κανονικός διακομιστής VPN δεν θα λειτουργήσει με το Amazon Prime ούτε το Netflix που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε πρόσβαση σε 1000 διακομιστές, αλλά δεν θα έχουν αξία για εσάς.


Οι λόγοι για τους οποίους οι κανονικοί διακομιστές δεν λειτουργούν με τα Netflix και Amazon Prime είναι ότι αυτές οι πλατφόρμες έχουν μπλοκ στη θέση τους, λόγω του γεγονότος ότι κάποιο περιεχόμενο προορίζεται να είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες τοποθεσίες. Γι 'αυτό χρειάζεστε αποκλειστικούς διακομιστές Netflix και Amazon Prime.

PrivateVPN, δεν έχει εκατοντάδες εξυπηρετητές, αλλά έχει τους περισσότερους διακομιστές VPN εκεί έξω από όλες τις άλλες εταιρείες που δοκιμάστηκαν από την Comparitech με 5.000 μη αυτόματες δοκιμές υπηρεσιών VPN. Από τη δέσμη, το PrivateVPN λειτουργεί με τις περισσότερες τοποθεσίες μακράν! Και, φυσικά, συνεργάζεται και με την Amazon Prime, σε όλες τις πλατφόρμες. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Netflix ή το Amazon Prime πλήρως, απαιτείται VPN. Διαφορετικά, θα χάσετε το περιεχόμενό σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε στις Η.Π.Α. που έχει το πιο περιεχόμενο, αλλά δεν το έχει όλα.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me