Πώς να ξεμπλοκάρει τις αποκλεισμένες τοποθεσίες στη Σαουδική Αραβία το 2019

Πώς να ξεμπλοκάρει τις αποκλεισμένες τοποθεσίες στη Σαουδική Αραβία το 2019

Από τον Michael Smolski, 2019-01-11 10:16:05 στο Travel


Η Σαουδική Αραβία ενδέχεται να ξεμπλοκάρει πολλές τοποθεσίες τον τελευταίο καιρό, αλλά με αυτό είπε, πολλές περιοχές εξακολουθούν να εμποδίζονται στη Σαουδική Αραβία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητάτε "πώς να ξεμπλοκάρετε τοποθεσίες αποκλεισμού στη Σαουδική Αραβία το 2019." Δεν πρόκειται απλώς να σας βοηθήσουμε να ξεμπλοκάρετε αποκλεισμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία, είτε πρόκειται για υπηρεσίες είτε για διασκέδαση. Επίσης, θα σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ασφαλείς κατά την πρόσβαση σε ιστότοπους που δεν έχουν αποκλειστεί.

Βλέπε, όμοιες με το WhatsApp είναι πλέον νόμιμες στη Σαουδική Αραβία. Η κυβέρνηση δηλώνει επίσης ότι η WhatsApp παρακολουθείται ενεργά, πράγμα που σημαίνει ότι η υπηρεσία μπορεί να είναι νόμιμη, αλλά αν λέτε λανθασμένη φράση σε μία από αυτές τις εφαρμογές που παρακολουθούνται, ίσως να είστε σε πολύ πρόβλημα λόγω του νόμου στη Σαουδική Αραβία.


Πώς να ξεμπλοκάρει τις αποκλεισμένες τοποθεσίες στη Σαουδική Αραβία το 2019

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι που λειτουργούν όταν πρόκειται για την απεμπλοκή ιστοσελίδων στη Σαουδική Αραβία. Το ερώτημα είναι ότι θα είσαι ασφαλής με αυτή τη μέθοδο?

Οι περισσότερες μέθοδοι δεν θα σας κρατήσουν ασφαλείς.

Θα φτάσουμε στο σημείο. Ένα VPN είναι το πώς το κάνεις.

Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που σας επιτρέπει να βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα χωρίς να βρίσκεστε εκεί. Ο μόνος τρόπος για να αποκλείσετε αποκλεισμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία δεν είναι η Σαουδική Αραβία. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να φύγετε.

Αλλά ακριβώς όπως τα τηλέφωνα, καμία υπηρεσία VPN είναι ίση, και μερικές δεν είναι η σωστή επιλογή για τη Σαουδική Αραβία.

Πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN για να παραμείνετε ασφαλείς όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αποκλεισμένους και ξεκλειδωμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία το 2019

Συμπληρώσατε προσωπικά στοιχεία για να εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN που έχει σκοπό να σας κρατήσει ανώνυμη; Αυτό δεν φαίνεται ύποπτο; Και οι υπηρεσίες αυτές αποθηκεύουν τα αρχεία καταγραφής που μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε εσάς? Έτσι θα αποκαλυφθείτε.

Ίσως υπερβάλλουμε το πρόβλημα, αλλά και πάλι ένας 74χρονος συνελήφθη επειδή είχε κρασί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Έζησε περισσότερο από ένα χρόνο στη φυλακή. Ευτυχώς ελευθερώθηκε, αλλά δεν το κάνει ποτέ.

Γι 'αυτό η πλήρης ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας.

PrivateVPN προσφέρει ανώνυμη εγγραφή, και δεν δηλώνει απλά ότι δεν αποθηκεύει ημερολόγια, δεν μπορεί να οφείλεται στους σουηδικούς νόμους περί ιδιωτικότητας. Και αυτό είναι σημαντικό. Είναι ένα πράγμα να πείτε ότι δεν κάνετε κάτι, αλλά για να μπορέσετε να το υποστηρίξετε, αυτό είναι σημαντικό.

Αλλά αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που χρειάζεστε για να είστε ασφαλείς κατά την απεμπλοκή ιστοσελίδων στη Σαουδική Αραβία το 2019. Εδώ είναι τα υπόλοιπα αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε αποκλεισμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία το 2019 και να το κάνετε με ασφάλεια:

  • Η σωστή κρυπτογράφηση VPN. Κάθε VPN προσφέρει κρυπτογράφηση. Το ερώτημα είναι τι είδους; Οι περισσότεροι θα πρέπει να είναι αρκετοί ώστε κανείς να μην σπάσει, αλλά είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη. PrivateVPN έρχεται με κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256. Το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης στην αγορά των καταναλωτών.
  • Η προστασία από διαρροές DNS είναι απαραίτητη! Χωρίς αυτή τη δυνατότητα, η κρυπτογράφηση σας μπορεί να μην είναι καθόλου, καθώς οι πληροφορίες σας μπορούν να διαρρεύσουν ούτως ή άλλως. Η προστασία στεγανότητας DNS θα αποτρέψει αυτό.
  • Προστασία διαρροών IPv6 επίσης! Η IP σας μπορεί μερικές φορές να διαρρεύσει χωρίς την Προστασία Διαρροών IPv6, καθιστώντας όλη την προστασία άχρηστη.
  • Το Application Guard είναι ένα χαρακτηριστικό που θα κλείσει ορισμένες εφαρμογές σε περίπτωση που μια υπηρεσία VPN σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Αλλά πράγματα που δεν πρέπει να συμβούν, συμβαίνουν μερικές φορές.
  • Ο Kill Switch σκοτώνει το διαδίκτυο αν η υπηρεσία VPN σταματήσει να λειτουργεί.
  • Το StealthVPN είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε. Το Stealth VPN σάς επιτρέπει να συνδυάζετε με την κανονική κυκλοφορία που σημαίνει ότι είστε σε θέση να προστατεύεστε πλήρως καθώς κανείς δεν ξέρει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN. Αυτό δεν συμβαίνει με ένα τυποποιημένο VPN το οποίο θα επέτρεπε στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να γνωρίζει ότι χρησιμοποιείται ένα VPN. Και αυτό είναι σημαντικό, ενώ οι υπηρεσίες VPN δεν απαγορεύονται στη Σαουδική Αραβία, χρησιμοποιώντας τα για να κάνουν πράγματα παράνομα στη Σαουδική Αραβία είναι. Το ερώτημα είναι πώς θα ήταν τώρα η Σαουδική Αραβία ό, τι κάνατε όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN αν είστε κρυπτογραφημένο; Τα δικαστήρια δεν έχουν την πιο δίκαιη διαδικασία. Καλύτερα κανένας να μην γνωρίζει την πρώτη θέση.


PrivateVPN έρχεται με όλα αυτά, και αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε αποκλεισμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία το 2019, τα χαρακτηριστικά αυτά πρέπει να είναι.

Πώς να ξεμπλοκάρει τους αποκλεισμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία όταν πρόκειται για ψυχαγωγία

Η διασκέδαση ήταν σχετικά σπάνια στη Σαουδική Αραβία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον όσον αφορά το ψηφιακό περιεχόμενο. Η απαγόρευση του κινηματογράφου έχει αρθεί μόνο μετά από 35 χρόνια, όχι πολύ καιρό πριν.

Η διασκέδαση είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα VPN όλη την ώρα λόγω του γεγονότος ότι το περιεχόμενο δεν κατανέμεται ομοιόμορφα στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι το αμερικανικό Netflix έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο και ότι ορισμένες άλλες περιοχές έχουν επίσης μεγάλο περιεχόμενο που δεν τους αρέσει η Σαουδική Αραβία. Το PrivateVPN δεν θα σας επιτρέψει απλώς να αποκλείσετε αποκλεισμένους ιστότοπους στη Σαουδική Αραβία το 2019. Είναι επίσης το καλύτερο VPN για Netflix που υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές από όλες τις υπηρεσίες VPN όπως δοκιμάστηκαν από το Comparitech με 5.000 εγχειρίδια.

Υποστηρίζει επίσης πλατφόρμες όπως DAZN, Hulu, BBC iPlayer, μαζί με πολλά άλλα.

Και αν δεν γνωρίζετε εάν υποστηρίζουμε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα, ζητήστε τη βραβευμένη υπηρεσία πελατών μας!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me