Πώς να ανοίξετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019

Πώς να ανοίξετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019

Από PrivateVPN, 2019-01-14 17:54:59 στο Travel


Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαιτεί από τους παρόχους διαδικτύου να μπλοκάρουν τοποθεσίες που θεωρεί ακατάλληλες το 2019 και πριν. Δεν γνωρίζουμε μια χώρα που δεν έχει εμποδίσει ορισμένους ιστότοπους, αλλά αν έχετε πρόσβαση σε λάθος ιστότοπο στα ΗΑΕ το 2019, μπορεί να αντιμετωπίσετε το χρόνο φυλάκισης για έως και 6 μήνες. Γι 'αυτό, αν διαβάζετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι επίσης σημαντικό να μάθετε πώς να το κάνετε σωστά, ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς.

Και αυτό θα σας βοηθήσουμε. Αλλά πρώτα...

Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι για τους αποκλεισμούς των περιοχών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019?

Εάν ένας ιστότοπος περιέχει περιεχόμενο για ενηλίκους, περιεχόμενο που ενδέχεται να έχει αρνητικές πληροφορίες σχετικά με την κυβέρνηση, είναι μια πλατφόρμα VOIP ή οτιδήποτε θεωρείται ότι δεν ανήκει στον ηθικό κώδικα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τότε ο ιστότοπος θα αποκλειστεί. Οτιδήποτε βοηθάει να σπάσει μπλοκ δεν επιτρέπεται επίσης.

Τόσο πώς ανοίγετε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019?

Μπορείτε είτε να φύγετε από τη χώρα είτε να την αφήσετε ουσιαστικά.

Ο πάροχος διαδικτύου σας εμποδίζει το περιεχόμενο επειδή προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αλλά τι γίνεται αν οι τοποθεσίες που προσπαθούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν αποκλείστηκαν επειδή δεν τους έχετε πρόσβαση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακόμα και όταν βρίσκεστε εκεί.


Αν μπορείτε ουσιαστικά να μεταβείτε σε μια διαφορετική χώρα όπου δεν υπάρχει λογοκρισία περιεχομένου, θα μπορείτε να ανοίξετε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019.

Πώς το κάνεις αυτό; Με ένα VPN. Εκτός, ένα τυπικό VPN δεν είναι αρκετό για να σας κρατήσει ασφαλές και για να λειτουργήσει.

Γιατί η χρήση ενός VPN δεν είναι αρκετή για να ανοίξετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν θέλουν να ανοίξετε αποκλειστικά αποκλεισμένους ιστότοπους στα ΗΑΕ το 2019. Και γι 'αυτό θέτουν τις προφυλάξεις στη θέση τους, ώστε να νομίζετε ότι μπορείτε να τους ξεγελάσετε για την πρόσβαση σε αποκλεισμένες τοποθεσίες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όταν ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN για τη λογοκρισία μάχης, το Stealth VPN έχει σημασία. Το Stealth είναι ένας τρόπος λειτουργίας μιας υπηρεσίας VPN που σας επιτρέπει να μην εντοπίζετε. Σκεφτείτε ένα τυπικό VPN όπως κάποιος που φοράει κουκούλα σε κάμερα CCTV. Κάποιος μπορεί να γνωρίζει την παρουσία του αλλά δεν έχει εντοπιστεί. Μόλις τα ΗΑΕ γνωρίζουν ότι κάποιος χρησιμοποιεί ένα VPN, οι ιστότοποι που έχουν αποκλειστεί δεν θα λειτουργήσουν ούτως ή άλλως.

Και εκεί ακριβώς το Stealth VPN έχει ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Αναμειγνύεται με την κανονική κυκλοφορία που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει ότι χρησιμοποιείτε VPN. Και αυτό είναι το κλειδί για το άνοιγμα αποκλεισμένων χώρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019.

Το PrivateVPN προσφέρει το Stealth VPN τόσο σε Amazon Fire, Android, Apple, όσο και σε επιτραπέζιες συσκευές. Αλλά είναι επίσης το καλύτερο VPN για το Netflix όπως καθορίστηκε από το Comparitech μετά από 5.000 χειροκίνητες δοκιμές υπηρεσιών VPN που προσφέρουν την ευρύτερη σειρά υποστηριζόμενων διακομιστών. Προσφέρει επίσης διακομιστές εργασίας για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες εκεί έξω. Γιατί θα χρειαζόταν τέτοια χαρακτηριστικά? Καθώς το Netflix σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να είναι διαθέσιμο, διαφορετικές περιοχές έχουν διαφορετικό περιεχόμενο. Μπορεί να λείπεις.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αξίζει να το εξετάσετε.

Αυτό δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να εξετάσετε εν τούτοις. Ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν σημασία εάν θέλετε να ανοίξετε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019 χωρίς να διακινδυνεύσετε την ασφάλειά σας.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας που χρειάζεται ένα VPN για να ανοίξει το Blocked Sites στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019

Τα προβλήματα με τις υπηρεσίες VPN είναι ότι είναι παράνομα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει απαγορευτεί επειδή η πρόσβαση σε απαγορευμένο περιεχόμενο είναι έγκλημα. Θα πάτε στη φυλακή; Πιθανότατα όχι. Αλλά αν βρεθείτε ποτέ στο πρόβλημα για κάτι άλλο, θα ληφθεί υπόψη.

Είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς από το συγγνώμη, οπότε αν θέλετε να ανοίξετε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φροντίστε να τα δείτε:

  1. Έχει ενεργοποιηθεί η Προστασία Διαρροής IPv6. Το IPv6 είναι ένα σημαντικό μέρος ενός VPN και ασφάλειας, αλλά μπορεί επίσης να διαρρεύσει, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εκθέσει την IP σας από καιρό σε καιρό, γεγονός που θα σας εκθέσει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το PrivateVPN προσφέρει προστασία από διαρροή IPv6 για να αποτρέψει αυτό.
  2. Ίδια με την προστασία διαρροής DNS. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος να εκτεθούν με διαρροές DNS και, όπως και με διαρροές IPv6, μπορείτε να εκτεθείτε. Το PrivateVPN προσφέρει επίσης μια δυνατότητα προστασίας από διαρροές DNS.
  3. Γυρίστε το διακόπτη Kill. Εάν για οποιονδήποτε λόγο σταματήσουμε να δουλεύουμε ακόμη και με το uptime 99,98%, το διαδίκτυο θα απενεργοποιηθεί έτσι ώστε τα δεδομένα σας να μην είναι εκτεθειμένα αφού δεν είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN. Αυτό ισχύει και για άλλους λόγους που δεν συνδέεστε.
  4. Χρησιμοποιήστε το Application Guard για να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές. Εάν έχετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή στην οποία έχετε πρόσβαση μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN και θέλετε να απενεργοποιηθεί αμέσως η εφαρμογή, εάν ένα VPN δεν λειτουργεί, η λειτουργία αυτή θα το κάνει.

Αυτό είναι πώς να ανοίξετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2019

Εάν θέλετε να ανοίξετε αποκλεισμένους ιστότοπους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεν είναι δύσκολο. Χρειάζεται μόνο το εργαλείο με τη σωστή προστασία.

Οι υπηρεσίες VPN χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο για να παρακάμψουν τη λογοκρισία, αλλά και για την ιδιωτική ζωή και για την πρόσβαση σε πλήρη ψυχαγωγία που δεν μπορεί να προσφερθεί οπουδήποτε στον πλανήτη λόγω γεωγραφικών περιοχών. Και αυτό ακριβώς βοηθά το PrivateVPN.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me