Πώς να παρακολουθήσετε το 18/19 Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στο Διαδίκτυο σε HD

Πώς να παρακολουθήσετε το 18/19 Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στο Διαδίκτυο σε HD

Από Michael Smolski, 2018-09-26 09:57:20 στην ψυχαγωγία


Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το Τσάμπιονς Λιγκ 18/19 στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στην τηλεόραση, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν παράνομες ροές το 2007, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να παρακολουθήσετε σε HD, νόμιμα και χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για το περιεχόμενό σας να ρυθμιστεί κάθε λίγα λεπτά, επειδή πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν για το τι μπορούν να χειριστούν οι διακομιστές? Λοιπόν, αυτή η θέση είναι για το πώς να παρακολουθήσετε το Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στο Διαδίκτυο σε HD.

Γιατί δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το 18/19 Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν

Η BT απέκτησε αποκλειστικά δικαιώματα στο Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις επόμενες 3 σεζόν για £ 1,2 δισ. Αυτό σημαίνει ότι η BT είναι η μόνη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να παρουσιάσει το Champions League για τις επόμενες 3 σεζόν.

Η ITV και το BBC δεν θα είναι σε θέση να το κάνουν αυτό και αυτές είναι οι πλατφόρμες που έκαναν το Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο ελεύθερο. Τώρα, βέβαια, η BT μπορεί να αποφασίσει να δώσει δικαιώματα στο BBC και στο ITV για κάποια παιχνίδια του Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά το BT κέρδισε πολλά χρήματα για να πάρει αυτά τα δικαιώματα. Πράγματι, πληρώθηκαν υπερβολικά, πράγμα που σημαίνει ότι Η BT δεν θα δώσει κανένα δικαίωμα για αγώνες μακριά για φθηνά. Και αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα χάσετε τα παιχνίδια που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Και λόγω αυτού, οι περισσότεροι άνθρωποι θα ψάξουν για το όνομα του αγώνα που πρόκειται να παρακολουθήσουν με "δωρεάν" στο τέλος. Είτε θα βρείτε έναν ιστότοπο που να φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αλλά αυτό θα σας οδηγήσει σε διαφημίσεις που συχνά περιέχουν κακόβουλο λογισμικό ή θα βρείτε ένα νόμιμο ρεύμα που συχνά σταματά να παίζει και δεν έχει τη μέγιστη ποιότητα. Αλλά ένα ρεύμα που θα καταλήξετε να παρακολουθείτε επειδή μπορείτε να δείτε ότι κάποιος τρέχει με μια μπάλα ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το ποιος είναι, είναι σίγουρα καλύτερο από τίποτα απολύτως?

Έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση!

Παρακολουθήστε το 18/19 Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στο Διαδίκτυο σε HD

Ζούμε το 2018, σε έναν κόσμο όπου σχεδόν κάθε τηλεοπτικό κανάλι έχει μια online πλατφόρμα ροής. Και τα δωρεάν κανάλια που κάνουν, προφανώς, δεν χρεώνουν για online πρόσβαση. Τι γίνεται λοιπόν αν βρήκατε πλατφόρμες που δείχνουν το Champions League και έχετε έναν online παίκτη; Αυτό πρέπει να κάνετε.

Το μόνο πρόβλημα? Λοιπόν, οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες έχουν δικαιώματα προβολής του Champions League μόνο σε εκείνη τη χώρα στην οποία βασίζονται και, λόγω αυτού, εμποδίζουν την πρόσβαση σε άτομα εκτός αυτών των χωρών.

RTE και TV3 ή που ονομάζονται τώρα Virgin Media Two, είναι δύο παραδείγματα online πλατφορμών που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το 18/19 Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στο διαδίκτυο σε HD. Υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN για να βρίσκεστε στην Ιρλανδία, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τώρα, αν δεν ξέρετε τι είναι μια υπηρεσία VPN, είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που ουσιαστικά σας επιτρέπει να βρίσκεστε σε διαφορετική τοποθεσία χωρίς να βρίσκεστε εκεί, όσον αφορά το Διαδίκτυο.

Αλλά αυτές οι πλατφόρμες δεν θα δείξουν όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν. Γι 'αυτό πρέπει να πάτε στη σελίδα της Wikipedia με τους κατόχους δικαιωμάτων για το Champions League. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε άλλους παίκτες. Θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για αυτές τις υπηρεσίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί σε μια χώρα στην οποία βασίζονται τα κανάλια.

Εάν χρησιμοποιείτε το PrivateVPN, θα μπορείτε να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία VPN στις περισσότερες χώρες που εμφανίζουν το Champions League, δωρεάν.

Και έτσι βλέπετε το 18/19 Champions League στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν στο διαδίκτυο σε HD!

Υπάρχει ένας τρόπος που το κόστος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οποιοδήποτε αγώνα της επιλογής σας, αν και στα αγγλικά.

Χρησιμοποιήστε το DAZN για να παρακολουθήσετε το Champions League 18/19 στο Ηνωμένο Βασίλειο Ανεξάρτητα από τον αγώνα

Γνωρίζουμε πώς αισθάνεστε όταν δεν υποστηρίζετε μια κορυφαία ομάδα. Ίσως δεν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά ζείτε εκεί. Τι γίνεται αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ομάδα από τη χώρα σας να παίζει στο Champions League αλλά δεν μπορείτε επειδή μόνο οι πιο δημοφιλείς αγώνες εμφανίζονται?

Αυτό είναι όπου έρχεται DAZN DAZN είναι μια υπηρεσία συνδρομής για streaming αθλήματα. Θα κοστίσει λίγο λιγότερο από £ 12 το μήνα και αν θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Champions League 18/19 στο Ηνωμένο Βασίλειο ή αν αναζητάτε τους αγώνες του Serie A, μπορείτε να παρακολουθήσετε με το DAZN τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα.

Μόνο αν έχετε VPN, αν και το DAZN δεν είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από το DAZN, είναι πολύ πιο περίπλοκο καθώς ο DAZN αποκλείει συνεχώς τις υπηρεσίες VPN και σχεδόν όλοι οι διακομιστές VPN δεν λειτουργούν με το DAZN.

Το PrivateVPN είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες που υποστηρίζει το DAZN. Αν συνδεθείτε με το δεύτερο διακομιστή του Τορόντο, θα λειτουργήσει.

Δεν είναι τόσο απλό όσο το VPN όταν πρόκειται για το DAZN. Η εγκατάσταση του DAZN είναι πολύ πιο περίπλοκη, ειδικά όταν πρόκειται για την εγκατάσταση εφαρμογών. Για αυτό, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ανάρτησή μας σχετικά με τη ρύθμιση του DAZN. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί για όλες τις χώρες!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me