10 Εκπληκτικά γεγονότα για τις υπηρεσίες VPN που πιθανώς δεν γνωρίζατε

10 Εκπληκτικά γεγονότα για τις υπηρεσίες VPN που πιθανώς δεν γνωρίζατε

Από τον Michael Smolski, 2019-08-26 13:42:26 στην υπηρεσία VPN


Περιέργεια για τις υπηρεσίες VPN; Θέλετε να λάβετε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN; Γράφοντας ένα πανεπιστήμιο και αναζητώντας κάποια στοιχεία σχετικά με τις υπηρεσίες VPN; Εδώ είναι 10 εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που ίσως δεν γνωρίζετε.

1. Οι περισσότεροι χρήστες VPN δεν είναι πειρατές

Αυτό μπορεί να είναι το πιο εκπληκτικό γεγονός για τις υπηρεσίες VPN που ίσως δεν γνωρίζετε.

Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες VPN για να παραμείνουν προστατευμένοι ενώ παράλληλα torrenting είναι η λήψη τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες.

Η πραγματικότητα είναι ότι Το 77% των χρηστών VPN πληρώνουν για την πριμοδότηση περιεχόμενο κάθε μήνα.

Και ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο εκπληκτικό γεγονός για τις υπηρεσίες VPN που ίσως δεν γνωρίζατε σε αυτή τη λίστα, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Οι περισσότεροι χρήστες VPN είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για λόγους ευκολίας, είτε πρόκειται για την πρόσβαση στο Hulu είτε στο DAZN για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους εμφάνιση ή άλλον ποδοσφαιρικό αγώνα. Το ζήτημα είναι ότι απλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αυτές τις υπηρεσίες, καθώς είναι γελο-μπλοκαρισμένες στις περισσότερες χώρες. Οι υπηρεσίες VPN όπως το PrivateVPN λύνουν αυτό το ζήτημα.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι οι υπηρεσίες VPN προωθούν τη νομιμότητα, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλουν και να πληρώνουν γι 'αυτό, αντί να χρεώνουν δωρεάν.

2. Οι άνθρωποι στις περισσότερες χώρες χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN για πρόσβαση στην καλύτερη ψυχαγωγία

Αυτό υποστηρίζει το νούμερο ένα για τους περισσότερους ανθρώπους που χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN για να έχουν πρόσβαση σε καλύτερο περιεχόμενο.

Από τους 138.962 χρήστες του Διαδικτύου ηλικίας 16-64 ετών σε 40 χώρες που συμμετείχαν σε έρευνα χρήσης VPN που πραγματοποίησε η GlobalWebIndex, 51% δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν VPN για πρόσβαση σε καλύτερη διασκέδαση.

3. Οι άνθρωποι αρχίζουν να ανησυχούν για την ιδιωτική τους ζωή Αν και

Το 53% των χρηστών του διαδικτύου ανησυχεί περισσότερο για την ιδιωτικότητά τους από ό, τι πριν από ένα χρόνο.

Μπορούν οι υπηρεσίες VPN να βοηθήσουν?

Κάπως.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι ζητημάτων ιδιωτικότητας όταν πρόκειται για το διαδίκτυο.

  1. Ο πάροχος διαδικτύου ή η κυβέρνησή σας έχοντας γνώση των δραστηριοτήτων σας.
  2. Ένα άτομο που παρακολουθεί τα δεδομένα σας με hacking ή με τη σύνδεσή σας σε ένα δημόσιο Wi-Fi.
  3. Εφαρμογές όπως το Facebook που συλλέγει δεδομένα για εσάς.

Όταν πρόκειται για τους παρόχους διαδικτύου που εξετάζουν τις δραστηριότητές σας, ένα VPN θα σας προστατεύσει από αυτό με την αλλαγή IP και την κρυπτογράφηση. Το ίδιο ισχύει και για τους χρήστες του Starbucks που είναι συνδεδεμένοι με το ίδιο Wi-Fi όπως εσείς, το οποίο είναι πιθανώς η μεγαλύτερη απειλή για τους προσωπικούς χρήστες, καθώς είναι απίστευτα εύκολο να συνδεθείτε για πρόσβαση σε δεδομένα κάποιου σε δημόσια δίκτυα.

Και έπειτα υπάρχει ο τρίτος τύπος, η συλλογή δεδομένων από εφαρμογές. Τα VPN δεν θα σας προστατεύσουν από αυτό, καθώς τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να κρυπτογραφηθούν κατά την αποστολή, τελικά αποστέλλονται σε παρόμοια με το Facebook ή όποιον κατέχει την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και ότι ένα VPN δεν θα κάνει τίποτα είτε χρησιμοποιείτε PrivateVPN είτε οποιοδήποτε άλλο VPN.

4. Δεν λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες VPN σε χώρες με λογοκρισία

Οι υπηρεσίες VPN είναι εύκολα ανιχνεύσιμες ως υπηρεσίες VPN. Χώρες με λογοκρισία όπως η Κίνα είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τις υπηρεσίες VPN με ευκολία, καθώς δεν συνδυάζονται με την απλή κίνηση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν καθόλου στην Κίνα.

Το κλειδί για ένα VPN που εργάζεται στην Κίνα; Είναι να χρησιμοποιήσετε το Stealth VPN, το οποίο είναι ένας τρόπος λειτουργίας σε ορισμένες υπηρεσίες VPN που είναι σε θέση να συνδυάσει με τη συνηθισμένη κίνηση, έτσι ώστε να μπορεί να εργάζεται σε χώρες με λογοκρισία. Παρόλο που υπάρχει κάποια μείωση της ταχύτητας όταν χρησιμοποιείται αυτή η λειτουργία.

Με το PrivateVPN, θα βρείτε το Stealth VPN στις Ρυθμίσεις VPN.

5. Περισσότερο δεν σημαίνει καλύτερη

Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι όσο περισσότεροι εξυπηρετητές υπάρχει, τόσο περισσότερες υπηρεσίες ψυχαγωγίας θα είναι δυνατή η απεμπλοκή μιας υπηρεσίας VPN.

Ένα από τα πιο εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN είναι ότι δεν συμβαίνει.

Ίσως να μην φταίει η υπηρεσία VPN για αυτό. Όλοι προτιμούμε την ποσότητα. Και αυτό είναι που οι περισσότερες υπηρεσίες VPN χρησιμοποιούν ως σημείο πώλησης.

Δυστυχώς, δεν είναι τόσο απλό όσο η σύνδεση με έναν αμερικανικό διακομιστή για να παρακολουθήσετε το American Netflix στην Ινδία ή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εταιρείες όπως η Netflix, η Hulu ή η DAZN πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να αποτρέψουν τις υπηρεσίες VPN να δουλέψουν στις ΗΠΑ. Εάν μια εταιρεία έχει δικαιώματα να παρουσιάσει μια συγκεκριμένη επίδειξη σε μια συγκεκριμένη χώρα και το συγκεκριμένο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο στην αμερικανική Netflix και ένα άτομο αποφασίζει να συνδεθεί με ένα VPN για να παρακολουθήσει αυτή την εκπομπή σε ένα αμερικανικό δίκτυο Netflix αντί να πληρώσει για συνδρομή στην εν λόγω πλατφόρμα που την υποστηρίζει στη χώρα τους, η εν λόγω εταιρεία δεν θα είναι ευτυχισμένη και θα μπορούσε να μηνύσει το Netflix.

Γι 'αυτό οι εταιρείες όπως το Netflix δυσκολεύουν να παρακολουθήσουν το Netflix.

Όταν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για ψυχαγωγία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ψάξει για ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είδους υπηρεσίες υποστηρίζει μια υπηρεσία.

Το PrivateVPN διαθέτει μια καρτέλα που δείχνει μερικές από τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, καθιστώντας εύκολο για εσάς να παρακολουθήσετε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσφέρει επίσης μια δοκιμή χωρίς κινδύνους 7 ημερών που είναι ίσως η απλούστερη δοκιμή που θα συμμετάσχετε ποτέ για να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

6. Χώρες στην Ασία Χρησιμοποιήστε το VPN πολύ περισσότερο από την Ευρώπη και την Αμερική

Όχι μόνο οι ασιατικές χώρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερο πληθυσμό από τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, αλλά οι χώρες έχουν επίσης πολύ υψηλότερο ποσοστό χρηστών.

Το 55% των χρηστών στην Ινδονησία, το 43% των χρηστών στην Ινδία και το 38% των χρηστών στην Ταϊλάνδη χρησιμοποίησαν όλες τις υπηρεσίες VPN τον τελευταίο μήνα. Εν τω μεταξύ, στην Ευρώπη, όπου υπάρχουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι που ζουν από ό, τι στην Ινδία, μόνο το 21% των χρηστών χρησιμοποίησε ένα VPN τον τελευταίο μήνα.

Φυσικά, δεν ελήφθησαν υπόψη όλα τα άτομα σε αυτόν τον πλανήτη, οπότε αυτό μπορεί να διαφέρει αρκετά στην πραγματικότητα, αλλά σε κάθε περίπτωση, διάφορα στοιχεία δείχνουν σαφώς ότι οι άνθρωποι στην Ασία αναζητούν υπηρεσίες VPN για περισσότερα.

7. Δωρεάν Υπηρεσίες VPN Συχνά δεν είναι υπηρεσίες VPN

Αυτό είναι ένα από τα ατυχή γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που ίσως δεν γνωρίζετε.

Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο = VPN

Τι γίνεται όμως αν ένα VPN δεν είναι ιδιωτικό; Είναι ακόμα ένα VPN ή περισσότερα από ένα VN?

Συχνά λέμε στο blog σας ότι όταν κάτι είναι δωρεάν, πληρώνετε με το νόμισμα της ιδιωτικής ζωής.

Όταν πρόκειται για εφαρμογές που συλλέγουν δεδομένα, οι περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι το κάνουν αυτό και για να είμαστε δίκαιοι, στις περισσότερες περιπτώσεις, βοηθά τον κόσμο να προχωρήσει. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την AI και δεν εξετάζονται από τους ανθρώπους, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το είδος συλλογής δεδομένων δεν βλάπτει.

Αλλά όταν μια υπηρεσία VPN συλλέγει δεδομένα, αυτό δεν είναι απολύτως καλά. Ολόκληρος ο σκοπός των υπηρεσιών VPN είναι η προστασία σας. Και οι δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν το κάνουν αυτό. Συλλέγουν δεδομένα και μερικές φορές τα δίνουν σε άλλα μέρη και αυτό είναι ένας κίνδυνος.

Η υπηρεσία VPN του Facebook που από τότε έκλεισε ήταν ένα τέλειο παράδειγμα. Ονομάστηκε Onavo και συγκέντρωσε δεδομένα γύρω από τη χρήση που χρησιμοποίησε τότε το Facebook για διαφημιστικούς σκοπούς.

Οι υπηρεσίες VPN μπορούν να σας κρατήσουν ασφαλείς, αλλά μια υπηρεσία VPN είναι τελικά το πιο αδύναμο σημείο ασφάλειας όταν πρόκειται για χρήση VPN επειδή μπορεί να σας εκθέσει.

PrivateVPN; Έρχεται με μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες, ώστε να μπορείτε να δείτε τα οφέλη από την κατοχή της, ακολουθούμενη από μια συνδρομή που δεν προσφέρει 3.000 διακομιστές, αλλά εστιάζοντας στην ποιότητα, προσφέροντάς σας 100+ εξυπηρετητές ούτως ή άλλως, με αυτές διακομιστές που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και μιλάμε για όλους στο ιστολόγιό μας, αντί να προσφέρουμε servers που δεν έχουν καμία αξία όσον αφορά την ψυχαγωγία.

8. Εάν είστε χρήστης βαρύς διαδικτύου, ένα VPN θα επιταχύνει το Internet σας επάνω!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα VPN δεν θα επιταχύνει πραγματικά το διαδίκτυο σας.

Ένα καλό δεν θα το επιβραδύνει πολύ, αλλά δεν θα το επιταχύνει.

Εκτός αν είστε βαρύς χρήστης Διαδικτύου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα το κάνει.

Δείτε, οι περισσότεροι πάροχοι Διαδικτύου εφαρμόζουν αυτό το πράγμα που ονομάζεται "διαδικτυακή θρόμβωση" για την ελαχιστοποίηση της "συμφόρησης στο Διαδίκτυο". Αυτό σημαίνει ότι ο πάροχος Διαδικτύου σας επιβραδύνει έτσι ώστε οι άλλοι άνθρωποι να έχουν καλύτερο internet.

Και αυτό είναι γελοίο, αλλά οι περισσότερες χώρες δεν έχουν νόμους για να το σταματήσουν, γι 'αυτό είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ένα VPN είναι σε θέση να αποτρέψει αυτό το ζήτημα. Ίσως να το δοκιμάσετε πριν μεταβείτε σε άλλο παροχέα.

9. Θέματα θέσης VPN

Κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους και πρακτικές. Και ανάλογα με τους νόμους αυτούς, μπορεί να μην έχει νόημα η χρήση ενός VPN από αυτήν την περιοχή.

Κατά την επιλογή του VPN σας, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τους νόμους περί ιδιωτικότητας στη χώρα. Και ειλικρινά, αυτό συχνά πηγαίνει κάτω από τα κούτσουρα. Τα αρχεία καταγραφής είναι αυτά που είναι σε θέση να σας εκθέσουν εάν μια εταιρία VPN αποθηκεύει οποιαδήποτε από εσάς. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να το κάνετε αυτό. Έχει συμβεί στο παρελθόν ότι οι εταιρείες VPN που προορίζονταν να προστατεύουν, εκτίθενται, με τη βοήθεια καταγραφών που ισχυρίστηκαν ότι δεν αποθηκεύουν.

PrivateVPN; Θα μπορούσαμε να σας πούμε ότι δεν αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής. Αλλά και οι εταιρείες που δήλωσαν ότι δεν το έκαναν παρά μόνο. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι είμαστε μια σουηδική εταιρεία και η Σουηδία έχει κάποιους από τους αυστηρότερους νόμους και νόμους περί απορρήτου γενικά εκεί έξω και ακόμη και αν θέλαμε να αποθηκεύσουμε τα αρχεία καταγραφής στη χρήση σας,.

10. Οι υπηρεσίες VPN δεν υποστηρίζονται σε πολλές πλατφόρμες

Αυτό είναι ένα από τα εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που ίσως δεν γνωρίζετε και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται από.

Οι υπηρεσίες VPN λειτουργούν σε iPhones, iPads, συσκευές Android, συσκευές Fire TV, macOS, Linux και συσκευές Windows, αλλά δεν δουλεύουν σε PS4, Xbox ή σε άλλες κονσόλες, όπως οι Apple TV, Roku, Chromecast , και τα περισσότερα Smart TV. Γιατί; Καθώς αυτές οι πλατφόρμες δεν υποστηρίζουν καθόλου υπηρεσίες VPN.

Η λύση? Για να εγκαταστήσετε ένα VPN στον δρομολογητή που καλύπτουμε στον ιστότοπό μας.

Αυτά ήταν 10 εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που πιθανώς δεν γνωρίζατε και ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει

Πολλές παρόμοιες θέσεις στο διαδίκτυο καλύπτουν πράγματα που συχνά δεν ενδιαφέρουν πολύ τους ανθρώπους.

Αυτά τα 10 εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που πιθανώς δεν γνωρίζατε; Πιθανότατα θα τα βρείτε χρήσιμα, και αν ποτέ δεν δοκιμάσατε ένα VPN πριν, ίσως θα είναι ο λόγος που το κάνετε.

Και αν συμβαίνει αυτό, μην ξεχνάτε τη δοκιμή μας χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες, ούτε να ελέγξετε το ιστολόγιό μας για οδηγούς σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του DAZN, του Hulu, του Hotstar και πολλών άλλων πλατφορμών που ενδέχεται να μπλοκαριστούν ή να περιοριστούν στη χώρα σας.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me