Nézheted a Premier Ligát a DAZN-en? – Megmutatja, hogyan

Nézheted a Premier Ligát a DAZN-en? - Megmutatja, hogyan

Írta: Michael Smolski, 2019-06-03 20:43:13 a szórakozásban


Nézni szeretné a Premier Ligát a DAZN-en, vagy fontolgatja a DAZN előállítását? Javasoljuk, hogy ebben az esetben nézze meg a DAZN áttekintését.

De 3 típusú ember lép fel erre az oldalra.

Azok, akik szeretnék tudni, hogy megnézhetik-e a Premier League-t a DAZN-en, ha valamilyen változást hajtanak végre a jelenlegi számlájukban. Azok, akiknek nincs DAZN-fiókja, de csak hallottak róla, és érdekli őket, és azok, akik tudják, hogy ez lehetséges, de a DAZN-t nem támogatják a saját régiójukban.

Ebben az útmutatóban arról szól, hogy miként nézheti meg a Premier League-t a DAZN-en, mindezen típusú embereket segítjük.

A válasz arra, hogy megnézheted a Premier Ligát a DAZN-en? Attól függ, hogy hol vagy. Kanada a legjobb DAZN hely, ahol van, ha meg akarja nézni a Premier Ligát a DAZN csatornán. Ugyanez vonatkozik a Serie A-ra, a Bajnokok Ligájára, a La Liga-ra, a Ligue 1-re és még sokan másokra. Mindezek ellenére, bár Kanadában a legegyszerűbb, a kanadai DAZN-t Kanadán kívül is lehet nézni.

Ezután végigvezetjük Önt, miközben megismerjük, hogyan kell DAZN-fiókot létrehozni, ha nem a DAZN által támogatott régióban él.. Miért kell túlfizetni a TV-előfizetésért, ha a jelenlegi TV-csomag 1/3-áért DAZN-t kaphat?

DAZN-fiók létrehozása, hogy megnézhesse a Premier Ligát a DAZN-en

Annak érdekében, hogy lehetősége legyen még belépni a DAZN webhelyére, először be kell csapnia a DAZN-t arra, hogy azt gondolja, hogy egy támogatott régióban van..

Ehhez nézd meg a következő lépést, és gyere vissza.

Miután ezt megtette, itt van egy probléma a DAZN-fiók létrehozásával nem támogatott országokban ... A regisztrációhoz szüksége van egy adott országból származó kártyára. Akár feliratkozik az American DAZN, a kanadai DAZN, akár az olasz DAZN oldalra, ez rajtad múlik. De szüksége van egy kártyára az országból.

És ez az, ami megnehezíti a DAZN-en történő regisztrációt azoknak, akiknek még nincs fiókja és nem a megfelelő országból származnak.

Javaslataink?

  • Kérdezze meg valakit, aki már rendelkezik fiókkal, ha meg tudja osztani.
  • Még jobb, ha valaki megkérdezik valamelyik támogatott régióból ha fel tudják használni a kártyáikat a feliratkozáshoz, vagy ha fel tudnak iratkozni.
  • Szerezzen be egy kártyát egy támogatott régióból, legyen szó előre fizetett vagy virtuális kártyás kártyáról.

Kártya megszerzése nem kényelmes. De a DAZN-fiókkal járó megtakarítások évente akár 700 eurót is elérhetnek, a legtöbb ember számára ezek kényelmesek. Néhány kutatással a Google-on bármilyen probléma nélkül megtalálhatja a megfelelő előre fizetett vagy virtuális kártyát.

Akárhogy is, a feliratkozás kulcsa, még próbaidőszak esetén is, hogy van-e pénze a kártyán ellenőrzési célokra. A DAZN-hez hasonló webhelyek általában 1 dollárt vesznek, majd azonnal visszatérítik annak ellenőrzése érdekében, hogy nem használ-e üres kártyákat, hogy végtelen mennyiségű ingyenes próbaverziót szerezzenek, így például a Premier League-t a DAZN-en nézhetik meg, teljesen ingyen, örökké..

A DAZN bolondítása, hogy a Premier Ligát nézhesse a DAZN-en

Az első lépést azoknak szentelték, akik nem rendelkeznek DAZN-fiókkal.

Ez a lépés? Azokra vonatkozik, akik már hozzáférnek a DAZN-hez, de szeretnék tudni, hogyan kell a Premier League-t nézni a DAZN-en, hanem azok számára is, akik csak DAZN-fiókot hoznak létre..

A DAZN becsapása a Premier League nézésére a DAZN-en Ha már van DAZN-fiókod

Van DAZN fiókod? Nagy. Csak annyit kell tennie, hogy ráhúzza a DAZN-t arra, hogy egy másik helyen tartózkodjon.

Ezt VPN használatával teheti meg.

A VPN-szolgáltatások egy mondatban történő magyarázatával lehetővé teszik, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét, hogy máshol legyen, anélkül, hogy költöznie kellene.

A DAZN Premier League figyelésének kulcsa az, hogy a DAZN azt gondolja, hogy Kanadában tartózkodik.

Ehhez csatlakoznia kell egy kanadai szerverhez, amely támogatja a DAZN-t.

A PrivateVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek támogatják a kanadai DAZN-t. Nem is beszélve az olasz és az amerikai DAZN támogatásáról.

Ha olyan VPN-hez csatlakozik, amely nem támogatja a DAZN-t, a DAZN nem fog működni. Ha csatlakozik egy olyan VPN-hez, amely támogatja a DAZN-t, de átirányítja egy bizonyos országba, például az amerikai országba, akkor nem tudja megnézni a Premier League-t a DAZN-en..

Ezért elengedhetetlen a megfelelő VPN használata.

A DAZN becsapása a Premier League nézéséhez a DAZN-en, ha még nem rendelkezik DAZN-fiókkal

Ha még nem rendelkezik DAZN-fiókkal, akkor a lépés pontosan ugyanaz, mint ha fiókja van, azzal a különbséggel, hogy a fiók létrehozása előtt VPN-t kell szereznie. Ellenkező esetben csak értesítést kap arról, hogy rossz országban van.

A PrivateVPN nagyszerű tényező az, hogy ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a Premier League-t a DAZN-en nézd meg. Ezenkívül feloldja a DAZN teljes képességeit, mivel minden DAZN régió valami másat kínál. Például az amerikai DAZN jelenleg kizárólag a sportharcra összpontosít. A PrivateVPN segítségével egyetlen fiókkal hozzáférhet mindenkihez.

Szintén kínálunk 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, és itt van, amit ügyfeleink mondanak rólunk, és díjnyertes ügyfélszolgálatunkat!

A DAZN-fiók + a DAZN-vel együttműködő VPN lehetővé teszi a Premier League nézését a DAZN-en. Attól függően, hogy melyik készüléket szeretné megnézni a DAZN-t, előfordulhat, hogy kitalálnia kell a DAZN telepítésének módját is. Ehhez azt javasoljuk, hogy olvassa el a DAZN útmutatónkat.

Nézheted a Premier Ligát a DAZN-en és még sok minden máson

Anthony Joshua és Andy Ruiz Jr. Ha meg akarja nézni ezt a csatát a Sky-val, egy ilyen küzdelem költsége Írországban volt € 24,95. A kanadai DAZN mindössze 20 dollárba kerül, ami havi 13,25 € + VPN, vagy az első évben 150 USD..

És ott vannak még a Bajnokok Ligája, a Premier Liga, a Serie A, a La Liga, a Ligue 1 és még sokan mások, amelyekhez hozzáférést kapsz. Hogy lehet tévedni ezzel??

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me