Miért nem érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban, és hogyan lehet beállítani a Hulu az Egyesült Királyságban?

Miért nem érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban, és hogyan lehet beállítani a Hulu az Egyesült Királyságban?

Írta: Michael Smolski, 2019-05-03 10:03:30 a szórakozásban


Bár el lehet képzelni, hogy az Egyesült Királyság támogatni fogja az összes főbb streaming platformot, a valóságban nagyon kevés támogatást nyújt, mivel bár lehetővé teszi a BBC iPlayer nézését probléma nélkül, a Hulu az Egyesült Királyságban nem érhető el, és a londoni DAZN sem. De miért nem érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban? Erre válaszolunk, majd megmutatjuk, hogyan kell beállítani a Hulu-t az Egyesült Királyságban.

Arról a kérdésről, hogy miért nem érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban, néhány tényezőt érint a legnagyobb, hogy a többi platformon, legyen szó akár a Netflixről, akár egy olyan TV-csatornáról, mint például a BBC, vagy az Egyesült Királyságban a műsorok és filmek saját jogai vagy kizárólagos jogai vannak. . Noha Hulu előfordulhat, hogy egy adott műsort közvetít az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban nem biztos, hogy képes. Ha egy csatornacsatorna kizárólagos jogokat kínál egy bizonyos műsor bemutatására az Egyesült Királyságban, egyetlen másik cég sem léphet be a műsor megjelenítésére. Az ilyen típusú megállapodások gyakran korlátozzák a platformok, például a Hulu és a DAZN bejutását más országokba.

Mindannyian tudjuk, hogy végül inkább az a kérdés, hogy hogyan állítsa be a Hulu-t az Egyesült Királyságban, mint hogy miért nem érhető el a Hulu, mivel végül csak azt akarja, hogy megnézhesse, és ehhez 3 lépés szükséges..

 1. Hozzon létre egy Hulu fiókot egy amerikai kártya használatával.
 2. Bolond Hulu azon gondolkodni, hogy az Egyesült Államokban van.
 3. Becsapja az alkalmazásüzletét, hogy megmutatja Hulu-t így letöltheti, ha mobil eszközön vagy a Fire TV Stick eszközön van.

Hulu-fiók létrehozása a Hulu beállításához az Egyesült Királyságban

Valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy egy olyan fiókot hoz létre, amelyen fiókot hozhat létre egy webhelyen. Szerencsére maga a folyamat elég könnyű.

A fogás? Ha az Egyesült Királyságban szeretné létrehozni a Hulu-t, akkor szüksége lesz egy amerikai kártyára. Nincsenek kivételek.

Van néhány javaslatunk, amelyekhez még mindig szükség van amerikai kártyára, de ez megkönnyítheti az Ön számára:

 1. Kérdezze meg valakit az Egyesült Államokban, hogy engedélyezi-e az egyik kártya használatát függetlenül attól, hogy számlát hoznak neked vagy megadják a részleteket.
 2. Kérdezze meg valakit, aki már rendelkezik Hulu fiókkal, ha megoszthatja. Lehet, hogy cserébe nyújt hozzáférést más szolgáltatáshoz, vagy felajánlja a havi előfizetési díj felének megfizetését.
 3. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban. Vagy fizetjen egy barátjának az Egyesült Államokban, ha vásárol egyet üzletben, vagy rendeljen egyet az interneten. Legfontosabb az, hogy pénzük legyen rajta, mivel akkor is, ha regisztrálsz egy tárgyalásra, akkor csak akkor lesz sikeres, ha pénze van a kártyán. Ennek célja, hogy megakadályozzuk az embereket korlátlan számú tárgyaláson.
 4. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított, előre fizetett virtuális kártyát. Ez a folyamat nagyjából azonnali, de alacsonyabb sikerrel jár, bár ez elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy a legtöbbnek nincs pénze a virtuális kártyákon, és ezek kötelező!

Ezen lehetőségek bármelyikének működnie kell. Nem működik az ajándékkártya megszerzése, mivel míg a Hulu ajándékkártyák a jövőben opciók lehetnek a feliratkozáskor, nem kapnak semmilyen lehetőséget a Hulu ajándékkártya használatához..

Bolondolni a Hulu-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van, hogy beállítsa a Hulu-t az Egyesült Királyságban

Amerikai kártya beszerzése kétségkívül a folyamat legnehezebb része, és egy ok, amiért sokan nem állítják fel a Hulu-t az Egyesült Királyságban, de ennek az útmutatónak a legfontosabb lépése a Hulu becsapása az USA-ban való gondolkodás mellett, mivel ha rossz eszközt használ, akkor a Hulu vagy nem fog működni, vagy olyan minőségű lesz, amely nem nézhető meg.

Ahogyan becsapod Hulu-t? VPN-vel.

A VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy költöztetés nélkül megváltoztassa a helyét. Kiválasztja azt a régiót, amelyhez csatlakozni szeretne, és ennyi is.

De bár sok VPN-szolgáltatás van odakinn, olyan platformokat elérve, mint a Hulu, a HBO MOST vagy a DAZN, csak néhány lehetőség van odakint, mivel ezek a szolgáltatások erőfeszítéseket tesznek a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozására. Beszéltünk arról, hogy miért nem érhető el a Hulu az Egyesült Királyságban. Ennek fő oka a műsorokhoz és a filmekhez való jog hiánya volt. VPN segítségével valaki könnyedén hozzáférhet a Hulu show-hoz. Ezt a műsorot kizárólag egy bizonyos TV-csatorna terjesztheti az Egyesült Királyságban. Miért fizetne valaki egy csomagért, amely egy bizonyos csatornát tartalmaz, ha sokkal olcsóbban kaphat Hulu-t? Ennek eredményeként egy csomó cég nyomást gyakorol a Hulu, a DAZN és még a Netflix kedvelőire is.

A PrivateVPN egy olyan szolgáltatás, amely együttműködik a Hulu-val. Végül is, ha nem így lenne, akkor nem jelentenék meg ezt a bejegyzést. Ez a DAZN-vel is működik, és támogatja a piacon a legtöbb Netflix régiót, miközben biztosítja a már megszokott sebességeket, amelyek jó hír lehetnek, vagy nem, de jó internet, ha rossz az internet..

Ez csak egy 60 másodperces regisztráció, amelyet egy Hulu támogatott szerverhez történő csatlakozás követ.

És ez lehetővé teszi, hogy ebben a kérdésben felállítsa Hulu-t az Egyesült Királyságban vagy a bolygó bármelyikén. Bár ez a készüléktől függ. Bizonyos eszközökön szükség van egy alkalmazásra, és ha nincs amerikai alkalmazásboltja, Hulu valószínűleg nem lesz azonnal abban a boltban. E kérdések megoldása érdekében folytassa az olvasást.

Így állíthatja be a Hulu alkalmazását az Egyesült Királyságban az Android készülékeken

Android-eszközökön elég rugalmas vagy, amennyire csak lehet a Hulu letöltésének beállításához.

 1. Itt található a Google útmutatása a Google Play Áruház helyének megváltoztatásához. Alkalmazza azt, ha a változás helye az USA. Ez lehetővé teszi a Hulu hivatalos letöltését. Bármikor visszaválthat.
 2. Keressen a „Hulu.APK” kifejezésre az interneten. Vigyáznia kell ezzel a lépéssel, mivel nem minden forrás megbízható, de mivel a Hulu egy ingyenes alkalmazás, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megbízható forrást találjon, hogy könnyedén letölthesse. A letöltés után engedélyezze az ismeretlen forrásokból történő telepítést és telepítse a Hulu alkalmazást.
 3. Engedélyezze Asztali webhely a böngészőjében, hogy Hulu úgy jelenjen meg, mintha egy számítógép lenne. (NEM MŰKÖDIK MINDEN KÉSZÜLÉKET)

Így állíthatja be a Hulu alkalmazását az Egyesült Királyságban az Apple készülékeken

Legyen iPad vagy iPhone, amikor a Hulu-t az Egyesült Királyságban az Apple készülékeken állítja be, először kijelentkeznie kell a jelenlegi iCloud-fiókjáról az eszköz beállításainak szakaszában.

Miután kijelentkezett a jelenlegi fiókjáról, létre kell hoznia egy új fiókot, amelynek új fiókja az Egyesült Államokban található.

Igen, elméletben a régiót meg lehet változtatni a jelenlegi számlájával, de ha ezt megteszi, mindent el fog veszíteni, ami van, tehát ne.

Miután létrehozott egy új fiókot, és letöltötte a Hulu-t, ha szeretné, visszatérhet a régi fiókjába.

Így állíthatja be a Hulu-t az Egyesült Királyságban az Amazon Fire TV Stick / Cube-on

 • Az amazon.co.ukon menjen át Fiókok & List majd nyomja meg a gombot Kezelje fiókját és tartalmát.
 • Változtasd meg a régiód az Egyesült Államok felé.
 • Nyissa meg az Amazon Fire TV Stick eszközét. nyomja meg a Beállítások ezt követi Az én fiókom.
 • Deregister.
 • Vissza kell jelentkeznie a fiókjába.

Ez lehetővé tenné a Hulu letöltését. Bizonyos esetekben el kell távolítania a jelenlegi fizetési módot, különben hozzá kell adnia egy amerikai fizetési módot.

Ha kíváncsi, hogy eljuthat-e Hulu az Apple TV vagy a Chromecast kedvelőire, akkor nem teheti meg. Ezek a platformok nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat.

Ez az oka annak, hogy a Hulu nem érhető el az Egyesült Királyságban, és hogyan állíthatja be a Hulu-t az Egyesült Királyságban

A tartalomhoz fűződő jogok a Hulu számára, és sok más platformon is problémát jelentenek, ezért a Hulu nem elérhető az Egyesült Királyságban és miért nem valószínű, hogy nagyon hosszú ideig. Annak ellenére, hogy egyes oldalak ezt sugallják. Nut ezzel együtt: nagyon praktikus a Hulu-t az Egyesült Királyságban, Kanadában, Dél-Afrikában vagy bárhol máshol beállítani, ha kap egy amerikai kártyát, egy VPN-t, amely együttműködik a Hulu-val, és becsaphatja az alkalmazás-áruházát lehetővé téve a Hulu letöltését.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me