Miért nem érhető el a Disney + az Egyesült Királyságban, és hogyan állíthatja be a Disney + -et az Egyesült Királyságban?

Miért nem érhető el a Disney + az Egyesült Királyságban, és hogyan állíthatja be a Disney + -et az Egyesült Királyságban?

Írta: Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 a szórakozásban


Fel szeretné állítani a Disney + programot az Egyesült Királyságban? Kíváncsi, hogy a Disney + miért nem érhető el elsősorban az Egyesült Királyságban? A válasz erre elég egyszerű. A szórakoztató szolgáltatások vonatkozásában végül a tartalomhoz való jogokkal jár.

Kivéve, hogy a Disney + már rendelkezik jogokkal az összes tartalmára, mivel a Discovery Channel, a FOX és a Marvel kedvelői. A Netflix-szel ellentétben a Disney-nek nem kell fizetnie a tartalmáért járó jogokért.

Ebben a cikkben áttekintjük, hogy miért nem érhető el a Disney + az Egyesült Királyságban, majd ezt követjük, hogyan állítsuk be a Disney + alkalmazását az Egyesült Királyságban két egyszerű lépéssel.

Kész?

Miért nem érhető el a Disney + az Egyesült Királyságban

Már említettem, hogy a Disney teljes tartalma birtokolja.

Ez elméletileg azt jelenti, hogy az egész világon lehetővé teszi az emberek számára a Disney + használatát, és valószínűleg a jövőben is, de itt vannak azok az okok, amelyek miatt a Disney + jelenleg nem elérhető az Egyesült Királyságban:

  1. A Disney a világ minden táján szerződéssel rendelkezik a tartalom streaming jogával kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy mindaddig nem tudja megmutatni tartalmát, amíg az összes szerződés lejár. A Netflixnek például volt joga a Disney legnagyobb részének gőzölésére & Nagyon hosszú ideig csodálja a tartalmat, ezért a Disney + nem indult hamarabb.
  2. A Disney eleinte néhány piacra összpontosít, mivel ez okos lépés. A közelmúltban összeomlott légitársaságok kiváló példája annak, ami történik, ha egyszerre túl sok dolgra koncentrál.

Az mit jelent?

Ez a Disney + már készen áll arra, hogy elérhető legyen az Egyesült Királyságban, vagy nagyon hamarosan.

Mindaddig, amíg meg nem történik, a következőképpen állíthatjuk be a Disney + telepítését az Egyesült Királyságban!

2 lépés a Disney + telepítéséhez az Egyesült Királyságban

1. Becsapja a Disney + -ot arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

2. Hozzon létre egy Disney + fiókot. (Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.)

Ezt a lehető legegyszerűbbé tesszük, de bármilyen kérdés vagy kérdés esetén bármikor felkeresheti a díjnyertes ügyfélszolgálatunkat, vagy egyéb módon felhasználhatja az Instagram webhelyen a @privatevpn_ címen..

Hogyan állítsuk be a Disney + alkalmazását az Egyesült Királyságban azáltal, hogy a Disney úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban van

Mielőtt az Egyesült Királyságban használni tudja a Disney + alkalmazást, szükséged lesz egy fiókra, de mielőtt megszerezne egyet, becsapnia kell a Disney + -ot arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik..

Hogyan csinálod, hogy?

Azzal, hogy a Disney +-t úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.

Miért? Mivel a Disney + egy geo-blokkot állított be szolgáltatásain az Egyesült Államokon kívüli emberek számára.

Ha szeretné beállítani a Disney + -ot az Egyesült Királyságban, akkor VPN-t kell használnia, hogy rávegye a Disney-t arra, hogy az Egyesült Államokban gondoljon.

A VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy biztonságosabbá váljon az interneten a titkosítás és az IP megváltoztatása mellett (a PrivateVPN egy 2048 bites titkosítást használ az AES-256-tal, amely a piacon a legmagasabb szintű katonai titkosítás.), Miközben lehetővé teszi a hely megváltoztatását is. az interneten, így például beállíthatja a Disney + -ot az Egyesült Királyságban.

Természetesen gondolkodhat azon, hogy a VPN-szolgáltatások ingyenesek-e, és vannak ilyenek, de ha szórakoztatás feloldására törekszik, akkor nem fog szabadulni egy ingyenes VPN-től, mivel olyan szolgáltatásokhoz, mint a Disney +, speciális biztonsági intézkedések vannak érvényben a VPN-szolgáltatások megakadályozására. dolgozni. PrivateVPN? Ez nem ingyenes, de egy 7 napos próbaverzióval jár, és havonta csak 3,82 dollárért kaphatja meg, ami kevesebb, mint a kávé ára, és alig kevesebb, mint 13 cent..

A PrivateVPN nem csak lehetővé teszi a Disney + telepítését az Egyesült Királyságban, hanem a Hulu, a DAZN, a HBO, vagy olyan egyszerű dolgok, mint az American Netflix. És ha nem tetszik, akkor a 7 napos ingyenes próbaverzió még csak nem igényel kártyát, tehát ha úgy dönt, hogy a biztonság szempontjából vagy a tartalom feloldása érdekében nem érdemes időt keresni, akkor folytathatja a az élet, mint semmi sem történt.

Csak töltse le alkalmazásunkat, hozzon létre egy fiókot, és csatlakozzon egy Disney + támogatott régióhoz.

Ha telefonján, táblagépén vagy az Amazon Fire TV-n van, csak keressen a PrivateVPN-re az alkalmazás-áruházban. Alternatív megoldásként, ha számítógépen van, akkor látogasson el a PrivateVPN oldal alján található Letöltési szakaszra.

Miért nem érhető el a Disney + az Egyesült Királyságban, és hogyan állíthatja be a Disney + -et az Egyesült Királyságban?

A Disney +, valamint az ESPN +, a DAZN és a Hulu kedvelőinek problémája az, hogy mindegyiknek amerikai kártya szükséges a beállításhoz..

És ez az útmutató legnehezebb része.

Természetesen egyszerűen nem könnyű amerikai kártyát szerezni, ha nem az Egyesült Államokban tartózkodsz.

Ennek a kérdésnek a megkerülésére azonban vannak módok.

A legegyszerűbb mód? Ha egyszerűen kérdez egy barátot amerikai kártyával, hogy segítsen.

Nincs barátja amerikai kártyával? Mielőtt az utolsó opcióhoz lépne, próbálja ki a kártyákat. Talán egyikük fog működni.

Az alternatíva? Az Egyesült Államokban kiállított, előre fizetett virtuális / előre fizetett kártya keresése az interneten.

Ez az oka annak, hogy a Disney + nem érhető el az Egyesült Királyságban, és hogyan állíthatja be a Disney + alkalmazását az Egyesült Királyságban

A Disney + valószínűleg a jövőben elérhető lesz az Egyesült Királyságban, de egyelőre a PrivateVPN lehetővé teszi mind az ESPN +, mind a Hulu feloldását, ha Disney csomagcsomagját szeretné átvenni, és ezt 7 napos programunkkal kockázatmentesen kipróbálhatja. ingyenes próbaverzió. Még nem is kérünk kártyát. Csak kattintson, adjon meg egy e-mailt és jelszót, és máris jól megy.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me