Miért fog az Egyesült Királyság pornóblokkja több kárt okozni, mint haszonnal jár?

Miért fog az Egyesült Királyság pornóblokkja több kárt okozni, mint haszonnal jár?

Írta: Michael Smolski, 2019-05-03 10:09:28 a szórakozásban


Rengeteg rossz ötletet láttunk, mint például az EU 13. cikke, ám az Egyesült Királyságnak őrült is van a sajátja. Pornókorlátozás az aluljárók számára, és mindenkinek, a megfelelő életkorúnak, nagyon káros hatással lesz.

Miért fog az Egyesült Királyság pornóblokkja több kárt okozni, mint haszonnal jár??

Ön adatokat szolgáltat

Nagyon gyakran azt mondjuk, hogy amikor valami ingyenes, akkor hajlamos fizetni a magánélet valutájával. És a magánélet, nos, ez az elmúlt években az egyik leginkább beszélt aggodalomról az interneten. Tény, hogy a közelmúltban a Facebook fejlesztői véletlenül 540 millió rekordot szivárogtak fel.

A legnagyobb oka annak, hogy az Egyesült Királyságban a pornóblokk több kárt okoz, mint haszon, az az, hogy 18 éves korának igazolásához személyes információk megosztására van szükség.. Az identitásod most összekapcsolható azzal, hogy milyen típusú pornót néz, mennyi ideig néz, és mikor nézte.

Ha nem történt szivárgás, akkor nem lenne ok aggodalomra, de szivárgások történnek, és többnyire akkor fordulnak elő, ha különbség van a szivárgások között, amelyek jelenleg történnek, és azok a szivárgások, amelyek a pornóról szólnak. hogy ez nagyon érzékeny információ.

A Facebook nem kéri, hogy igazolja magát útlevéllel. Ezt pornó oldalakon kell tennie, ezért az Egyesült Királyság pornóblokkja több kárt okoz, mint haszonnal jár.

Az emberek pornót néznek. Legyen szó Thrones-színész, egy híres énekes vagy csak a barátod játékáról, függetlenül attól, hogy az emberek nyíltan beszélnek-e vagy sem, az emberek pornót néznek. Olyan világban élünk, ahol nem helyes ezt megtenni, annak ellenére, hogy nagyon sokan ezt teszik.

És mi van, ha híres vagy, és igazolnia kell az adatait. Mi lenne, ha az emberek ki vannak téve??

A legnagyobb probléma azzal, hogy el kell adnia az adatait, az, hogy az Egyesült Királyság kormánya megengedi, hogy a pornó oldalak harmadik fél rendszereit használják, és az egyik fejlesztés alatt álló rendszer a bolygó néhány legnépszerűbb pornó oldala tulajdonában van. Miért hoznak létre magukat a pornó oldalak, ha léteznek harmadik fél rendszerek? Ahogy adatokat akarnak.

Lehetetlen Ban Por letiltása

A második ok, amiért az Egyesült Királyság pornóblokkja több kárt okoz, mint haszon, az, hogy még a pornó betiltása sem lehetséges.

Lehetetlen egy webhely valódi betiltása, kivéve, ha azt a bolygó minden országában betiltják. Kína óriási összeget fektet be az amerikai közösségi médiaplatformok blokkolásába, ám a nap végén továbbra is elérhetők ezek a webhelyek Kínában. Az emberek azt keresik, hogyan lehet felszabadítani a DAZN-t, és hogyan lehet Hulu-t működni, és néhány kattintással megtudják, hogyan kell csinálni..

Szeretné felszabadítani a pornó feloldását az Egyesült Királyságban? Csak annyire van szüksége a PrivateVPN-nek, amely megváltoztatja tartózkodási helyét az Egyesült Királyságon kívüli helyre, de ez azt is lehetővé teszi, hogy az American Netflix-et az Egyesült Királyságban, valamint a Hulu-t, a DAZN-t és a HBO-t most nézze meg, csak néhányat említhet..

De még ha valaha is minden ország úgy döntött, hogy betiltja a pornót, annyi pornóoldal van ott, hogy lehetetlen lenne eltávolítani mindazt, amely nem követi a szabályokat.

Megnövekszik a pornó néző kiskorúak száma

Az Egyesült Királyság pornóblokkjának célja az volt, hogy megakadályozza a kiskorúakat pornónézésben, ám ez a blokk ösztönözni fogja az ilyen viselkedést.

Nézze meg Colorado-t, amikor a kannabisz az államban legalizálódott, az állam tizenévesein belüli használata leesett. Amikor Portugália 2001-ben dekriminalizálta a kábítószereket, a drogfogyasztás csökkent a 15–24 évesek körében, és bár bizonyosan sok tényező befolyásolja az ilyen eredményeket, például az internet népszerűvé válása és az információk könnyebb terjesztése, ha tanulmányokat nézünk A legalizálás vagy a kriminalizálás világszerte, a kapcsolatok elég egyértelműek. Ha valami törvényes / nem büntetendő, akkor a fiatalok általános vágya, hogy birtokoljanak internetes jogi / nem bűnügyi tárgyat / tárgyat.

A pornó nézés és a pornóhoz való hozzáférés vágya valószínűleg növekszik.

És ez növeli a Teens által végzett jogellenes tevékenységeket

Amikor fiatal vagy, és igazán szeretne valamit tenni, megtalálja az utat. A tizenévesek az interneten keresztül próbálják megtalálni, ahol hamis személyazonosító igazolást tudnak készíteni számlájukhoz. Ez lehetővé teszi a tinédzserek számára a legtöbb kocsmához való hozzáférést, így ez az „egy az egyben” csomag lesz. Alternatív megoldásként pornó oldalakat fognak keresni mindaddig, amíg meg nem találják az egyiket, vagy amíg nem találják meg a módját a hozzájuk való hozzáférésükhöz. Bizonyos esetekben a tizenévesek elmenhetnek a sötét webre, és itt kezdődnek az igazi problémák. Itt van körül olyan tartalom, amelyet a fiatalok valójában nem láthatnak.

Így lehet megkerülni az Egyesült Királyság pornóblokkját

Olyan VPN-t kell használnia, amely becsapja a pornó oldalakat arra gondolva, hogy Ön az Egyesült Királyság területén kívül található.

A VPN használatával elkerüli az adatok továbbítását a pornó oldalak számára, és ezzel megvédi magát a szivárgásoktól, amelyek előbb-utóbb előbb vagy utóbb bekövetkezhetnek.

A PrivateVPN használatakor feloldhatja a Hulu, DAZN és az American Netflix kedvelt elemeit is, ha a megfelelő szerverre csatlakozik, és ha szereti a szórakozást, ez kettős nyerést jelenthet Önnek.

Ez az oka annak, hogy az Egyesült Királyságban a pornóblokk több kárt okoz, mint haszonnal jár

A pornó blokkolása lehetetlen, és nagyszerű annak kockázata, hogy megpróbálja ezt megtenni. Csak egy szivárgás szükséges. Ezért fontos VPN-t használni a pornó eléréséhez az Egyesült Királyságban, még akkor is, ha 18 évesnél idősebb. Miután ezeket az adatokat közzétették, ott is.

A VPN-fiók létrehozása csak 60 másodpercig tart.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me