Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?

Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?

Michael Smolski, 2017-12-31 16:38:10 az üzleti életben
Legyen a lehető leggyorsabb internet az Ön országában. Fizessen a legjobb kábelekért, útválasztókért és hosszabbítókért. Nézze meg 4K kártyák házát Full HD formátumban, mert „az internet túl lassú”.
Így nézhet ki a hálózatsemlegesség hiánya. Kivéve, ha valami HD formátumban nézi a 4k helyett, akkor ez a legkisebb probléma. Lehet, hogy fizetnie kell ahhoz, hogy fizetni tudjon a Paypal segítségével. Gondolod, hogy ez egy vicc? „Bizonyára az emberek tiltakoznának.” Nos, Portugáliában történik. Ezeket a szolgáltatásokat nem feltétlenül blokkolják, de ha nem fizetnek a csomagért, akkor többet fizetnek azok használatáért, akárhogy is, akkor többet fizetnek.


De milyen következményekkel jár a hálózatsemlegesség hiánya az Egyesült Államokban?

Ha az internetszolgáltatók teljes mértékben ellenőrzik a weboldalak sebességét, annak mellett, hogy milyen webhelyekhez lehet hozzáférni, és milyen költséggel, akkor milyen hatással lesz az internet felhasználóira?

Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?
Egyes vállalatok dönthetnek úgy, hogy növelik a saját szolgáltatásaik nyereségét. A Comcast az NBC tulajdonosa. A Netflix népszerű és versenynek számít. A Comcast megpróbálhatja ösztönözni a felhasználókat az NBC használatára azáltal, hogy lelassítja a Netflix alkalmazását mindenki számára, aki a Comcastot használja internetszolgáltatóként. Ez növeli az NBC nyereségét. Lehet, hogy csinálnak valami teljesen másikat is, és ehelyett felszólítják az embereket, hogy még a Netflixet is használják és ezért pénzt keres olyan szolgáltatásokkal, amelyek nem birtokolják, de mindenki használ. Az emberek nem hagyják abba a Netflix használatát. A legtöbb valószínűleg meg fogja fizetni ezt a díjat.

A Comcast ezt megteheti. Hatalmuk lesz erre legálisan.

A hálózatsemlegesség hiánya azt fogja eredményezni, hogy valószínűleg többet fizet a már használt szolgáltatások igénybevételéért, és valószínűleg nem fogja elérni a lehető leghatékonyabb sebességet egyeseknél. És néhányat teljes egészében betiltanak.

Bár ez rosszul néz ki, Azok a vállalatok, amelyek úgy döntöttek, hogy ilyen módon növelik nyereségüket, esetleg nem a világ vége. Hogyan szerezhetsz ügyfeleket?? Olyan dolgokat kínál, amelyeket egyetlen cég sem kínál. Noha a vállalatok a hálózati semlegesség hiányát használhatják szolgáltatásaik nyereségére, egyes vállalatok a semmi cselekvés útján képesek lesznek nyerni az ügyfeleket, a nettó semlegességre irányuló cselekvés hiánya értékesítési pontként szolgálhat további ügyfelek nyeréséhez.. Ha szabadságot és teljes hozzáférést biztosítanak nekik, az azt eredményezheti, hogy elkezdi használni a szolgáltatásaikat.

Segíthet-e egy VPN a nettó semlegesség ellen, és hogyan fogja befolyásolni a piac??

Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?
Attól függ, hogy az internetszolgáltatók hogyan kezelik a sebességet a weboldalakon. Ha lelassul a PrivateVPN webhelye, akkor a VPN használata segíthet a normál sebességgel. Ha azonban az internet olyan webhelyeket kínál, amelyek felgyorsítják azokat a webhelyeket, amelyeket fel akarnak gyorsítani, ahelyett, hogy lelassítanák más webhelyeket, akkor a VPN nem fog nagy segítséget nyújtani.

A VPN megakadályozhatja a webhelyek lassulását azáltal, hogy elrejti a hozzáférhető webhelyeket. Ez nem segíthet felgyorsítani őket. A nagyobb probléma azonban akkor merül fel, ha egy szolgáltató úgy dönt, hogy blokkolja például weboldalunkat. A működő weboldal hiánya nagy hatással lehet minden üzleti vállalkozásra.

A nettó semlegesség hiánya az USA-ban ugyanazt a fellépést jelenteti világszerte??

Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?
Az Egyesült Államoknak nagy befolyása van a bolygó egész fellépésére. Minden fontosabb dolog, ami az Egyesült Államokban történik, a híreket hallja az egész bolygóról. Amikor az Egyesült Államok ellentmondásos intézkedést hoz, más országoknak azt az érzést kelti, hogy joguk van arra is, hogy ezt az intézkedést hátrányok nélkül is megtegye..

- Ha nincs hálózatsemlegesség az Egyesült Államokban? Mi akadályozza meg abban, hogy ne is rendelkezzünk? Nem lesznek következményei. ”

Noha az Egyesült Államoknak jelentős befolyása van, és az országokra is hatással lehet, az olyan országok, amelyek ezt akarják, már rendelkeznek azzal vagy valamilyen formával. Például Kína. Kivéve, Kínában, a kormány befolyásolja a hálózati szolgáltatókat. Például, a kormány Kína elrendelésére, hogy 2018 februárjáig blokkolja a virtuális magánhálózatokhoz való hozzáférést.

Az Egyesült Államokban minden társaság legalább szabadon blokkolhatja azt, amit szeret. Az olyan országokban, mint Kína, a kormány diktálja, ami mindenhol blokkolva van. És a VPN-szolgáltatások blokkolása több ezer weboldal mellett valódi probléma.

A probléma az, hogy az Egyesült Államokhoz hasonló cselekvések lehetővé teszik más országok számára, hogy úgy cselekedjenek, ahogy tetszik. "Te csinálod ezt? Megteszünk valami hasonlót. ”

Ki fogja ellenőrizni az Internet hozzáférés szolgáltatóit?

Az internetszolgáltatók ellenőrzik magukat. Ez a probléma. Bármi is megfelel nekik, nagyon sokkal meg tudnak csinálni. Az FCC-nek, amely ezt irányította, már nincs annyira hatalma ebben. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság megosztja némi hatalmát ezzel kapcsolatban. A probléma az, hogy valószínűleg nem tudják megakadályozni az internetszolgáltatókat etikátlan cselekedetektől.
Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?

Képes lesz-e hozzáférni a szerzői joggal védett anyaghoz az interneten?

Nem sok esetben. Ez azonban nem valami új. A kormányok gyakran blokkolják az illegális tartalmat. Torrent oldalak például. Most azonban, hogy mi van blokkolva, általában hozzáférhetünk. A VPN segít elérni az Egyesült Államokban tiltott webhelyet, ha megváltoztatja a tartózkodási helyét. Valódi probléma merül fel a tartalom törlésekor, például egy YouTube-videó törlésekor. Ha eltávolítják, akkor nem fér hozzá.

A helyzet az, hogy a tartalmat mindig blokkolják. Aztán valaki újból létrehoz egy webhelyet, és visszatért. A weboldal letiltása azonban korábban sokkal hosszabb folyamat volt, mint lesz.

Ha az internetszolgáltatók ellenőrzik, hogy mely webhelyeket blokkolják, akkor minden alkalommal könnyen blokkolhatják az illegális tartalommal rendelkező webhelyeket. Ha az NBC új televíziós műsorral rendelkezik, és az emberek letölthetik, vagy streamingként továbbíthatják az interneten, a Comcast egyszerűen egyszerűen blokkolja azt a weboldalt, amely sokkal gyorsabban, probléma nélkül megmutatja a cuccokat..

Tehát függetlenül attól, hogy torrent, streaming webhelyek vagy Kodi külső kiegészítők - számíthat arra, hogy a jövőben kevesebb tartalmat fog látni az interneten, vagy legalábbis nehezebb lesz megtalálni.

Ha elkezdi használni a VPN-t?

Jelenleg a VPN lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen helyen tartózkodjon, miközben titkosítva is van. A kívánt tartalomhoz csak a tartózkodási helyének megváltoztatásával férhet hozzá. A jövőben? Amint a hálózatsemlegesség ténylegesen megszűnik, akkor képes lesz megkerülni a webhelyek lelassulását, feltéve, hogy ezek lelassulnak, szemben az exkluzív webhelyek nagyobb sebességével.

Nézze meg az útmutatót, hogyan kell beállítani a számítógépeken és mobil eszközökön.

A nettó semlegesség visszatér?

A szabadság az, hogy bárhol meg tudjon csinálni, amit csak akar. Ez a szabadság megakadályozhatja a milliókat abban, hogy bármit megtegyenek. A szabadság megölheti a szabadságot.

Mi történik a nettó semlegesség hiányával az Egyesült Államokban?
A hálózatsemlegesség megmarad, és megmarad. Olyan értelemben, amelyben az USA megszabadult tőle, számos más ország számára lehetőségeket nyitott meg, amelyek soha nem térnek vissza a nettó semlegesség valamilyen formájához, miután eltávolították azt. Az USA-ban? Valószínűleg visszatér a jövőben. Az Egyesült Államok olyan ország, ahol az emberek nagy befolyást gyakorolhatnak, ha elköteleznek valamit. Ez egy teljes demokrácia is. És az ellenzéki mennyiség alapján, ez csak idő kérdése.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me