Melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára

Melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára

Írta: Michael Smolski, 2019-06-25 22:38:35 a szórakozásban


Az utóbbi időben sokat beszéltünk a streaming platformokról, megvitatva, hogy a Netflix továbbra is megéri-e a Disney Plus elindításával, de talán a nagyobb az, ha megnézzük a választott streaming eszközt, mert a típustól és az országától függően néhány streaming Előfordulhat, hogy a hozzáférni kívánt szolgáltatások nem érhetők el. Melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára? Lássunk neki.

Az Ön igényeitől függ, melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb

Ha Ön Apple szerető vagy, és megszokta az Apple ökoszisztémáját, akkor nem fogjuk mondani, hogy az Ön számára a legjobb streaming eszköz az Android platform. Ennek csak nincs értelme.

Nagyon sok olyan platform létezik, mint például a Roku, amelyek nem az Apple vagy az Android alapúak és amelyeket az emberek szeretnek, amelyeket érdemes megfontolni, ha azt akarod, hogy elkerülje a Google és az Apple két nagyjátékosát, de itt van, mert tudni akarja melyik streaming eszköz a legjobb az Ön számára.

Tehát itt van.

Ha csak azt akarja közvetíteni, amit a telefonján játszik, a TV-jébe, akkor a Google Chromecast fantasztikus munkát végez. De ha tudni akarja, melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára, mert a legtöbbet szeretne kihozni szórakozásáról, akkor a válasz elég világos.

Sem a Roku, sem a Chromecast, sem az Apple TV nem érdemes megnézni.

Miért?

Két oka van.

  1. Nem telepíthet olyan Android-alkalmazásokat, amelyek a telefonok Android-áruházában elérhetők lennének. Ez azt jelenti, hogy ragaszkodik ahhoz, amit a platformok lehetővé tesznek, és ez nem nagyszerű szórakozás. Ha élő HV-t szeretne nézni Hulu-val, és az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor nem működik sem a Chromecast, sem az Apple TV, sem a Roku.
  2. Ezeken a platformon nem kap VPN-t, és ez nagymértékben korlátozza szórakozási lehetőségeit.

Ha élő HV-t szeretne nézni a Hulu-val, és rendelkezik VPN-vel, akkor Hulu-t nézhet az Egyesült Államokon kívül. Ennek oka az, hogy a VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy költöztetés nélkül megváltoztassa a helyét.

Melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb? Az egyik lehetővé teszi az összes szórakoztatáshoz való hozzáférést, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

A VPN segítségével feloldhatja minden olyan platformon a blokkolást, amelyet jelenleg blokkol az Ön országa vagy a meglátogatott ország. És végül, ez a képesség a különbség a streaming eszköz között, amely a legjobb az Ön számára, vagy sem.

Tehát melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára? Az Amazon Fire TV Stick.

A VPN szolgáltatás előnyei

Ha az Egyesült Államokban él, és jelenleg van egy nagyszerű Netflix könyvtára, és hozzáférhet a Hulu-hoz és a DAZN-hez, az remek.

Azonban a második, amikor elhagyja az Egyesült Államokat, a Hulu, a DAZN és sok más platform azonnal leáll. És a Netflix kapcsán? Könyvtára jelentősen csökken. Ha rossz országba megy, akkor az American Netflixnek csak 15% -a férhet hozzá.

Éppen ezért a streaming eszköz képessége a legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor kiválasztják, mely streaming eszköz a legmegfelelőbb. Még ha nem tervezi, hogy hamarosan VPN-t szerezzen.

Sőt, még rosszabb az emberek számára, akik általában nem az USA-ban élnek. Noha a DAZN Kanadában kapható, az Egyesült Királyságban nem ez a jellemző. Az Egyesült Államokon kívüli emberek számára a VPN nem csupán az általánosan elérhető tartalom feloldásának kérdése. Először is a legtöbb szolgáltatás igénybevétele.

És ez az, ahol az Amazon Fire TV Stick valóban kiemelkedik, mint az Ön számára legjobban megfelelő streaming eszköz.

PrivateVPN? Az Amazon Appstore-ban található. Támogatja a legtöbb Netflix régiót, olyan platformokkal, mint a BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime és még sok más, amelyekről a blogunkban olvashat, vagy ügyfélszolgálatunkat kérheti. Ja, és a Stealth VPN-hez is tartozik, amely lehetővé teszi a VPN használatát olyan országokban, mint Kína, ahol a normál VPN-szolgáltatások általában nem működnek.

És nem ez a helyzet minden szolgáltatásnál. A DAZN-hez hasonló platformoknak erőfeszítéseket kell tenniük annak megakadályozására, hogy a VPN-szolgáltatások működjenek velük. Ezért fektet be a PrivateVPN a minőségbe, mint a mennyiségbe. Míg más szolgáltatások több ezer szervert kínálnak, addig olyan kiszolgálókat kínálunk, amelyek együttműködnek az emberek által használni kívánt szolgáltatásokkal.

Ha csak intelligens TV-t szeretne kapni?

Most már tudja, melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára, de mi van, ha csak okos TV-je van? Ez jó lehetőség? Attól függ.

Ha nem gyakran utazik, és tévékészülék piacon tartózkodik, akkor nagyszerű lehetőség lehet egy intelligens TV-készülék beszerzése Android TV-vel, amely szintén támogatja a PrivateVPN-t, vagyis feloldhatja az összes szolgáltatást, amelyhez hozzáférni szeretne azt.

A probléma az, hogy a legtöbb intelligens TV nem az Android TV-vel érkezik, tehát a lehetőségekre korlátozódik, közben a Fire TV Stick csatlakoztatható bármilyen modern TV-hez..

Ez megoldja azt a kérdést, melyik streaming eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára

A nagyobb kérdésed lehet? Hogyan kell használni a DAZN-t vagy a Hulu-t, ha nem támogatott országban vannak? Noha egy VPN segít ebben, ez nem olyan egyszerű, mint a megfelelő VPN használata. Ezért készítünk útmutatókat az ilyen platformokról a blogunkon.

És ha segítségre van szüksége, ügyfélszolgálatunk segít Önnek! És igen, ügyfélszolgálatunk valódi. Néhányan azt is hasonlítják, hogy „család” -nak érzik magukat.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me