Megéri-e a VPN, vagy ha ingyen kap, vagy egyáltalán nem használja?

Érdemes egy VPN-t fizetni, vagy ha ingyen kap, vagy egyáltalán nem használja??

Michael Smolski, 2018-03-15 13:15:19, a VPN szolgáltatásban


Megéri a VPN, vagy jobb választás egy ingyenes VPN használata? Vagy egyáltalán nem használjon VPN-t? Attól függ, hogy mit keres és milyen szolgáltatást használ.

Érdemes egy VPN, vagy rendben lesz-e nélkül?

Ha csak az eszközt használja a hírek ellenőrzésére, és nem küld érzékeny üzeneteket, vagy nem végez olyan dolgokat, amelyekre Ön nem büszke az interneten, akkor nem. Ha nem kell megnéznie valamit, ami az Ön országában nem érhető el, akkor valószínű, hogy nincs szüksége VPN-re sem.

De ha azt akarja keresni, hogy megéri-e egy VPN-szolgáltatás, akkor valószínűleg nem John Doe vagy, aki pusztán az internetet használja a hírek ellenőrzésére.

Ha van valami rejtegetője az interneten, függetlenül attól, mi az, a VPN a legbiztonságosabb módszer erre. A PrivateVPN AES 256 bites titkosítási kódot használ 2048 bites DH-kulcskal. Valószínűleg nem tudod, hogy ez mit jelent, tehát a dolgok perspektívaba helyezése érdekében billió dollárba kerül az ilyen titkosítás feltörése.

Ha nincs mit rejteni, akkor nincs szüksége VPN-re. De nincs olyan ember, akinek nincs mit rejteni. Az Internethez való csatlakozás nélkül a VPN használata nélkül elrejteni sem könnyű feladat. Valójában szinte lehetetlen valamit elrejteni VPN használata nélkül.

És akkor ott van az egészNézni akarom a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül és az amerikai Netflixet az Egyesült Államokon kívül"Az a fajta kérdés, amely az embereknek felmerül. Ha olyan országban tartózkodik, ahol nem érheti el a hozzáférni kívánt tartalmat egyszerűen azért, mert rossz helyen van, akkor a VPN rendkívül megéri..

De nem minden VPN-szolgáltatás jön létre egyenlően, tehát nem mindegyik nyújt védelmet és a tartalom elérésének képességét.

Ingyenes VPN szolgáltatások nem kínálnak valóban VPN szolgáltatást

A nap végén minden vállalatnak pénzt kell keresnie.

Még ha egy cég is kedves lenne, a VPN-szolgáltatás üzembe helyezéséhez és működtetéséhez sok költség merül fel. Csak annyit tud tenni egy vállalat.

És ha a szolgáltatás ingyenes, akkor természetesen több embert vonz. Minél több ember használ szervert, annál lassabban működik. A fizetett szolgáltatásokkal ez általában nem jelent problémát, mivel nagyobb a beruházás mind a szerverre, mind az internetkapacitásra. A PrivateVPN-nél internetes kapacitásainkat közvetlenül az IP-tranzit szolgáltatótól vásároljuk meg, nem pedig egy host szolgáltatótól, mint például ingyenes és sok még fizetett szolgáltatás is. Természetesen az internetkapacitásunk egy részét a fogadó cégektől is megkapjuk, de közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól szerezzük be a késleltetést és a nagyobb sebességet..

Lehet, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások ingyenesek, de ezek szintén rendkívül lassúak. És a szerverek sem sok helyen vannak. A PrivateVPN-nél arra törekszünk, hogy szervereket biztosítsunk a lehető legtöbb országban, hogy olyan tartalmakhoz férjen hozzá, amelyekhez valószínűleg nem lehet hozzáférni egy adott országon kívül. 56 különféle szerverhelyet kínálunk, így akár Lengyelországban, akár Vietnamban szeretne tartalmat elérni, megteheti. Eközben az ingyenes szolgáltatások általában csak amerikai szervereket biztosítanak.

Egy vállalkozás célja pénzt keresni. Hacsak nem nonprofit, pénzt kell keresnie. Tehát mit csinál a legtöbb ingyenes VPN szolgáltatás? Ők adják el az Ön adatait. Valami, amit a VPN-szolgáltatásnak nem célja megtenni. Igen, ha kíváncsi, hogy egy VPN megéri-e, akkor valószínűleg nem egy ingyenes VPN szolgáltatás.

Időnként egy vállalat nem fogja eladni az Ön adatait. Időnként ezeket az adatokat egyszerűen saját hasznukra használja fel. A Facebook kiváló példa erre az Onavo Protect segítségével. Elméletileg ingyenes VPN-szolgáltatás, de összegyűjti az adatokat, és a Facebook azt használja, hogy „betekintést nyerjen az emberek által értékelt termékekbe és szolgáltatásokba”.

Megéri a VPN, ha ingyenes? Valószínűleg nem. Mindig van fogás. És akkor nem engedheti meg a fogásokat, ha biztonsági szempontból fontos.

De érdemes-e egy VPN-t fizetni, ha egyáltalán nem használ?

Ha egy VPN-szolgáltatás olyan szolgáltatást nyújt, amely megfelelő titkosítást biztosít, és nincs naplója, mivel ez is fontos a teljes titkosításhoz, akkor a VPN megéri. Természetesen sok szerverhely is számít, különben meg fog akadályozni a hozzáférhető tartalom szempontjából.

És ezt akarjuk biztosítani a PrivateVPN-nél. Bármely cég mondhatja, hogy nem tárol, és nem tárol semmilyen információt az Ön tevékenységeivel kapcsolatban, de még ha azt is szeretnénk, akkor egy svéd cég vagyunk, és a svéd adatvédelmi törvények nem engedik meg, hogy bármi ilyesmit tegyünk, még akkor is, ha szeretnénk. amire nem.

Ha szeretne ellenőrizni minket, akkor teljes visszatérítést kaphat 30 napra, ha nem elégedett szolgáltatásunkkal, miután feliratkozott az egyszerű háromlépcsős regisztrációra, miután megnyomta a Buy gombot a jobb felső sarokban. a képernyőn.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me