Megéri-e a Hulu Live TV és hogyan lehet megszerezni az Egyesült Államokon kívül

Megéri-e a Hulu Live TV és hogyan lehet megszerezni az Egyesült Államokon kívül

Írta: Michael Smolski, 2019-07-04 18:31:12 a szórakozásban


Kíváncsi, hogy megéri-e a Hulu élő TV-jét, és az Egyesült Államokon kívül is vannak? Ebben a bejegyzésben brutálisan becsületesnek tekintjük a Hulu élő TV-jét és azt, hogy sokunk számára miért nem ez a kiváló lehetőség, mások számára pedig kötelező, és ezt követi egy lépésről lépésre szóló útmutatás arról, hogyan juthat el az Egyesült Államokon kívül..

„60+ élő sportcsatorna, hírek és még sok más.”

Egyesek azt állíthatják, hogy a 60 csatorna nem elég, mivel ezek többsége nem érdekli minket. Mások azt állítják, hogy a legtöbbünk egyébként csak bizonyos mennyiségű tartalmat néz, így nincs szükségünk sokra.

Vesszük a Hulu élő TV-t, a tartalom változatossága szempontjából megéri, attól függ, hogy mi vagy.

Ha csak sportot keres, javasoljuk, hogy felejtsd el a Hulu-t. Ehelyett olvasd el a DAZN-t, amely az élő sport Netflixe, amely négyszer olcsóbb, és amely nagyjából minden olyan sportot kínál, amelyhez hozzáférni akarsz, ha néhány trükköt hajt végre, amelyeket az útmutatóban ismertetünk..

A honlapunkon is található DAZN áttekintés, ha többet szeretne megtudni a DAZN előnyeiről és hátrányairól..

44 dollár nem fogja megszerezni a kívánt csatornákat

Függetlenül attól, hogy 60 csatornát kapsz, vagy csak 20-at, fontos az elérhető csatornák elérése. Sajnos, míg a Hulu kiváló beépített csatornákkal rendelkezik, a HBO csak egy kiegészítő csomag. Ugyanúgy, mint a Starz, akinek a Hatalmas show.

A Hulu mindenhol működik

Ha sokat utazol, és kíváncsi vagy arra, hogy érdemes-e neked a Hulu Live TV, akkor a Hulu valóban kiemelkedik, mert függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, függetlenül attól, hogy milyen eszközön van.

Nos, feltéve, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Ha azt akarja, hogy Hulu Kanadába vagy bárhol más helyre érkezzen erről a kérdésről, útmutatókkal rendelkezünk ezen a környéken, de általánosságban a Hulu szempontjából az a nagyszerű, hogy ez nem korlátozódik az Ön otthonában lévő TV-re.

A Hulu Live TV hozzáférést biztosít a Hulu-hoz

Az élő csatornákkal együtt kapsz egy szabványos Hulu előfizetést is csodálatos tartalommal, amelyet főleg a premier után egy nappal sugároznak. És ha kíváncsi vagy arra, hogy megéri-e a Hulu élő TV-jét, és költségvetéssel rendelkezik, akkor az élő TV-hez való hozzáférés és a Hulu szintén nagyon nagyszerű csomag. mivel annak ellenére, hogy külön HBO-csomagot kell beszereznie, a TV-előfizetések többségét, amelyek a Hulu által kínált lehetőségeket kínálják, és bármikor megszakíthatják, lehetetlen megtalálni..

A Hulu Live TV megéri?

Őszintén szólva, nem a legtöbb.

Havonta 44 dollárért megszerezheti a DAZN-t, a standard Hulu-t, a Disney Plus-t, a Netflixet vagy a HBO Now-t, és ennek eredményeként sokkal több tartalmat szerezhet, amelyet meg szeretne nézni..

Hogyan juthat el Hulu-hoz az Egyesült Államokon kívül

Az, hogy a Hulu élő TV sokan megéri -, először is attól függ, hogy tudják-e használni a Hulu-t.

Az igazság az, hogy a Hulu megszerzése elég bonyolult, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, de a lehető legegyszerűbben foglalkozunk vele..

 1. Szerezz amerikai kártyát.
 2. Bolond Hulu azon gondolkodni, hogy az Egyesült Államokban van.
 3. Becsapja az alkalmazásüzletét, hogy engedje letölteni a Hulu alkalmazást.

Regisztrálj a Hulu-ra, hogy a Hulu Live TV megérdemelje az Egyesült Államokat

Ez bár nem a legfontosabb lépés, de a legnehezebb lépés.

Amerikai kártya nélkül egyáltalán nem hozhat létre Hulu Live TV-t vagy bármilyen Hulu-fiókot.

A megoldás?

 1. Kérdezze meg az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Államokban élő barátját, hogy tudja használni a kártyaját. Ellenkező esetben kérje meg őket, hogy osszanak meg egy fiókot veled. Talán kínál valamit cserébe.
 2. Szerezzen be egy előre fizetett kártyát az USA-ban. Nem mindig érdemes megtenni, ha távol van az USA-tól. Ez a módszer türelmet igényel.
 3. Szerezze be az Egyesült Államokban kiállított virtuális előre fizetett kártyát. Gyors, de némi kutatást igényel.

A sikeres regisztráció kulcsa, még ha próbaidőszakra is szükség van, ha pénze van a kártyán. Ellenőrizni kell, hogy nem használ-e üres kártyákat korlátlan mennyiségű Hulu-próba során.

Megcsalja a Hulu-t, hogy a Hulu élő TV-je érdemes legyen az Egyesült Államokon kívül

Ez bár nem a legnehezebb lépés, de a legfontosabb lépés, mintha rosszul tenné, a Hulu élő TV-élménye nem lesz megéri.

Először: ahhoz, hogy becsapja Hulu-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban van, VPN-t kell használnia.

A döntő szempont itt a megfelelő VPN használata. Ezt egy VPN webhely írja, így előítéletnek tekinthet bennünket, de az igazság az, hogy meg kell győződnie arról, hogy VPN működik-e a használni kívánt szórakoztató platformokkal. A legtöbb VPN-szolgáltatás ezzel kudarcot vall, mivel nagy mennyiségű szerver hirdetésére koncentrálnak. 1000+ szerver nagyszerű, de értéktelen, ha ezek a szerverek nem működnek olyan platformokkal, mint a Hulu, és itt jön be a PrivateVPN.

Ha csatlakozik a megfelelő Hulu szerverhez és a PrivateVPN-hez, megcsalhatja Hulu-t arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. A PrivateVPN nem kínál sok szervert, de a minőségre összpontosít, és ez nagyon fontos az élő TV-vel kapcsolatban. Nem akarja, hogy folyamatosan szüneteltesse az élő TV-jét, csak hogy megnézhesse. Jobb?

Ez önmagában lehetővé teszi Hulu eljutását az Egyesült Államokon kívül, de folytatnia kell az olvasást, ha bizonyos készülékeken, például az iPhone készüléken szeretne nézni..

Töltse le a Hulu az Apple készülékeken, hogy megéri a Hulu Live TV-t

 • Apple eszközökön először jelentkezzen ki a jelenlegi iCloud-fiókjából.
 • Hozzon létre egy újat az USA-ban székhellyel.
 • Töltse le a Hulu-t.
 • Jelentkezzen be újra a régi iCloud-fiókjába, ha szeretné.

Ügyeljen arra, hogy ne kövesse semmilyen más lépést. Régiójának a jelenlegi számlával történő megváltoztatása mindent elveszít.

A Hulu letöltése az Android készülékekre, hogy megéri a Hulu Live TV-t

A Google webhelyének látogatása remek ötlet az Android-eszközök áruházának megváltoztatásához. Csak ügyeljen arra, hogy az USA-ban legyen.

Az Android nagyszerű tulajdonsága azonban az, hogy ha az asztali módot bekapcsolja, közvetlenül a böngészőből nézheti meg a Hulu-t.

Töltse le a Hulu az Amazon Fire TV készülékeken, hogy megéri a Hulu Live TV-t

A nagyszerű tény a Hulu élő TV-vel kapcsolatban az, hogy bárhol felhasználhatja. Ez nem azt jelenti, hogy nem akarja használni a tévében.

Ez az a helyzet, ahol a helyzet problematikussá válik, mivel sem a Chromecast, sem a Roku, sem az Apple TV nem teszi lehetővé VPN-szolgáltatások használatát, amelyek megakadályozzák, hogy ezeken a platformokon az Egyesült Államokon kívül nézzen Hulu-t. És itt nagyszerű az Amazon eszközök.

 • Nyissa meg a jelenlegi Amazon-fiókját a böngészőben.
 • Válassza ki a lehetőséget Fiókok & List és akkor Kezelje fiókját és tartalmát.
 • Változtasd meg a régiót az Egyesült Államokban.
 • Nyissa meg az Amazon Fire TV készüléket. választ Beállítások és Az én fiókom.
 • Deregister és jelentkezzen be újra a fiókjába.

Ez lehetővé teszi a Hulu letöltését a Fire TV Stick eszközére.

Érdemes megjegyezni, hogy a Hulu letöltése során néha frissítenie kell a fizetési módot. Tanácsunk? Távolítsa el a jelenlegi fizetési módot, és ha ez nem működik, adjon hozzá minden érvényes amerikai kártya lehetőséget.

Megéri-e a Hulu Live TV és hogyan lehet megszerezni az Egyesült Államokon kívül

A legtöbb Hulu élő TV nem éri meg. A legtöbb előfizetés megszerzése a Hulu élő TV áráért sokkal vonzóbb választás lesz. Ennek ellenére a standard Hulu nagyszerű, és ha egyébként is akarja a Hulu élő TV-jét keresni, akkor is lehetséges, még ha az Egyesült Államokon kívül is élsz..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me