Megéri az olcsó VPN-szolgáltatások?

Megéri az olcsó VPN-szolgáltatásokat?

Michael Smolski, 2019-11-01 20:08:47, a VPN szolgáltatásban


Megéri az olcsó VPN-szolgáltatások? Amikor ezt a Google-on kereste, találkozott az olcsó VPN-szolgáltatások listájával, de olyan tartalommal is találkozott, amely azt mondja, hogy egyáltalán ne használja a VPN-szolgáltatásokat..

A kérdés az egész tartalommal? Feltételezte, hogy az emberek a VPN-szolgáltatásokat csak azért akarják használni, hogy privát módon maradjanak az interneten.

Olcsó VPN-szolgáltatások, amelyek megérik, teljes mértékben az Ön igényeitől függ

Végül 4 fő ok van arra, hogy miért érdemes használni a VPN-t.

  1. A blokkolt tartalom feloldásához a szolgáltató / iskola által.
  2. Az Ön országában nem elérhető streaming szolgáltatásokhoz / webhelyekhez való hozzáféréshez. (A VPN-felhasználók 51% -a használja VPN-szolgáltatásokat erre.)
  3. Titkosításnak olyan helyeken történő használatához, mint például a Starbucks, hogy megakadályozzák a körülvevő embereket abban, hogy hozzáférjenek az Ön adataihoz, amikor ugyanabban a hálózatban vannak csatlakoztatva.
  4. A magánélet / biztonság érdekében. (Ez egy bonyolult)

Az olcsó VPN-szolgáltatások nem érik el a szervermennyiséget

Ha olyan szolgáltatást keres, amely hozzáférést biztosít majd nem csak minden nagyobb országhoz, hanem minden nagyobb városhoz is, akkor az olcsó VPN-szolgáltatások gyakran nem érik meg.

...De fel kell tenned a kérdést magadtól, hogy miért kell először hozzáférni több ezer szerverhez.

Ha üzleti célokra van szüksége, és csak sokféle szerverre van szüksége, akkor valóban drágább szolgáltatást kell igénybe vennie.

Ha azonban szórakoztató szolgáltatások blokkolását akarja feloldani, akkor a mennyiség nem korrelál a minőséggel, és azok a szerverek működnek.

Nagyszerű példa? Szolgáltatásunk PrivateVPN.

Nincs 3000 szerver. Még nincs ezre, de mégis támogatja a piacon a legtöbb Netflix régiót, vagyis feloldhatja a lehető legtöbb Netflix tartalmat..

Mint emberek, mindannyian természetesen többet választunk. Szeretjük a mennyiséget, és a VPN szolgáltatások ilyen módon értékesítik szolgáltatásaikat. Csak automatikusan feltételezzük, hogy egy szolgáltatás jobb, ha több szerverrel rendelkezik, mivel akkor több tartalmat nyithat fel.

Sajnos azonban nem erről van szó.

Az olyan szolgáltatások, mint az ESPN +, a DAZN, a Hulu, a Starz és az összes többi, földrajzi korlátozásokkal rendelkező streaming szolgáltatás, erőfeszítéseket tesznek a VPN-szolgáltatások működésének megakadályozására..

Miért? Minthogy másképp kell, ezek a vállalatok megsértik a szerződéses megállapodásaikat abban a tekintetben, hogy hol jelennek meg tartalom.

Ennek eredményeként a VPN-kiszolgálók nem csak automatikusan működnek együtt a szórakoztató szolgáltatásokkal.

Ez nem azt jelenti, hogy az alacsonyabb szintű kiszolgálókkal rendelkező olcsó VPN-szolgáltatások is automatikusan megérdemlik.

Kevesebb nem jelenti automatikusan a minőséget.

Ennél fontosabb az, hogy a használni kívánt szerverek támogatják-e azokat a szórakoztató platformokat, amelyekhez hozzáférni szeretnének.

Olcsó VPN-szolgáltatások, amelyek biztonságossá válnak?

Arról, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások megéri-e az üzenetet, megemlítettük, hogy amikor valami ingyenes, akkor hajlamos fizetni a magánélet valutájával..

A VPN szolgáltatások üzlet. Pénzt kell keresniük még csak futás céljából is.

Tehát hogyan működik egy szolgáltatás ingyenesen és pénzt keresni? Az adatok eladásával.

Az ingyenes VPN-szolgáltatások gyűjtik a naplókat a felhasználásról, majd eladják, a folyamat során teljes mértékben kiküszöbölik a VPN-pont első pontját.

A fizetett szolgáltatások viszont a múltban azt mondták, hogy nem tárolnak naplókat, és amelyek csomó magas rangú hackert helyeztek börtönbe.

Az igazság az, hogy míg a VPN titkosítás útján biztonságban tartja az Ön személyes adatait a körülötte lévő hackerektől, és más IP-vel fogja ajánlani a helyének elrejtését, ez gyakran nem elég ahhoz, hogy teljes biztonságban maradjon az interneten.

Az Ön IP-címe megváltozik? Nagyszerű, amíg szivárog. Ezért fontos, hogy az Ön által használt ügyfél a megfelelő biztonsági óvintézkedéseket is alkalmazza.

Itt érkezik a PrivateVPN olyan funkciókkal, mint az IPv6 szivárgás elleni védelem, a DNS szivárgás elleni védelem, az App Guard és a Killswitch.

Akkor elegendő? Attól függ, hogy mit keres.

Azok a cégek, amelyek adatokat gyűjtnek rólad, továbbra is képesek lesznek megjeleníteni a már látott hirdetéseket, mivel az Ön IP-je megváltozhat, a webhelyek egyébként ezer különféle adatpontot gyűjthetnek Önre. Végül is ugyanazt az operációs rendszert használja, továbbra is ugyanazt a képernyőfelbontást használja, és ugyanazt a böngészőt ugyanazzal a grafikus kártyával tovább akarja rázni. Mindez felhasználható az Ön azonosítására is. Ezt böngésző ujjlenyomatának hívják.

Megéri az olcsó VPN-szolgáltatásokat?

Megemlítettük, hogy négy fő oka van annak, hogy az emberek miért használják a VPN szolgáltatásokat.

A válasz arra, hogy megéri-e vagy sem, nos, ez bonyolult.

Az adott szolgáltatástól függ, ezért mi a PrVPNivate-nál biztosítunk egy 7 napos kockázatmentes próbaverziót, amely nem vonja maga után a kártya nyújtását.. Csak jelentkezzen be, és készen áll a indulásra.

És megtudhatja saját magát, amikor feloldja az összes olyan streaming szolgáltatást, amelyhez hozzáférni szeretne.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me