Legjobb VPN utazásra Kínába utazáshoz (és szórakozás munka után)

Legjobb VPN utazásra Kínába utazáshoz (és szórakozás munka után)

Írta: Michael Smolski, 2018-09-30 10:36:10 a Travelben


Kínába megy, és nem akarja foglalkozni a Netflix, a Facebook, a Instagram, a WhatsApp és az összes elérhető eszköz hiányával, akár munka, akár szórakozás munka után? A VPN segítségével csinálhatja meg. A kérdés az, hogy melyik VPN? Mire van szükség a Kínába utazáshoz szükséges VPN-hez a munkához??

A legfontosabb, hogy az Ön biztonsága szempontjából fontos, ha a kínai utazáshoz a legjobb VPN-t érinti!

Ha Kínából származik, de már nem él ott, ez különösen igaz, mivel Kína nem bánik a VPN-t használó kínai felhasználókkal. Egyszerűen fogalmazva: börtönbe kerülhet. Ha nem vagy egy kínai állampolgár, akkor könnyebb lesz, de ha a legjobb VPN-t keresi Kínába utazáshoz munka vagy szórakozás céljából, az nem azonosítható VPN-ként.

Az önálló VPN-szolgáltatásokkal az a probléma, hogy nem kínálnak ún. „Lopakodó üzemmódot”.

És amikor Kínában tartózkodik, egy olyan országban, amely feladatának tette a VPN-szolgáltatások leállítását, hogy korlátozzák az emberek teljes internet-hozzáférését, akkor biztosan nem akarja kockáztatni, hogy rájönnek, hogy VPN-t használ, vagy egyáltalán nem fog hozzáférni az internetes webhelyekhez.

A PrivateVPN-nek nem mindig volt ez a módja, de most megvan. A Kínába utazáshoz a legjobb VPN munka vagy nem munka érdekében igényel. Anélkül, hogy valaki könnyen felismerheti, hogy nem VPN-t használ.

A Kínába történő utazás legjobb VPN-jének meg kell akadályoznia az összes szivárgást

Ha Kína rájön, akkor lépéseket fog tenni. Lehet, hogy elkobozzák az Ön tárgyait, vagy sokkal többet tehetnek. Attól függően, hogy ki vagy.

Ennek a hozzászólásnak az a célja, hogy a legjobb VPN-t biztosítsa Önnek Kínába történő utazáshoz, hogy Kína semmilyen módon ne tudjon felfedezni rólad semmit.

És a PrivateVPN több intézkedést hoz annak biztosítása érdekében, hogy semmilyen szivárgás ne történjen meg. Képzelje el, hogy teljesen védett a 2048 bites titkosítás az AES-256-tal ami a legmagasabb szintű titkosítás a piacon, de az adatai kis szivárgás miatt kiszivárogtak.

Nem a PrivateVPN-rel.

Szolgáltatásainkkal IPv6 szivárgás elleni védelmet, DNS szivárgás elleni védelmet, gyilkos kapcsolót és alkalmazásvédet kínálunk. Nincs esély arra, hogy Kínában felfedezze magát mindezekkel a szolgáltatásokkal.

Hozzáférés az ügyekhez is!

Nem használ VPN-t, hogy Kínában védelmet élvezhessen. Tartalomhoz szeretne hozzáférni, és a korábban említett dolgok csak biztonságot nyújtanak, ha olyan tartalomhoz próbál hozzáférni, amely egyébként Kínában nem áll rendelkezésre.

A VPN-kiszolgálók számítanak.

Őszintén szólva, bármilyen VPN szerver csak jól jár, mert lehetővé teszi a Whatsapp vagy a Facebook használatát. Ezek a vállalatok nem tesznek erőfeszítéseket a VPN-szolgáltatások blokkolására. Miért tennék? Nincs erre nyomás.

A problémák akkor jelentkeznek, ha általában az USA-ban él, és az American Netflixhez akar hozzáférni, amikor az Egyesült Államokon kívül van. Vagy a DAZN, amely streaming platform a Kanadán kívüli sportok számára. És ne felejtsük el, hogy tetszik a Hulu, az Amazon Prime és a BBC. Ezek a szolgáltatások teszik erőfeszítéseket annak megakadályozására, hogy hozzáférjen a tartalomhoz a támogatott régión kívül, még akkor is, ha általában a támogatott országban élsz..

Ennek oka az, hogy ezek a vállalatok nyomást gyakorolnak arra, hogy ne engedjék meg más országokból származó embereknek a tartalom megtekintését, mivel a jogosultak bizonyos jogokra adnak jogokat. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb VPN nem működik együtt ezekkel a szolgáltatásokkal.

A Kínába utazáshoz és a szórakozáshoz a legjobb VPN lehetővé teszi az eszközök elérését, de a földrajzilag korlátozott platformokat is.

És itt jön be a PrivateVPN. A PrivateVPN nem csak VPN-kiszolgálókat kínál, amelyek együttműködnek az American Netflix-szel, az Amazon Prime-nal, amelyet manapság rendkívül nehéz megszerezni, vagy a Hulu-val. A PrivateVPN a leginkább működő Netflix szolgáltatásokat kínálja, és ez az egyetlen szolgáltatás, amely támogatja a DAZN-t. Ami a blokkolt tartalmakhoz való hozzáférést illeti, a PrivateVPN a legjobb VPN, ha Kínába utazik munka és szórakozás céljából.

A Kínába utazáshoz a legjobb VPN-nek a munka- és szórakoztató tevékenységekhez is elég gyorsnak kell lennie

Mi értelme van hozzáférni a DAZN-hez, hogy élő sportokat nézhessen, ha a kapcsolat nem elég gyors? Ez a nagy tévhit a VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek lelassítják az internet-kapcsolatokat. Ez nem készült ki. Ez igaz. Azok a szolgáltatások, amelyek nem vásárolnak internetes kapacitást az IP tranzit szolgáltatóktól, általában lassabb szolgáltatásokat kínálnak. Nem fogjuk megígérni, hogy olyan sebességet kínálunk, amely megsérti a világrekordot, de felajánljuk azt, amit egyébként megszerezne, bárhol is van. Mivel ez olyan jó, amennyit csak tudsz.

Utazás Kínába? Csatlakozz hozzánk most. Lehet, hogy nem lehetséges, ha odaér!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me