Legjobb VPN a Netflix számára 2018-ban (Nézze meg a Netflix összes tartalmát)

Legjobb VPN a Netflix számára 2018-ban (Nézze meg a Netflix összes tartalmát)

Írta: PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 a szórakozásban


A Netflix nemcsak az Egyesült Államokban található. Nem csak az Egyesült Királyságban található. A 2018-ban a Netflix számára a legjobb VPN nem az a VPN, amelynek sok szerver található az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, amely támogatja a Netflix-et. A VPN támogatja sok országot a Netflix elérésében. Persze, az USA-ban biztosan van a legtöbb tartalom, de nem az összes tartalom található. Bizonyos műsorok és filmek nem az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban vannak, hanem más országokban. A 2018-as Netflix legjobb VPN-nek 2018-ban együtt kell működnie a Netflix-rel, de a tartalmakat is fel kell kínálnia, amelyeket megnézhet..

Pontosan mire van szüksége a Netflixhez tartozó legjobb VPN-hez?

Szerverek. Működő szerverek.

És ez nagy probléma a VPN szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Egy szolgáltatás 100 szerverrel lehet olyan helyeken, ahol a Netflix exkluzív tartalommal rendelkezik, de ez nem jelent semmit, ha ezek a szerverek nem működnek együtt a Netflix-szel.

A legtöbb szolgáltató ezt nem ellenőrzi naponta.

Ez azért fontos, mert a Netflix folyamatosan erőfeszítéseket tesz annak megakadályozására, hogy a VPN-kiszolgálók működjenek együtt a Netflix-szel, mivel számos vállalat nyomást gyakorol erre.. Miért kellene fizetnie valaki egy tv-előfizetésért egy x országban, ha csatlakozhat a Netflixhez, miközben csatlakozik egy bizonyos VPN szerverhez, és hozzáférhet ehhez a tartalomhoz a Netflix fiókjával?


Pénzügyi szempontból értelmesebb bizonyos tartalmakat más országokba engedélyezni. De ha az emberek csak elérhetnek valamit a Netflix-en, akkor az a vállalkozás, amely megvásárolja az engedélyt annak bemutatására, hogy egy adott országban tartalom jelenik meg, pénzt veszít. Ezért ez a nyomás.

A PrivateVPN gondoskodik arról, hogy a szerverek működjenek, és ha nem működik, akkor van egy új.

A helyek, amelyek számítanak a Netflix legjobb VPN-jéhez

PrivateVPN olyan kiszolgálókkal érkezik, amelyek a Netflix-szel működnek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországban, Japánban, Dániában, Finnországban, Németországban, Norvégiában, Svédországban, Svájcban, Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban, Ausztráliában, Brazíliában, Kolumbiaban, Argentínában és Dél-Koreában.

Ez nem minden országban található szerver, de amikor a 2018-ban a Netflix legjobb VPN-jére kerül sor, akkor kizárólag exkluzív tartalommal rendelkező kiszolgálókhoz kell hozzáférnie, és ha hozzáfér ezekhez a Netflix-rel működő összes kiszolgálóhoz, akkor erre van szüksége. hogy mindent elkerüljünk a Netflixből!

Nem kínálunk szervereket a bolygó minden országában, de az általunk kínált szerverek mind hozzáférést biztosítanak valami exkluzívhoz. És az „exkluzív” az, amit meg kell keresnie, amikor a Netflix 2018-as legjobb VPN-jére kerül sor.

Ó, és némi probléma esetén olvassa el a Netflix feloldásának teljes útmutatóját!

A Netflix számára a legjobb VPN-nek nem szabad lelassítania a Netflix-et

Mondhatjuk, hogy egy VPN gyorsabbá teszi az Ön internetét, de őszintén szólva, a legtöbb esetben ez csak akkor történik meg, ha az internetszolgáltató szándékosan lelassítja a Netflix-et, amely a legtöbb országban illegális. Amit a 2018-ban a Netflix számára a legjobb VPN-nek teheti, az nem lassítja le az internetet.

Hogyan? A legjobb minőségű internetes kapacitásba történő beruházással. A PrivateVPN-nél internetes kapacitásunk nagy részét közvetlenül az IP-tranzit szolgáltatótól vásároljuk. Valószínűleg nem tudja, hogy ez mit jelent, de összehasonlítás céljából internetes kapacitást is megvásárolhat a tárhelyről, és ezek sokkal lassabbak. Közös választás, mivel természetesen ezek sokkal olcsóbbak.

Amit megpróbálunk mondani, hogy ha hiányzik az internet-kapcsolata, sajnáljuk. Nem segítünk. Netflixed továbbra is lassú lesz. De szolgáltatásunkkal nem lassíthatjuk le.

A Netflix sok platformon működik. Tehát a 2018-ban a Netflix legjobb VPN-jének kell lennie.

A Netflix 2018-as legjobb VPN-jének nemcsak sok működő kiszolgálót kell biztosítania, hanem sok platformon is működnie kell. Csakúgy, mint a Netflix. A Windows eszközök, az Apple eszközök, az Android eszközök szokásos támogatása természetesen ott van, a Fire TV Stick, valamint a Linux eszközök is támogatottak!

Ez nagyjából az összes ott található eszköz, kivéve a Chromecastot, amelyet egyetlen VPN szolgáltatás sem támogat. Ha haladó felhasználó vagy, akkor az OpenVPN és az útválasztók is támogatottak.

A 2018-as Netflix legjobb VPN-je nem haladhatja meg a Netflix-előfizetésednél fizetendő költségeket

Képzelje el, hogy többet fizet a VPN-szolgáltatásokért, mint a Netflixért. A BestVPN a PrivateVPN-t választotta a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásnak. Mindent, amire szükség van a Netflix számára alacsony költséggel. Nem csoda, hogy a BestVPN miért választott minket!

Ja, és ha csalódott, akkor 30 nap áll rendelkezésére a teljes visszatérítés igénylésére. Ön szerint miért adjuk ezt a lehetőséget? Mivel bízunk szolgáltatásunkban! A legjobb VPN-t keres a Netflix számára? Csatlakozz hozzánk.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me