Hogyan nézze meg ingyenesen az Egyesült Királyságban a 18/19 Bajnokok Ligáját az interneten HD formátumban

Hogyan nézze meg ingyenesen az Egyesült Királyságban a 18/19 Bajnokok Ligáját az interneten HD formátumban

Írta Michael Smolski, 2018-09-26 09:57:20 a szórakozásban


Az Egyesült Királyságban a 18/19 Bajnokok Ligája ingyen nem nézhető meg a tévében, de az interneten is. A legtöbb ember 2007-es minőséget találhat illegális adatfolyamokon, de mi lenne, ha HD formátumban szeretne nézni, legálisan, és anélkül, hogy néhány perc múlva meg kellene várnia a tartalom pufferolását, mivel túl sok ember figyeli azt, amit a szerverek tudnak kezelni? Nos, ez a bejegyzés arról szól, hogyan lehet HD-n ingyenesen megnézni az Egyesült Királyság Bajnokok Ligáját.

Miért nem nézheti tovább az Egyesült Királyság 18/19-es Bajnokok Ligáját?

A BT kizárólagos jogokat szerez az Egyesült Királyság Bajnokok Ligája számára a következő 3 szezonra, 1,2 milliárd fontért. Ez azt jelenti, hogy a BT az egyetlen vállalat az Egyesült Királyságban, amely a Bajnokok Ligáját mutathatja a következő 3 szezonban.

Az ITV és a BBC nem lesz képes erre, és ezek azok a platformok, amelyek a Bajnokok Ligáját az Egyesült Királyságban mentesítették. Most természetesen a BT dönthet úgy, hogy jogokat ad a BBC-nek és az ITV-nek néhány Bajnokok Ligája játékához az Egyesült Királyságban, de sok pénzbe került a BT e jogok megszerzése. Tény, hogy túlfizettek, ezt értve A BT nem ad semmilyen jogot az olcsó mérkőzésekre. És ez azt jelenti, hogy valószínűleg kihagyja azokat a mérkőzéseket, amelyeket nézni szeretne.

És emiatt a legtöbb ember a végén egy "ingyen" kifejezéssel keresi a mérkőzés nevét. Vagy talál egy olyan webhelyet, amely ígéretesnek tűnik, de a hirdetéseket gyakran rosszindulatú programokat tartalmazza, vagy olyan legit stream, amely gyakran megállítja a lejátszást és nem a legjobb minőségű. De egy olyan patak, amelyet akkor néz ki, mert láthatja, hogy valaki labdával fut, még akkor sem, ha nem biztos benne, hogy ki az.?

Sokkal jobb megoldásunk van!

Nézze meg ingyenesen az 18/19-es Bajnokok Ligáját az Egyesült Királyságban HD-n az interneten

2018-ban élünk, egy olyan világban, ahol nagyjából minden TV-csatorna online streaming platformmal rendelkezik. És a szabadon közvetíthető csatornák, amelyek nyilvánvalóan nem számítanak fel díjat az online hozzáférésért. Mi lenne, ha olyan platformokat találna, amelyek mutatják a Bajnokok Ligáját, és rendelkezik online játékosokkal? Ezt kell tenned.

Az egyetlen probléma? Nos, ezen platformok többsége csak abban az országban jogosult megmutatni a Bajnokok Ligáját, amelyen alapulnak, és emiatt akadályozzák az ezen országokon kívüli emberek hozzáférését.

Az RTE és a TV3, vagy a mai nevén Virgin Media Two, két példa az online platformokra, amelyek lehetővé teszik, hogy az Egyesült Királyságban a 18/19 Bajnokok Ligáját ingyen nézzék meg HD formátumban.. Feltéve, hogy a VPN használatával Írországban tartózkodik, a legtöbb esetben.

Most, ha nem tudod, mi a VPN szolgáltatás, ez egy virtuális magánhálózat, amely lényegében lehetővé teszi, hogy egy másik helyben legyen, anélkül, hogy ott lenne, az internet vonatkozásában.

De ezek a platformok nem jelenítik meg az összes jelen lévő játékot. Ezért kell belépnie a Wikipedia oldalra a Bajnokok Ligája jogosultakkal. Így megtalálhat más játékosokat is. Ezen szolgáltatásokhoz valószínűleg VPN-t is kell használnia. Ügyeljen arra, hogy csatlakozzon egy olyan országhoz, amelyben a csatornák találhatók.

Ha a PrivateVPN-t használja, akkor a Bajnokok Ligáját mutató országok többségében ingyenesen csatlakozhat egy VPN-helyhez..

És így nézheti ingyenesen az Egyesült Királyságban a 18/19 Bajnokok Ligáját az interneten HD formátumban!

Van egy olyan módszer, amely költségekkel jár, hogy lehetővé teszi, hogy bármilyen mérkőzést nézzen, angolul.

A DAZN segítségével nézd meg a 18/19 Bajnokok Ligáját az Egyesült Királyságban, a mérkőzéstől függetlenül

Tudjuk, hogy milyen érzés, ha nem támogatsz egy felső csapatot. Lehet, hogy nem az Egyesült Királyságból származik, de ott él. Mi lenne, ha azt szeretné, hogy az országod csapata megnézze a Bajnokok Ligáját, de nem azért, mert csak a legnépszerűbb mérkőzések jelennek meg?

A DAZN itt jön be. A DAZN előfizetési szolgáltatás a sport streamingjéhez. Havonta kevesebb, mint 12 fontba kerül, és függetlenül attól, hogy ingyen szeretné megnézni a 18/19 Bajnokok Ligáját az Egyesült Királyságban, vagy szereti-e a Serie A-t, a DAZN segítségével megnézheti a legtöbb sporteseményt..

Csak ha van VPN-je, bár a DAZN nem érhető el az Egyesült Királyságban.

Kivéve, ha a DAZN-rel ez sokkal bonyolultabb, mivel a DAZN folyamatosan blokkolja a VPN-szolgáltatásokat, és szinte az összes VPN-kiszolgáló nem működik a DAZN-rel.

A PrivateVPN az egyetlen szolgáltatás, amely támogatja a DAZN-t. Ha csatlakozik a második toronto szerverhez, akkor működni fog.

Ez nem olyan egyszerű, mint egy VPN használata, amikor a DAZN-re vonatkozik. A DAZN beállítása sokkal bonyolultabb, főleg az alkalmazások telepítésekor. Ehhez javasoljuk, hogy olvassa el a DAZN beállításáról szóló üzenetünket. Ez a módszer minden országban működik!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me