Hogyan nézhetsz mindent a Netflix-en, nincs számít, hol élsz

Hogyan nézhetsz mindent a Netflix-en, nincs számít, hol élsz

Írta: Michael Smolski, 2019-01-14 13:01:38 a szórakozásban


Lehet, hogy nem cenzúrázott országokban él, de függetlenül attól, hol él, tartalmi egyenlőtlenséggel él. Még akkor is, ha az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban élsz, akkor sem tudsz mindent megnézni a Netflix-en, függetlenül attól, hogy hol laksz, vagyis addig, amíg nem tudod, hogyan kell becsapni a Netflixet, hogy az összes elérhető Netflix-tartalmat megmutassák..

És pontosan ezt fogjuk megmutatni ma.

Ha az Egyesült Államokban él, akkor a legtöbb tartalommal rendelkezik, de nem mindegy. És ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor lehet, hogy van olyan exkluzív tartalom, amelynek nincs az Egyesült Államokban, de hiányzik a Netflix könyvtár nagy részében, és valószínűleg annyit fizet az előfizetésért, mint a MINKET.

Nagyon könnyű mindent megnézni a Netflix-en, nincs számít, hol él

Nem könnyű mindent megnézni a Netflix-en olyan pontig, ahol nem kell megnéznie, hogyan kell csinálni, ám ez sokkal könnyebb, mint a többi cikk szerint. A DAZN és a Hulu a legkeményebb platformok.

Erre van szükség:

  1. Tudnia kell, hogy mely műsort vagy filmet szeretné megnézni. (Megtalálhatja, hogy melyik Netflix melyik műsoron vagy filmben működik, ha egyszerű Google-keresést hajt végre, amelyben "melyik Netflix van x".)
  2. Be kell bolondítania a Netflixet arra, hogy azon a térségben gondolkozzon, ahol a show vagy film elérhető.

Ha mindent meg akarja nézni a Netflix-en, függetlenül attól, hogy él-e Szaúd-Arábiában, Kínában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban vagy bárhol másutt, akkor ezt csinálod. Ennek ellenére van egy további lépés a cenzúrával rendelkező országok számára, amelyeket a legtöbb útmutató nem említ.

Mit kell tennie a Netflix becsapása érdekében, hogy mindent megnézhessen a Netflix-en, nincs számít, hol él?

Gyakorlatilag abban a régióban kell lennie, ahol a megtekintett tartalom található.

A VPN segítségével csinálhatja meg.

De ne kattintson még rá, különben nem tud majd mindent megnézni a Netflix-en, függetlenül attól, hogy hol laksz.

A VPN egy virtuális magánhálózat. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen helyre csatlakozzon a bolygón, feltéve, hogy a használt VPN-szolgáltatásnak ott van szervere. De ne engedd, hogy mindent megnézhessen a Netflix-en, függetlenül attól, hogy 2019-ben élsz.

A sok szerverrel ellátott VPN-szolgáltatás nem a választás. A 200 vagy több szerverhely nem számít, amikor a Netflix-et figyeli, mivel a Netflix keményen dolgozik a VPN-kiszolgálók blokkolásának biztosítása érdekében.

Szüksége van szolgáltatásra működő Netflix szerverekkel, és erről a PrivateVPN a legjobb. A Comparitech 59 fő VPN szolgáltatás tesztelését végezte el 5000 kézi teszteléssel, a PrivateVPN pedig 21 vagy 30 tesztelt helyszínen működött. A legtöbb csomó. Ezenkívül a legtöbb platformon működött, ugyanakkor az Android, az Apple és az asztali platformon is.

És nem ezt mondjuk, így csatlakozz hozzánk. Így van. Csatlakozzon hozzánk vagy sem, ha hozzáférni szeretne a Netflix teljes tartalmához, függetlenül attól, hogy Thaiföldön, az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Svédországban, Lengyelországban vagy más helyre csatlakozik-e, a PrivateVPN a legjobb választás. És ez az egyetlen lehetőség, amely túllépi a 15 éven felüli munkahelyek jelét.

A többi vagy többnyire csak amerikai Netflixet kínál, vagy átirányítja az amerikai Netflixre.

Nézze meg mindent a Netflix-en, még cenzúrázott országokban is

Az olyan helyek, mint Kína és sok Közel-Kelet blokkolja az amerikai platformokat, legyen az akár Netflix, Instagram vagy Facebook. Annak érdekében, hogy a VPN működjön ezeken a helyeken, hogy megkerülje az ország összes blokkját, szüksége van erre a Stealth nevű dologra a VPN szolgáltatásban.

A lopakodó VPN lehetővé teszi a VPN beolvadását, hogy így ne lehessen VPN-ként felismerni. Ez lehetővé teszi, hogy a VPN-forgalom normál forgalomnak tűnjön. És ez kulcsfontosságú azokban az országokban, mint Kína, amelyek észlelik a VPN használatát, és egyébként minden webhelyet blokkolnak. Hacsak nem csatlakozik a Stealth VPN-hez.

A PrivateVPN rendelkezik ezzel a funkcióval. És ha valóban mindent meg szeretne nézni a Netflix-en, függetlenül attól, hogy 2019-ben élsz, a Stealth használatára a legtöbb!

Nézze meg mindent a Netflix-en, nincs számít, hol él

Tudja meg, hol található a megtekinteni kívánt műsor vagy film, és csatlakozzon a PrivateVPN-hez. Olyan egyszerű. Legyen szó telefonjáról, táblagépéről, számítógépről vagy akár az Amazon Fire TV Stick-ről. (Sajnos egy VPN-szolgáltatás jelenleg sem támogatja a Chromecastot.)

A PrivateVPN támogatja a DAZN-t is, amely egy kanadai sport streaming platform, valamint Hulu kedvelőinek. Ennek ellenére ellenőriznie kell útmutatókat, mivel ezek a platformok sokkal összetettebbek, mint a Netflix, ahol minden, amire szükséged van, a megfelelő VPN.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me