Hogyan nézhetjük online olasz TV-t (RAI TV, DAZN, Sky)

Hogyan nézhetjük online olasz TV-t (RAI TV, DAZN, Sky)

Írta: Michael Smolski, 2019-09-01 20:41:25 útmutatóban


Szeretné online nézni az olasz TV-t? Függetlenül attól, hogy a futball érzelmesebb kommentátorainak szól, vagy egyszerűen azért, mert a tartalom olaszul van, online olasz TV-t nézhet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Olyan platformok segítségével, mint a Rai Play / TV, a Sky és a DAZN, némi finoman, mivel ezek a platformok jelenleg csak Olaszországban működnek.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan kell becsapni ezeket a platformokat arra gondolva, hogy Olaszországban vagy.

Hogyan nézhetjük online olasz TV-t a RaiPlay segítségével

A RaiPlay a legnépszerűbb olasz streaming szolgáltatás, amely sport, televíziós műsorok és filmek keverékét is kínálja.

És ez az az egyetlen olasz platform, amely lehetővé teszi, hogy ingyenesen, teljesen legálisan nézze meg online az olasz TV-t, anélkül, hogy be kellene mennünk olyan webhelyekre, amelyek rosszindulatú hirdetésekkel és szaggatott adatfolyamokkal tele vannak.

Az olasz TV online nézéséhez a RaiPlay használatával csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy ingyenes RaiPlay fiókot, és rágalmazza a RaiPlay-t arra, hogy Olaszországban tartózkodjon..

Hogyan becsaphatja a RaiPlay-t azzal, hogy azt gondolja, hogy Olaszországban vagy??

Olyan VPN használatával, amely gyakorlatilag egy másik országban lehet.

Azonnal érdemes megemlíteni, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások nem választhatók, ha online olasz TV-t szeretne nézni. Az ingyenes VPN-szolgáltatások olyan helyekre korlátozódnak, mint az Egyesült Államok vagy néha az Egyesült Királyság, és csatlakoznia kell egy olasz szerverhez.

Ha azonban szereti a szórakozást, akkor érdemes VPN-t szerezni, még akkor is, ha nem egyszerű, egy egyszerű ok miatt a megfelelő VPN feloldhatja csak az összes használni kívánt tartalmat és szolgáltatást, bárhol is van.

Szeretne már hozzáférni egy bizonyos műsorhoz, amely a Netflix-en volt, de az American Netflix-en? Meg akartál nézni Hulu-t az Egyesült Államokon kívül? És mi van a DAZN-del, akár az olasz, akár a kanadai DAZN? Ez az a szolgáltatás és tartalom, amelyet a PrivateVPN feloldhat.

Kiválasztja a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni kíván, és ennyi is. Gyakorlatilag egy másik helyen tartózkodik, és most hozzáférhet olyan tartalomhoz, amelyet egyébként blokkolnának az Ön országában.

PrivateVPN? Ez nem ingyenes, de egyike a legjobban értékelt VPN-szolgáltatásoknak, egy teljesen ingyenes 7 napos kockázatmentes próbaverzióval és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával..

Csak jelentkezzen be a próbaba, és csatlakozzon a RaiPlay-hez.

A kulcs a RaiPlay VPN-feloldásának feloldásához? Csatlakozás a megfelelő szerverhez. Sajnos nem olyan könnyű, mint bármely olasz szerverhez csatlakozni, hogy online olasz TV-t nézzen. Az olyan szolgáltatásoknak, mint a RaiPlay vagy a Netflix, meg kell akadályozniuk a felhasználókat, hogy olyan tartalmakat nézzenek meg, amelyeknek nincs joguk megjeleníteni őket.

Miért vásároljon valaki Starz-előfizetést csak azért, hogy az Egyesült Államokban megnézze a Power-et, ha megnézheti úgy, hogy csatlakozik az Egyesült Királyság Netflixéhez, a jelenlegi előfizetésével? A probléma az, hogy a Netflix nem fizetett a jogokért, hogy megmutassák a Power on Netflix-et az Egyesült Államokban, és ha nem tesznek lépéseket annak megakadályozására, hogy a felhasználók figyeljék azt az Egyesült Államokban, akkor bajba kerülnek. Ez az oka annak, hogy a legtöbb VPN szerver és szolgáltatás nem működik a legtöbb szórakoztató platformon.

A PrivateVPN nem kínál ezer szervert, mint például a versenyünk. Arra koncentrálunk, hogy a szerverek működőképesek legyenek, elvégre a VPN-felhasználók 51% -a használja szórakoztatáshoz.

Ha csatlakozik a RaiPlay támogatott szerverünkhöz, bármilyen eszközön megnézheti az Olasz TV Online szolgáltatást, amely támogatja a VPN szolgáltatásokat.

Olyan platformot használ, amely nem támogatja a VPN szolgáltatásokat? Sajnos, ezek olyan platformok, mint az Apple TV, a Roku és a Chromecast. Ajánlásunk? Vagy szerezze be az Amazon Fire TV Stick-et, vagy olvassa el útmutatásainkat a VPN telepítéséről egy útválasztóra, amely bár nem a legkényelmesebb lehetőség, lehetővé teszi a VPN-szolgáltatások használatát minden eszközön.

Hogyan nézhetjük online olasz TV-t a DAZN segítségével

A sportok nézésekor a RaiPlay remek lehetőségeket kínál, ám a DAZN abszolút vezető az online sportok nézésekor..

Nem olyan könnyű online nézni az olasz TV-t a DAZN segítségével, mint a RaiPlay-nél, de mindazonáltal, amint kitalálod, a PrivateVPN használatával hozzáférhetsz az amerikai és kanadai DAZN-hez is, amely lehetővé teszi a hozzáférést szinte minden sporttartalommal kapcsolatban, amit valaha is kérhetett.

Három lépés van az olasz TV online nézéséhez a DAZN segítségével:

  1. Kártyája legyen kiállítva Kanadában, Olaszországban vagy az Egyesült Államokban.
  2. Bolond a DAZN arra gondolva, hogy a PrivateVPN használatával támogatott régióban van-e.
  3. Töltse le a DAZN alkalmazást.

Ha olasz TV-t szeretne online nézni a DAZN segítségével, akkor szüksége van egy támogatott DAZN régióban kiadott kártyára. Ha Olaszországból származik, vagy a múltban ott élt, akkor lehet, hogy már van olasz által kiállított kártya. Még ha nem is, először meg kell próbálnia a kártya használatát. A kártya és a bank függvényében előfordulhat, hogy működik.

Azok számára, akiknek jelenleg nincs a megfelelő kártya, javasoljuk, hogy olvassa el az olasz DAZN feloldásának útmutatóját. A DAZN mélyebb beállítását ismerteti, és javaslatokat tesz a megfelelő kártya megszerzéséhez. Ez az útmutató bemutatja, hogyan telepítheti a DAZN-t olyan eszközökre, amelyek nem olyan egyszerűek, mint amilyennek látszik, mivel a DAZN-alkalmazás nem jelenik meg az olyan országokban, amelyek nem támogatják azt..

Az olasz TV online nézése a Sky segítségével

Sokak számára ez lesz a legkevésbé valószínű módja az olasz TV online nézésének. Persze, ez nagyon sokféle csatornát biztosíthat, de ehhez Sky-előfizetőnek kell lennie, amely 29,99 euróba kerül, kezdve a jövőbeli áremeléssel..

Ha Ön már Sky előfizető, csatlakozni kell a Sky Go-hoz, egyszerűen csatlakoznia kell a PrivateVPN Sky dedikált VPN-kiszolgálóinak egyikéhez, amely lehetővé teszi az olasz TV-nézés online megtekintését a Sky segítségével.

Hogyan nézhetjük online olasz TV-t

Szeretne többet nézni, mint az olasz TV-t online? A PrivateVPN lehetővé teszi a lehető legtöbb Netflix régió elérését, miközben hozzáférést biztosít minden olyan nagyobb amerikai és nem amerikai platformhoz, mint például a Hulu, DAZN, HBO GO, HBO MOST, ESPN és még sok más, amelyekről a blogunkban olvashat..

És megismerheti magát a 7 napos teljes kockázatpróbánk segítségével.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me