Hogyan nézhetjük meg a HBO-t most, az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

Hogyan nézhetjük meg a HBO-t most, az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

Írta: Michael Smolski, 2019-01-18 20:33:46 a szórakozásban


Sokat írtunk arról, hogy miként érhetjük el a Hulu vagy az Amazon Prime kedvelőit az Egyesült Államokon kívül, de a HBO MOST is a szórakoztató szolgáltatások nagyon fontos része, de csakúgy, mint a Hulu, csak az Egyesült Államokban érhető el, ezért keres, hogyan nézhet HBO MOST az Egyesült Államokon kívül 2019-ben.

A jó hír az, hogy ez sokkal könnyebb, mint a Hulu esetén. A rossz hír? Ez a módszer nem fog működni a Chromecast vagy az Apple TV kedvelőin, mivel az az eszköz, amely ahhoz szükséges, hogy 2019-ben HBO-t az USA-ban kívülről nézhessen, 2019-ben ezekben az eszközökben nem érhető el. az őket birtokló vállalatok által megállapított korlátok miatt.

Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Ausztráliában vagy akár Kínában is, 2019-ben az USA-n kívül MOST máris megnézheti, ha követi ezeket a lépéseket. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet legendás TV-műsorokhoz, például a Game of Throneshoz.

Hogyan nézhetjük meg a HBO-t most, az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

Ha meg szeretné nézni a HBO-t MOST az USA-n kívül 2019-ben az Egyesült Államokon kívül, akkor csak arra kell ráhívnia a HBO-t, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Ez ennyire egyszerű.

Hacsak nincs amerikai előfizetése a HBO-val, akkor hozzáférhet a HBO GO-hoz.

Kivéve, hogy nem olyan könnyű fiókot szerezni, ha még nem rendelkezik ezzel, mert amerikai kártya szükséges.

Szerencsére, ellentétben a Hulu USA-n kívüli telepítésével, HBO MOST fiókot hozhat létre egyszerűen egy HBO MOST ajándékkártya használatával amelyet online vásárolhat, majd eljut egy oldalra, ahol beválthatja ajándékkártyáját. Ez jelentősen megkönnyíti a regisztrációt a HBO-hoz MOST MOST, mint a verseny. És ennek van értelme, mivel a HBO tartalma többnyire az HBO tulajdonában van, és bár a HBO MOST csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, nincs olyan sok oka annak, hogy a HBO megakadályozza mások feliratkozását, ami más esetekben nem igaz.

Ha nem szeretne ajándékkártyát szerezni, hogy 2019-ben megnézhesse a HBO-t az Egyesült Államokon kívül, akkor:

 • Kérdezzen egy amerikai barátját, ha fizethet nekik, tehát számlát tesznek neked.
 • Vásároljon előre fizetett amerikai kártyát.
 • Try virtuális kártya használatával.
 • Kérdezze meg valakit, ha megoszthatja-e a fiókokat.

De mielőtt még HBO MOST létrehozhat, MOST kell becsapnia a HBO-t, hogy gondolkodjon az Egyesült Államokban..

Hogyan kell becsapni az HBO-t, hogy az HBO-t most az Egyesült Államokon kívül 2019-ben nézze meg

Ha tudni akarod, hogyan kell az HBO-t most az Egyesült Államokon kívül nézni, akkor az csak az, hogy gyakorlatilag az USA-ban tartózkodjon. Valami, amiben a VPN segít.

A VPN egy virtuális magánhálózat, amely lehetővé teszi, hogy ott legyen, anélkül, hogy ott lennél, és ebben az esetben elősegíti az Egyesült Államokban tartózkodását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik 2019-ben..

A PrivateVPN-nek vannak olyan amerikai szerverek, amelyek együttműködnek a HBO-val, de támogatja más szolgáltatások széles skáláját is, például a piacon a legtöbb Netflix régiót vagy a Hulu, az Amazon Prime vagy a DAZN szolgáltatásait..

De ha meg szeretné nézni az HBO-t most az Egyesült Államokon kívül 2019-ben, akkor is alkalmazásokra van szüksége

Ez nem vonatkozik az asztali eszközökre, de a mobil eszközökre és az Amazon Fire TV Stick vagy a Cube-hoz hasonlóakra is igaz..

Ha 2019-ben az HBO-t az Egyesült Államokon kívül bárhol számítógépről szeretné megtekinteni, meg kell változtatnia az alkalmazásüzlet helyét.

Hogyan telepítsük a HBO-t MOST az Apple eszközökre az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

 • Kijelentkezés iCloud-fiókjából.
 • Most hozzon létre egy új iCloud fiókot az USA-ban megadott tartózkodási helyével.
 • Keresse HBO-t MOST az alkalmazás áruházában.
 • Töltsd le.

Ezt követően jelentkezzen ki az iCloud-fiókjából, majd jelentkezzen be újra a régi fiókjába.

Új fiók létrehozásának oka az, hogy ha csak átváltja a régiót, elveszíti az összes tartalmát.

Hogyan telepítsük a HBO-t MOST az Android készülékekre az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

Android-eszközökön az Apple eszközökkel ellentétesen kell eljárnia. Meg kell változtatnia a jelenlegi számlájának helyét.

 • Ehhez menj payments.google.com és kattintson a gombra Beállítások.
 • Itt nyomja meg a Ország lap.
 • Itt ki kell választania a MINKET mint a tartózkodási helyed. A megfelelő cím megtalálásához használhatja a címgenerátort.
 • Miután ezt megtette, menj vissza Beállítások ahol megtalálja a Google Play Áruház. Miután ott vagy, kattintson a gombra Force Stop.
  Végül menj ide Tárolás és nyomja meg a gombot ADATOK TÖRLÉSE körül Google Play Áruház.

Hogyan telepítsük az HBO-t MOST az Amazon Fire TV készülékekre az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

Az Amazon Fire TV Stick valószínűleg a legjobb választás, ha 2019-ben szeretné megnézni a HBO-t az Egyesült Államokon kívül egy nagy képernyőn. Ez a tartalom telepítése szempontjából a legbonyolultabb platform.

 • Először lépjen az Amazon webhelyére. Ez a régiótól függően kissé eltérhet, de a számlájának bármelyik megnyomásával meg kell nyomnia.
 • Ott meg kell tudnia találni Saját tartalmam & eszközök lap, ahol meg kell változtatnia a régiót, hogy az Egyesült Államokban legyen.
 • Miután ezt megtette, meg kell törölje Amazon fiókjának regisztrációját amit megtehetsz az Amazon Fire TV Stick bekapcsolásával, majd a következő lépéssel Beállítások ezt követi Az én fiókom, és Deregister.


Ezután újra meg kell adnia az adatait.

Ez lehetővé tenné a HBO letöltését MOST.

Így nézheti meg a HBO-t most az Egyesült Államokon kívül 2019-ben

Ha a HBO-t most az Egyesült Államokon kívül szeretné megnézni, akkor megteheti. Ez sem nehéz. Csak néhány trükkö ismerete. Ugyanez vonatkozik más szolgáltatásokra, mint például a Hulu, az Amazon Prime és a Netflix, amelyeket mindannyian a blogunkban fedezünk fel, vagy egyéb módon csak vevőszolgálatunkat keressük..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me