Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodunk

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodunk

Írta: Michael Smolski, 2018-09-26 10:40:47 a szórakozásban


Sok sportesemény csak most kezdődik. Tudni szeretné, hogyan kell nézni a DAZN-t Kanadán kívül, hogy bármilyen sportot és mérkőzést megnézhessen anélkül, hogy túl kellene fizetnie a TV-előfizetésért, amely korlátozza a legkeresettebb játékok nézését. Nem mindenki támogatja a nagyszerű klubokat. Miért kellett fizetnie, hogy ne nézhesse klubját?

A DAZN a sport Netflixje. Ön dönti el, hogy mit szeretne nézni. Senki sem választja meg.

A DAZN kivételével kiválasztja, ki nézheti meg a DAZN-t. Leginkább azon alapul, ahol a jelen pillanatban a legfinomabb értelme van. És ha nem Kanadában, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Japánban vagy akár Svájcban van, akkor a DAZN nem fog működni az Ön számára. Ez azt jelenti, hogy nem tudja használni? Nos, a megfelelő eszközökkel és ismeretekkel, amelyek elérhetők, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk a DAZN Kanadán kívüli nézésében, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.

Mire számíthat, nézd meg a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz

Amikor fiatalabb volt, akkor hamisítja korát, hogy 16 évesnél idősebb webhelyekre menjen. Becsapta a rendszereket, de bekerült. A DAZN-t is be kell csapnia, kivéve nem az életkorától, hanem a tartózkodási helyétől. És ezt sokkal nehezebb megtenni, mivel nem egyszerűen beillesztheti, hogy Kanadában tartózkodik, és elvárja, hogy a DAZN működjön.

Vannak speciális rendszerek, amelyek ellenőrzik a helyét, és Ha a támogatott országon kívül tartózkodik, akkor egy üzenet jelenik meg, hogy nem a megfelelő országban van.

A DAZN Kanadán kívüli nézéséhez fel kell hívnia a DAZN gondolkodását Kanadában. És ezt egy virtuális magánhálózaton, VPN néven is ismertük. A VPN lehetővé teszi, hogy különféle országokban tartózkodjon anélkül, hogy ott lennél, feltéve, hogy az Ön által használt szolgáltatásnak vannak kiszolgálói.

PrivateVPN? Kanadában vannak szerverek. De ... nemcsak a szerverről van szó. A helymeghatározás elsősorban annak a ténynek tulajdonítható, hogy mögött van valamilyen motívum. Ebben az esetben? Ez a jogtulajdonosok nyomása.

Miért fizetne a BT 1,18 milliárd GBP-t az Egyesült Királyság Bajnokok Ligájához fűződő kizárólagos jogokért, ha ezek nem voltak kizárólagosak, mert valaki az Egyesült Királyságban a DAZN-t használja? Ezért nehéz a DAZN-t Kanadán és más támogatott országokon kívül nézni.

De a PrivateVPN-nek van működő DAZN szervere. A neve Toronto 2. Miután elvégezte a 30 másodperces regisztrációnkat és bejelentkezett ügyfelünkbe, csatlakozzon a Toronto 2 szerverhez, és a DAZN működni fog. Bármely más szerver a szolgáltatásunkból vagy bármilyen más szolgáltatás? Ugyanazt az üzenetet kapja, mint az előző, de egy extra bittel a VPN kikapcsolásáról.

Szóval, hogy ez? Nem igazán. Hacsak még nem rendelkezik DAZN-fiókkal, és a telefon vagy a Fire TV Stick / Cube helyett a böngészőjén szeretné megtekinteni.

A DAZN Kanadán kívüli nézéséhez először regisztrálnia kell

Ez nehéz.

Ehhez semmilyen kártyát nem használhat.

A DAZN Kanadán kívüli nézéséhez kanadai kártyával kell rendelkeznie.

Hogyan szerezhetsz be egyet? A legegyszerűbb módszer valószínűleg egy előre fizetett kártya vásárlása Kanadában, és magának történő kiszállítás. A gyorsabb módszer egy virtuális kártya vásárlásából áll. Google az egyik.

A legpraktikusabb módszer azonban? Kérdezze meg valaki kanadait, hogy szerezzen neked számlát. Fizessen külön, ha szükséges, vagy felajánlja számlahasználatát.

Ha nem tesz valamit, akkor nem lesz képes regisztrálni. És ha nem tud regisztrálni, akkor a DAZN Kanadán kívüli megnézése függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a VPN-en keresztül, semmiért sem fog történni..

És akkor fennáll a probléma az alkalmazások letöltésével. Megismerjük ezt most.

Nézze meg a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol vagy az Android-on

Letöltheti az alkalmazást egy véletlenszerű forrásból az internetről, de veszélybe sodorta eszközét. Nem tudja, mit ültetnek olyan alkalmazásokba, amelyek nem hivatalos forrásokból származnak.

A biztonságos mód a letöltés a Play Áruházból, de ha megpróbálja, látni fogja, hogy a DAZN sehol nem található a tartózkodási helyén lévő Play Áruházban..

Ezért kell megváltoztatnia a Play Áruház helyét.

 • Menj payments.google.com és kattintson a gombra Beállítások.
 • Nyomja meg a gombot Ország lap.
 • Válassza ki Kanadát vagy a DAZN által támogatott bármely más helyet. Ügyeljen arra, hogy valós címet adjon meg. Véletlenszerűt találhat egy címgenerátorral.
 • Beküldés és menj be Beállítások a készüléken, majd a Alkalmazások ahol megtalálnod kell Google Play Áruház és nyomja meg a gombot Force Stop.
 • Végül lépjen a Tárolás elemre, és kattintson a kupakkal ellátott gombra, amely a CLEAR DATA (TISZTÍTÁS) feliratot jeleníti meg.

  Ha a DAZN nem érhető el letöltésre, ismételje meg az Force Stop és a CLEAR DATA elemet.

Nézze meg a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol vagy az iOS-en (iPhone + iPad)

Ha a DAZN-t Kanadán kívül szeretné nézni az iOS-eszközén, akár iPhone, iPod vagy iPad, akkor nem csak megváltoztathatja a helyét, például az Androidon, mert mindent el fog veszíteni, amit valaha vásárolt..

 • Ehelyett először meg kell kijelentkezés iCloud-fiókját, és lépjen az iCloud fülre Beállítások ahol megjelenik egy gomb az új fiók létrehozásáról.
 • nyomd meg.
 • Legyen Kanadában vagy bármely más támogatott országban.
 • Cím megadásakor feltétlenül használjon valódi címet. Lehet beszerezni egy címgenerátorból.
 • Miután új fiókkal rendelkezik, képesnek kell lennie a DAZN keresésére és letöltésére.

Nézze meg a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a Fire TV Stick-en vagy a kockán

Erről külön bejegyzést készítettünk, mivel ez őszintén szólva elég bonyolult, de ha DAZN-t akarsz nézni a nagy képernyőn, akkor valószínűleg a Fire TV Stick / Cube a legjobb fogadás.

Egyszerűen fogalmazva: a helyváltoztatás a bolttól függően eltérő, de az egyik dolog biztos, meg kell változtatnia üzletét, hogy Németországban legyen, mivel Kanadában nincs külön üzlet, tehát Németország a legjobb lövés a DAZN letöltéséhez..

 • A DAZN Kanadán kívüli nézésének első lépése, függetlenül attól, hogy hol helyezkedik el a Fire TV Stick / Cube-on, az az Amazon webhelyre való belépés..
 • Az amerikai Amazon kijelenti Fiókok & List eközben az Ön nevében az Egyesült Királyság kijelenti Fiókja. Bármi is legyen az, kattintson rá, és megy Az Ön tartalma és eszközei.
 • Itt meg kell változtatnia a tartózkodási helyét, hogy valós címmel legyen Németországban. Ehhez használjon címgenerátort.

De ehhez német kártyára vagy bankszámlára van szüksége. Ha N26-et használ Európában, amely egy online bank, akkor az működni fog. Eltekintve attól, hogy előfizetett kártyát vagy virtuális kártyát kell beszereznie, vagy problémája lehet a DAZN letöltésével. Megjelenik, de letöltéskor hibaüzenetet kap. És ennek során mindenképpen távolítsa el azokat a kártyákat, amelyeket nem adtak ki Németországban. Később felveheti őket.

És ó, ha megváltoztatja a címét, újra regisztrálnia kell az Amazon-fiókját a Fire TV Stick / Cube-on. Bemenni Beállítások ezt követi Az én fiókom és látni fogja a lehetőséget a regisztráció törlésére

Így lehet figyelni a DAZN-t Kanadán kívül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz

Természetesen le kell töltenie a PrivateVPN alkalmazást az összes eszközre. Reméljük tudod, hogyan kell ezt csinálni.

Ha eszköze nem szerepel ebben, vegye fel a kapcsolatot díjnyertes ügyfélszolgálatunkkal. Ők segítenek.

És ha kíváncsi, a Chromecast nem támogatott, mivel egyetlen VPN sem működik a Chromecastdal.

Élvezd!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me