Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Államokban az összes eszközön (2018-ban)

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Államokban az összes eszközön (2018-ban)

Írta Michael Smolski, 2018-08-27 15:33:14 a szórakozásban


Nézni szeretné a DAZN-t az Egyesült Államokban? Hmm. Nem számítottál erre, ugye? Az a tény, hogy az USA-ban él, de nem tudja megnézni a DAZN-t, ha nagyjából az összes bolygó tartalmához hozzáférhet... Nos, most már tudja, milyen érzés európainak lenni a tartalomról. És nem csak az Europen, hanem az USA-n kívüli emberek is.

De azért vagyunk itt, hogy segítsen minden DAZN-t nézni az Egyesült Államokban az összes eszközön. Ezt csináljuk. Segítünk az embereknek, akiknek foglalkozniuk kell a tartalmi korlátozásokkal. Ebben az esetben Önnek, az a személynek van hozzáférése a Hulu-hoz és a Netflix-hez és az összes többihez, de nincs hozzáférése a DAZN-hez, amely a szomszédos Kanadában elérhető.

Ó, és ha véletlenül itt vagy, A DAZN az élő sportok Netflixje. Nagyon sok sportesemény van, amelyet érdemes megnézni.

Tehát hogyan nézheti meg a DAZN-t az Egyesült Államokban az összes eszközön?

Először kitalálja, hol elérhető, mivel nyilvánvalóan nem az Egyesült Államokban található. Már említettük Kanadát, de Ausztria, Németország, Japán és Olaszország is támogatást kap.

A lehetőség? Vesz egy jegyet, és repül az országba. De ha repülni akar egy meccsre, akkor repülhet a tényleges meccsre, és nézhet a való életben.

Természetesen nem fogsz olyan országba repülni, hogy a DAZN használatát használja. Ez a bejegyzés arról szól, hogyan kell a DAZN-t nézni az Egyesült Államokban minden eszközön, nem arról, hogy hogyan kell a DAZN-t nézni. De DAZN által támogatott országban kell lennie. Kivéve, hogy fizikailag nem kell a DAZN által támogatott országban lennie. Arról szól, hogy arra készteti a DAZN-et, hogy támogatott országban van-e.

És itt játszik szerepet a VPN.

A VPN egy virtuális magánhálózat, amely lehetővé teszi a helyek megváltoztatását az interneten. VPN-rel Kanadában lehet, anélkül, hogy ott lennél.

PrivateVPN? VPN-társaság vagyunk. Miért használ minket? Nos, mert nemcsak a kanadai VPN szerverhez való csatlakozásról és a DAZN használatáról van szó. Nem fog működni. Valójában a DAZN nem mindig működött szervereinken. De most így van. Ha meg akarja nézni a DAZN-t az Egyesült Államokban, az összes eszközön, Ha a PrivateVPN-t használja, és csatlakozik a Toronto 2 szerverünkhöz, akkor ahelyett, hogy üzenetet jelenítne meg a VPN-szolgáltatás kikapcsolásáról, működni fog..


De nem csak a DAZN-t támogatjuk. Nem lassítunk téged azáltal, hogy beruházunk a jobb internetkapacitásokba, amelyeket elérünk azáltal, hogy legtöbbet közvetlenül az IP-tranzit szolgáltatótól vásárolunk, nem pedig olyan webhelyek tárolására, amelyek korlátokat szabnak. Nem a VPN-szolgáltatásokról gyakran beszélnek olyan dolgokról, de amikor a streamingről van szó, ez rendkívül fontos!

De ha az Internet szar, a HD formátumú streaming stream mindkét irányban nem lesz nagyszerű ötlet. Csak akkor segítünk, ha az internetkapcsolat már elég jó.

Miért nem kapsz csak egy ingyenes VPN szolgáltatást? Először is azért, mert valószínűleg csak egy olyan szervert fog szerezni az Egyesült Államokban, ahol a DAZN nem támogatott, hanem azért is, mert az ingyenes szolgáltatások a hosting oldalak internetes kapacitásába fektetnek be, és tele vannak forgalommal, mivel ingyenesek, az Ön patak pufferol vagy nem jeleníthető meg a kívánt minőségben. Soha ne törődj vele, bár bár az ingyenes VPN-kiszolgálók elsősorban nem működnek a DAZN-rel.

Minket választottak a legmegfelelőbb VPN-szolgáltatásnak, azaz nem fognak túl fizetni, miközben a DAZN-t nézni tudják, a barátaitól eltérően. Hacsak nem törődsz vele eléggé, hogy megoszthassák velük a megoldást, hogy abbahagyhassák a túl sok kábeltévé-fizetést, amely nem elég.

De néhány dolgot meg kell tennie ahhoz, hogy a DAZN-t az Egyesült Államokban nézze meg az összes eszközön

Ha számítógépen van a böngészőben, jól van, de amint elérte az Amazon Fire TV Stick kedvelőit, vagy letölti az iOS (iPhone) vagy az Android alkalmazást, itt valós problémák merülnek fel..

A PrivateVPN beállítása egyszerű. A regisztráció egy 30 másodperces folyamat, és az alkalmazás letöltése egyetlen eszköznél sem jelent gondot. De a DAZN nem támogatott országokban tölthető le, hacsak nem végez néhány extra lépést attól függően, hogy hol szeretné megtekinteni..

Van egy fogás, ha meg akarja nézni a DAZN-t az Egyesült Államokban, az összes eszközön

A regisztráció folyamata a probléma, mivel a kártyát abban az országban kell kiállítani, ahol a DAZN támogatott. Ehhez valószínűleg a Kanadában kiadott virtuális kártya lesz a legjobb választás. Rengeteg az interneten elérhető. Ön is kaphat előre fizetett kártyát, vagy csak kérdezheti meg egy barátját.

Bármit is csinál, kitalálnia kell.

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Államokban a Fire Tv Stick / Cube-on

A Fire TV Stick a legjobb lövés, ha DAZN-t szeretne nézni az Egyesült Államokban a TV-jén. Nagyon jó nézni telefonon vagy laptopon, de amikor a barátai megismerkednek, akkor a legmagasabb élményt akarod. A DAZN ezt teljesíti.

A DAZN alkalmazás megszerzése azonban problémát jelent. Persze, technikailag letölthet egy DAZN.apk fájlt a Fire TV Stick eszközére az internetes böngészőn keresztül, de ez telepíti az alkalmazás telefonverzióját, amely nem jelenik meg megfelelően.

A Fire TV Stick valójában a legnehezebb az alkalmazás beindításához.

 • A folyamat minden azzal kezdődik, hogy a számítógépén felmegy az Amazon webhelyre, és megnyomja a számla & List azt a lapot, amelyet az amerikai fiókjával kapsz.
 • Itt látni fog egy részt a Tartalom & eszközök. A címet egyre kell frissítenie Németország. Ügyeljen arra, hogy valódi címet használjon, vagy az Amazon esetleg azt mondja, hogy probléma van a címével, amikor megpróbálja letölteni a DAZN-t. Csak keressen egy címgenerátort.

Miért van egy cím Németországban? Mint Kanadának nincs exkluzív üzlete az Amazon Appstore számára, mint az Egyesült Államokban vagy Németországban. Mivel Németország támogatja a DAZN-t, a DAZN elérhető az Amazon Appstore-ban is.

 • Be kell lépnie a Fire TV Stick vagy a Cube regisztrációjából Beállítások ezt követi Az én fiókom, majd végül kiválasztja Deregister. Ez eltart egy ideig, de miután ezt megtette, a DAZN letölthető lesz.

De a DAZN letöltésekor megkísérelheti a kártyakibocsátást. Először győződjön meg arról, hogy a kártyán szereplő címet németre változtatja, akárcsak a jelenlegi címét. Lehet, hogy nem működik. Próbáljon meg másként beállítani egy német bankszámlát, és törölje a kártyáját a számlázási lehetőségek közül. Az N26 például egy online bank, amelynek székhelye Németországban van. Ellenkező esetben kérjen előre egy előre fizetett kártyát egy barátjától, vagy keressen egy német tesztkártyát / bankot. Ezen lehetőségek bármelyikének működnie kell.

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Államokban az Androidon

Vagy letöltheti az „DAZN.apk” fájlt az internetről, és telepíti azt a fejlesztői opciók engedélyezése után, amely a gyorsabb lehetőség, de potenciálisan azt eredményezheti, hogy az alkalmazás nem lesz teljesen biztonságos.

A biztonságosabb lehetőség a Play Áruház országának megváltoztatása. Hogyan csinálod, hogy?

 • Menned kell payments.google.com és kattintson a gombra Beállítások.
 • Nyomja meg a gombot Ország lap.
 • Válassza a Németország lehetőséget, és adjon meg egy német címet egy német címgenerátorból.
 • Nyújtsa be ezt, és végül lépjen be Beállítások a készüléken, majd a Alkalmazások ahol megtalálnod kell Google Play Áruház és nyomja meg a gombot Force Stop.
 • Végül menj ide Tárolás majd kattintson a sapkákkal ellátott gombra ADATOK TÖRLÉSE.

Ismétlés Force Stop és ADATOK TÖRLÉSE ha a probléma nem áll meg.

Androidon Kanada is beállításként működik.

Ezt követően le kell töltenie a DAZN-t az Egyesült Államokban, majd megnézheti a DAZN-t az Egyesült Államokban az Androidon.

Hogyan nézhetem meg a DAZN-t az Egyesült Államokban az iOS rendszeren

 • Az iPhone, iPod vagy iPad készüléken először meg kell tennie jelentkezzen ki az iCloud-fiókjából.
 • Ban,-ben iCloud fül Beállítások, egy új fiók létrehozásával kapcsolatos gombot lát.
 • Csinálj egyet.
 • Székhelye bármely támogatott országban lehet.
 • Bármelyik országba is felkerült, győződjön meg arról, hogy ez egy legitim cím. Megtalálhatja a címgenerátor keresésével.
 • Ezután keresse meg a DAZN alkalmazást, és töltse le.

Cserélheti csak az App Store országát, de ezzel mindent elveszíthet. Fiókváltás elmenti a fiókját. És természetesen visszatérhet az eredeti fiókjába, miután letöltötte a DAZN alkalmazást.

Mi van, ha meg akarja nézni a DAZN-t az Egyesült Államokban más eszközökön?

Az eszköz nincs itt felsorolva? Vagy nem támogatott, vagy nem mentünk körül, hogy megemlítsük a DAZN bevezetésének lépéseit. Ha a PrivateVPN elérhető a használni kívánt platformon, akkor nagyjából ugyanazok a lépések lesznek. DAZN letöltése és csatlakozás a PrivateVPN-hez.

De ha azon kíváncsi, hogy miért nem említik a Chromecastot, az azért van, mert a VPN nem működik a Chromecaston.

Nézze meg a DAZN-t az Egyesült Államokban az összes eszközön

A DAZN lehetővé teszi, hogy olyan sportokat is élvezhessen, mint ahogy a TV-műsorokat a Netflix kedvelőinél élvezheti. Az ebben a bejegyzésben található utasításokkal az DAZN-t az Egyesült Államokban minden eszközön megnézheti.

És ha valaha is el akarja hagyni az Egyesült Államokat, blogunk tele van olyan bejegyzésekkel, amelyek a többi szolgáltatás eléréséről szólnak, mivel az Ön problémája a legtöbb ember problémája, minden nap.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me