Hogyan nézhetjük a Netflixet intelligens TV nélkül

Hogyan nézhetjük a Netflixet intelligens TV nélkül

Írta: Michael Smolski, 2019-03-10 11:21:08 a szórakozásban


Okos TV nélkül szeretné nézni a Netflixet? Lehet, hogy van okos TV-je, de szeretné elérni az amerikai Netflix kedvelőit, mert tartózkodási helyed a tartalom szempontjából korlátozza Önt? Ez a bejegyzés lehetővé teszi, hogy intelligens TV nélkül nézzék a Netflixet, de nem csak az, hogy ebben a bejegyzésben megtudhatja, hogyan nézheti meg a TV-n a lehető leghatékonyabb Netflix tartalmat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki jelenlegi előfizetéséből..

Milyen lehetőségek vannak, ha a Netflixet intelligens TV nélkül szeretné megnézni??

  • A megvalósítás leggyorsabb módja a laptop csatlakoztatása a TV-hez egy HDMI-kábellel, amely valószínűleg valószínűleg körül van. Ehhez az opcióhoz a közelben lévő aljzatok szükségesek a laptop hosszabb használatához, de ideális esetben egy hosszú HDMI-kábelt is, hogy a műsorokat túl sok gond nélkül megváltoztassa. Ez az opció lehetővé teszi a lehető legtöbb Netflix tartalom elérését is, bár ez nem az egyetlen módszer. Többet az alábbiakban.
  • Azáltal, hogy megvásárolja az Apple TV, a Roku vagy a Chromecast kedvelőit. Ezek a munkák lehetővé teszik, hogy könnyedén hozzáférhessen más platformokhoz, például Huluhoz, de nem engedi meg a legtöbb Netflix tartalom elérését, és nem kiváló lehetőség, ha utazik, és kedvenc tartalmához szeretne hozzáférni amikor megváltoztatja a tartózkodási helyét, a jelenleg hozzáférhető tartalmak nagy része blokkolva lesz, mert nem állnak rendelkezésre az Ön tartózkodási helyén.
  • Ha megszerez egy Fire TV Stick-et vagy kockát. Ez a kedvenc lehetőségünk az Amazon nyitottsága miatt. Sokkal nyitottabbak az alkalmazások terén, mint bármely más, hasonló készülékekkel rendelkező társasággal, amelyet TV-hez lehet csatlakoztatni. Ha csatlakoztatja a Fire TV Stick-et a TV-hez, a TV-jét nagyjából intelligens, de sokkal okosabb TV-jévé változtatja. Bármelyik szórakoztató platform is blokkolódik az Ön országában, a Fire TV Stick segítségével sok minden feloldható.

Hogyan nézze meg a lehető leghatékonyabb Netflix tartalmat intelligens TV nélkül

Ha Kanadában él, akkor automatikusan hiányzik az American Netflix által kínált tartalom több mint feléből. Csak annál tovább romlik, minél távolabb érkezik az USA-ból. 197 TV-műsor és 548 film a Netflix-en az, amit el fogsz kapni, ha Indiában tartózkodsz. Nem egészen megéri a pénzt, mi??

Ha laptopját TV-hez vagy a Fire TV Stick-hez csatlakoztatja a TV-hez, akkor a lehető legjobban elérhető Netflix tartalmat nézheti odakinn.

Hogyan?

Annak a ténynek köszönhető, hogy általában, ha intelligens TV-vel vagy akár intelligens TV-vel néznék a Netflixet, akkor arra a helyre korlátozódnánk, ahol jelenleg vagyunk, ami nagyszerű lehet, vagy nem túl nagy. Ha gyakran utazik, akkor sok szenvedni fog, főleg a Netflixnél. Az általunk megosztott módszer megkerüli a Netflix geo-blokkokat.

Jelenleg a Netflix látja, hogy a jelenlegi helyén van. Ha rácsaphatja a Netflixet arra, hogy azt gondolja, hogy egy másik helyen van, amely több tartalmat kínál, akkor sokkal több Netflix tartalomhoz férhet hozzá. És mellesleg, amikor arra törekszik, hogy miként nézze meg a Netflixet intelligens TV nélkül, akkor azt gondolhatja, hogy az amerikai Netflix az egyetlen, amelyhez hozzáférnie kell, de ez nem igaz. Lehet, hogy az American Netflix a legtöbb tartalommal rendelkezik, de nem az egész. Például a Power show az Egyesült Királyságban van, miközben nem az Egyesült Államokban van.

Hogyan tudsz becsapni a Netflixet? Olyan VPN használatával, amely lehetővé teszi, hogy fizikai mozgás nélkül megváltoztassa a helyét.

És a legjobb VPN a Netflix számára? PrivateVPN. És ez nem valami, amit elkészítettünk. A Comparitech 5000 kézi tesztet végzett, összehasonlítva a VPN-szolgáltatásokat a Netflix mentén, a PrivateVPN pedig a legszélesebb kiszolgálók támogatását jelenti, tehát a Netflix tartalom legszélesebb könyvtárához férhet hozzá. És igen, úgy működik, mint a Hulu, a DAZN, az Amazon Prime, a HBO és sok más olyan platform, amely bizonyos helyeken korlátozott..

Hogyan nézhetjük a Netflixet intelligens TV-vel laptop nélkül, amikor megpróbáljuk megnézni a legtöbb Netflix-tartalmat

Ha egy laptopot csatlakoztat egy tv-hez HDMI-vel, a képernyőn automatikusan megjelenik a laptop tartalma a tévében. Ha nem, Windows rendszeren jobb egérgombbal kell kattintania, majd nyomja meg a gombot Megjelenítési beállítások. Itt módosíthatja a beállításokat, hogy a tévékészülék megjelenítse a tartalmat.

Miután rájöttél, az szól Netflix és PrivateVPN a készüléken. Nagyon könnyű. Csak töltse le a boltjában, akár Mac-re, akár Windows-ra. A PrivateVPN-ig? Töltse le oldalunkon. Megtalálhatja a Letöltés szakasz az oldal alján. Telepítse és csatlakoztasson bármilyen kiszolgálóra, amely a Netflix-rel működik.

És ez az. Így nézheti meg a Netflixet intelligens TV nélkül, csak laptopnal.

Hogyan nézhetjük a Netflixet intelligens TV nélkül a Fire TV-bot segítségével, amikor megpróbáljuk megnézni a legtöbb Netflix-tartalmat

A Fire TV Stick-en be kell lépnie az Amazon Appstore-ba, és töltse le a Netflix alkalmazást a PrivateVPN alkalmazással együtt. Kapcsolja be a PrivateVPN-t, csatlakozzon egy Netflix támogatást nyújtó amerikai szerverhez vagy bármilyen máshoz, amely támogatja a Netflix-et, lépjen ki a PrivateVPN-ből, és kapcsolja be a Netflix-et. Ez lehetővé teszi, hogy több Netflix-tartalomhoz hozzáférjen, miközben a Netflix-et intelligens TV nélkül nézi.

Így nézheti meg a Netflixet intelligens TV nélkül

Felteheti azt, hogy miért nem működnek az Apple TV vagy a Chromecast kedvelői ezzel a módszerrel, és a válasz meglehetősen egyszerű. Ezek a platformok nem támogatják a VPN-szolgáltatásokat, és bár lehetővé teszik a Netflix nézését, korlátozni fogják, amíg a tartalomhoz való hozzáférés megy.

És használhat-e más VPN-szolgáltatásokat? Biztos. De az ingyenesek nem működnek a Netflix-szel, és azok, amelyek a Netflix-szel működnek, gyakran túl drágák. A PrivateVPN megfizethető megoldást kínál, amely a legtöbb Netflix régióval működik. És az újonnan átalakított alkalmazásunkkal az Android és az Amazon Fire TV Stick eszközökhöz a PrivateVPN jobb, mint valaha.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me