Hogyan nézheti meg a DAZN-ot az iPhone készüléken, tartózkodási helyétől függetlenül

Hogyan nézheti meg a DAZN-ot az iPhone készüléken, tartózkodási helyétől függetlenül

Michael Smolski, 2019-02-14 09:24:27, a szórakozásban


DAZN. Az élő sport Netflixe. Hihetetlen érték. A régiók szempontjából is nagyon korlátozott. Ez az oka annak, hogy a DAZN-t az iPhone-on nézze meg, tartózkodási helyétől függetlenül. És azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek abban, mivel azokban az országokban, amelyek nem támogatják a DAZN-t, általában erre van szükségük, mivel ezekben az országokban az élő sportok nézésének alternatívái eléggé szegények.

Szeretne tudni egy szórakoztató tényt? A DAZN az Egyesült Királyságból származik, az Egyesült Királyságban azonban nem támogatják. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban ez a postázat nélkül csak TV-előfizetéshez van lehetőséged. Túl drága TV-előfizetés. Az az ár, amelyért nézni tudja azokat a sporteseményeket, amelyeket meg akar nézni. Legutóbb, amikor a DAZN-ről írtunk bejegyzést, kiszámítottuk, hogy 2 hónapos TV-előfizetésért fizetsz az első DAZN-évéért. Miközben sokkal nagyobb választékot kap, amennyire a tartalom megy a DAZN-hez.

Hogy őszinte legyek, a DAZN sportfogadásra való felhívása okos választás, függetlenül attól, hol lakik. Még akkor is, ha ez a legnehezebb platformok felállítása, mivel csak néhány országban működik. De a lehető legegyszerűbben áttekintjük, mivel pénzt takaríthat meg, miközben megnézheti a megtekinteni kívánt tartalmat, érdemes megtenni.

Mi történik, hogy megnézhesse a DAZN-ot az iPhone-on, a tartózkodási helyétől függetlenül?

Három fő lépés szükséges, hogy megnézhesse DAZN-jét iPhone-ján.

  1. Először DAZN-fiókot kell létrehoznia. Ha elég szerencséje van rá, kihagyhatja ezt a részt. Ha nem, akkor ez a legnehezebb, ha megpróbálod a DAZN-t iPhone-on nézni az iPhone-on, tartózkodási helyétől függetlenül.
  2. Be kell tévesztenie a DAZN-t, hogy azt gondolja, hogy támogatott DAZN-helyen tartózkodik.
  3. Töltse le a DAZN-t az iPhone készülékén ami nem túl nehéz, de nem is olyan egyszerű, mint bármely más alkalmazás letöltése.

Ez a 3 fő dolog, amelyet meg kell tenni, ha DAZN-t szeretne nézni az iPhone-on, tartózkodási helyétől függetlenül. Most pedig nézzük meg, hogyan lehet ezeket megtenni, hogy a DAZN-t könnyen megnézhesse az iPhone készüléken, tartózkodási helyétől függetlenül.

DAZN fiók létrehozása a DAZN megtekintéséhez az iPhone készüléken, a tartózkodási helyétől függetlenül

A DAZN számla létrehozása nem nehéz. Mínusz az a tény, hogy kijelentenie kell, hogy Kanadában tartózkodik, olyan, mintha bármely más platformon feliratkozna. Ez a probléma a feliratkozáshoz szükséges eszközök.

Most, hogy a DAZN-t az iPhone-on tartózkodhassa, tartózkodási helyétől függetlenül, meg kell próbálnia elérni a kanadai DAZN-t, hogy ez a módszer működjön. És ezért szüksége van egy kanadai kártyára, hogy feliratkozzon a DAZN-re.

Ellenkező esetben nem lesz képes regisztrálni.

Íme néhány javaslatunk egy kanadai kártya beszerzéséhez:

  • Kérdezzen meg egy barátjától, aki rendelkezik egy Candian által kiállított kártyával, ha tud számlázni Önnek. Fizessen, ha szükséges, vagy felajánlja, hogy ossza meg.
  • Vásároljon előre fizetett kanadai kártyát. Ehhez várni kell. Ne felejtsd el, hogy pénznek rá kell fordulnia.
  • Szerezzen be egy Kanadában kiadott virtuális kártyát. Valószínűleg a leggyorsabb módszer, de kisebb esélye van a sikerre.
  • Ajánljon valakit, aki DAZN-vel rendelkezik, a „service for service” cserét, ahol megadja nekik a Netflix vagy más szolgáltatások részleteit, és ők adnak részleteket a DAZN-ről.

A helyzet az, hogy nem tudsz DAZN-fiókot létrehozni addig, amíg becsapja a DAZN-t arra, hogy azt gondolja, hogy támogatott helyen tartózkodik, ebben az esetben Kanadában..

Hogyan lehet becsapni a DAZN-t abban, hogy azt gondolja, hogy egy támogatott régióban van, hogy figyelje a DAZN-t az iPhone-on, függetlenül a tartózkodási helyétől

A feliratkozás a DAZN megszerzésének legnehezebb része, de valójában a DAZN becsapása az a legfontosabb.

És általánosságban: nem túl nehéz becsapni egy szolgáltatást arra gondolva, hogy olyan helyen vagy, ahol nem vagy, mivel csak egy VPN-re van szüksége, amelyet néhány egyszerű kattintással követ.

De a sport, a sporthoz való jog megszerzése drága, és a jogtulajdonosok nem akarják, hogy valaki az Egyesült Királyságban csak a DAZN-t használja a Premier League vagy a Bajnokok Ligájának nézésére. A BT Sports több mint egy milliárd összeget fizetett például a Bajnokok Ligájáért járó jogokért. Ez sok pénz. És ezért a DAZN-nek meg kell akadályoznia az ügyfeleket abban, hogy szolgáltatásaikat olyan országokban használják, ahol nem támogatják szolgáltatásukat, mivel más vállalatok erre nyomást gyakorolnak..

Így a DAZN csak nagyon korlátozott számú VPN-szolgáltatással működik, mint például a PrivateVPN, amely szintén a legjobban támogatott szolgáltatás, amennyiben a Netflix a piacon lévő legtöbb Netflix-régió támogatásával támogatja a Comparitech tesztelését..

Először regisztrálnia kell a PrivateVPN-hez, majd töltse le az App Store-ból, majd csatlakozzon az egyik kanadai szerverhez, amely van. Nem mindegyik működik, de néhány gyors próbával és hibával kiderül a megfelelő szerver, és ez lehetővé teszi a regisztrációhoz való hozzáférést a webhelyhez, valamint a DAZN figyelését iPhone-on.

A DAZN telepítése iPhone-ra, hogy a DAZN-t iPhone-n nézzük, tartózkodási helyétől függetlenül

Van fiókod. Megvan az eszköz a DAZN becsapására. Most a DAZN figyelését az iPhone készüléken, tartózkodási helyétől függetlenül, az utolsó lépés a telepítés.

Nem túl könnyű. Nem túl kemény. Csak tudnia kell, mit kell tennie.

A DAZN telepítéséhez át kell állnia a Canadian App Store-ra.

  • Az App Store kanadai verziójához való csatlakozáshoz meg kell tennie jelentkezzen ki az iCloud-fiókjából.
  • Kijelentkezés után meg kell tennie új fiókot hozhat létre, ha Kanadában tartózkodik.
  • Végül töltse le a DAZN-t, és természetesen, PrivateVPN amely letölthető szinte bármilyen helyről, és ezt követően nyugodtan jelentkezzen be a régi fiókjába.

Az az oka, hogy nem lehet csak a régiók között váltani a fiókjában, az az, hogy ha ezt megteszi, mindent el fog veszíteni. Ezért elengedhetetlen új fiók létrehozása.

Így lehet nézni a DAZN-t az iPhone készüléken, tartózkodási helyétől függetlenül

Nem egyszerű, de nem is olyan nehéz.

Feltéve, hogy ismeri a most megosztott lépéseket.

És ha szeretné tudni, hogyan kell beállítani a DAZN-ot Android-eszközökön vagy másokon, útmutatót készítettünk arról, hogyan állítsuk be a DAZN-et az Egyesült Királyság bármely olyan eszközére, amely világszerte is működik.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me