Hogyan nézhetem meg a mandarórust Írországban (Csillagok háborúja TV show)

Hogyan nézhetem meg a mandarórust Írországban (Csillagok háborúja TV show)

Írta Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14 a szórakozásban


Ha láttad azt a Yoda kisbabát, akkor tudod, hogy meg kell nézni a Csillagok háborúja című műsorát, a Mandalorianust. Kivéve, hogy a Disney + még nem érhető el Írországban. Van mód arra, hogy megnézjük a mandarórust Írországban, és ezt áttekintjük ebben az útmutatóban, mivel őszintén szólva, ezt a Csillagok háborúját érdemes megnézni..

Mire kell történnie, hogy megnézhesse a Mandalorian írót

Az Írországban található Mandalorian vagy bármilyen jövőbeli Star Wars TV-műsor megnézésének egyetlen módja az, ha Disney + -el rendelkezik Írországban. Könnyen beszerezhet? Némi türelemmel és ezzel az útmutatóval, igen.

Végül három lépést kell alkalmazni, ha meg akarja nézni a Mandalorian írot.

 1. A Disney +-nak gondolni kell arra, hogy támogatott régióban tartózkodik.
 2. Szüksége van a megfelelő kártyára, amely működik a Disney-vel+.
 3. Végül, szüksége van az alkalmazásra, bár erre vannak módok is.

A Csillagok háborúja TV-műsor nézése azzal indul, hogy a Disney + úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik

Az Egyesült Államok nem az egyetlen olyan platform, amely támogatja a Disney +-t, hanem az egyetlen, amely működik azzal, amit éppen említünk, valamint a 2. lépésig a legegyszerűbb..

Jelenleg Írországban nem lehet megnézni a Mandaloriant a Disney + -on, csak azért, mert a Disney + képes megmondani, hogy Írországban van.

De mi lenne, ha nem lenne képes erre?

Ha gyakorlatilag megváltoztathatja tartózkodási helyét az Egyesült Államokban, akkor megoldódik a hely problémája.

És itt jönnek be a VPN-szolgáltatások.

A virtuális magánhálózatok néven ismert VPN-szolgáltatások lehetővé teszik az emberek számára, hogy a helyüket a világ bármely pontján megváltoztassák, azzal a korlátozással, hogy az Ön által használt szolgáltatás szerverei hol vannak. Kivéve, hogy a Mandalorian nézésekor nem az a szám, hogy hány szervernek van egy VPN-szolgáltatás, hanem a kiszolgálók minősége.

Miért? Mivel minden streaming szolgáltatás erőfeszítéseket tesz a VPN-k működésének megakadályozására, főként a jogok miatt. A Disney-vel kapcsolatban az a helyzet, hogy a Disney, a Fox, a Marvel, a National Geographic és még sok más tulajdonosa, ami azt jelenti, hogy óriási jogai vannak az epikus tartalmakhoz, például az Avatárhoz.. Kivéve, hogy ezen platformok mindegyikét fizetik azért, hogy más társaságoknak jogokat adjanak a tartalmaik streamingjére vagy közzétételére. És amíg ezek a szerződések teljes mértékben lejárnak, olyan országok, mint Írország, nem tudják majd megnézni a The Mandalorian kedvelőit.

És itt jön be a PrivateVPN.

A PrivateVPN ugyanúgy, mint a Disney tulajdonában lévő Hulu és az ESPN + feloldása, csakúgy, mint a BBC iPlayer feloldása, fel tudja oldani a Disney Plus feloldását is, így megnézheti a Star Wars TV-show-t Írországban, kevesebb szerverre összpontosítva, de ehelyett a minőség.

Van egy 7 napos kockázatmentes próbaverzió, amelyben még csak nem is kérnek kártyát, hogy regisztráljon a PrivateVPN-hez, így kipróbálhatja.. A Disney + 7 napos próbaverzióval is rendelkezik, így ha végül nem tetszik, bár fogadhatjuk el, hogy imádni fogja, lemondhatja.

...Kivéve - ellentétben a legtöbb útmutatással - ez nem elég ahhoz, hogy megnézze a Mandalorian írot.

A VPN csak a harc fele.

A valódi probléma az Írországban való regisztráció a Írországban, csakúgy, mint bárhol másutt, ahol a Disney + nincs.

Hogyan hozzunk létre egy Disney + fiókot, hogy megnézhessük a mandarórust Írországban

A Hulu és az ESPN + megkönnyíti, mivel rájöttünk, hogy a Revolut bank, amelyet valószínűleg már használ, működik ezen platformokkal, vagy legalábbis akkor, amikor ezeket a platformokat teszteltük..

De a Disney + esetében nem.

Ha meg akarja nézni a Mandalorian-t Írországban, be kell szereznie egy amerikai által kiállított kártyát.

Nincs más út körül.

Mit tudsz csinálni?

Kérdezze meg az amerikai barátait, hogy segítsen. Vagy egy barátjának barátja.

Valószínűleg ismersz valakit az Egyesült Államokból.

Ha nem, nos, akkor még egy kicsit többet meg kell tennie.

Elméletben megkérheti valakit, aki a többi támogatott Disney + országban él, például Kanadában vagy Hollandiában, hogy hozzon létre számlát neked, és ossza meg önnel. Ez működni fog az Egyesült Államokban, ha virtuálisan kapcsolódik egy VPN-hez.

Nem tudom megtenni?

Nos, akkor be kell szereznie egy amerikai által kiállított amerikai kártyát.

Néhány kutatással megtalálhat egy előre fizetett szállítmányt, vagy megpróbálhat olyan virtuálisat találni, amely gyorsabb lehet. Ha előre fizetett, és csak az Egyesült Államokba szállítja, használhat olyan szolgáltatást, mint az AdressPal az ír postrából..

A kulcs a Disney-re való regisztrációkor+? Ha amerikai címet szeretne használni az amerikai irányítószámmal, és ami még fontosabb, hogy pénzeszköze van a kártyán, mivel még akkor is regisztrál, ha próbaidőszakra jelentkezik, a Disney +-nak igazolnia kell a kártyát, hogy ne jelentkezzen be sok próbára, ha tudja, mit értünk. Ezután visszatéríti ezt a kis összeget, miután ellenőrizte a kártyáját.

Ez a rész biztosan a legnehezebb, ezért a PrivateVPN a már említett 7 napos próbaverziót, amely nem igényel kártyát. A PrivateVPN-nek számos felhasználása van, például a bolygó legszélesebb Netflix régióiban, és sok más platformon is, például a képen, amelyen szeretni fogja használni, de azért van itt, mert meg akarja nézni a Mandalorian-t Írországban.

Regisztrációkor meg kell adnia egy amerikai irányítószámot is.

Az utolsó lépés a Mandalorian nézéséhez Írországban? Disney + alkalmazás beszerzése az eszközére, amelyre nincs szükség számítógépeken, de más platformon van.

Milyen platformokon nem lesz képes megnézni a Csillagok háborúját Írországban

A váratlanság, az Apple TV, a Roku, a Chromecast és a legtöbb intelligens TV-nek egy közös vonása van. Hogy egyáltalán nem támogatnak VPN-szolgáltatásokat.

Ez azt jelenti, hogy nem fogja tudni rávenni a Disney + -ot rájuk Írországban.

Mit tehetsz ennek helyett??

Telepíthet egy VPN-t egy útválasztóra, amelyet őszintén szólva nem ajánlunk, mivel az útválasztók nem eléggé képesek a VPN-szolgáltatások kezelésére, vagy beszerezheti az Amazon Fire TV Stick / Cube-ot, amely támogatja a VPN-szolgáltatásokat.

Mandalorian egy nagy képernyőn Írországban

 1. Vásároljon egy Amazon Fire TV-stábot. Néhányat eladnak Argosban.
 2. Nyissa meg a jelenlegi Amazon-fiókját a böngészőben.
 3. Kattintson Fiókok & List, és akkor Kezelje fiókját és tartalmát.

Válassza ki, hogy az Ön régiója az Egyesült Államokban legyen-e.

 1. Nyissa meg az Amazon Fire TV készüléket. nyomja meg a Beállítások és Az én fiókom.
 2. Regisztrálj és regisztrálj újra az Amazon-fiókodba.
 3. Töltse le a Disney + szoftvert, jelentkezzen be, és kezdje meg a Mandalorian figyelését.

Hogyan szerezzük be a Disney + alkalmazást az iPhone készülékeken & iPads Írországban

 • A készüléken lépjen a Beállítások és jelentkezzen ki.
 • Ezután hozzon létre egy új fiókot az Egyesült Államokban található tartózkodási helyével.
 • Töltse le a Disney-t+.

Rendkívül fontos, hogy új fiókot hozzon létre, mivel mindent el fog veszíteni, ha csak a régiót változtatta meg.

Alternatív megoldásként töltse le a Google Chrome-ot az alkalmazás áruházából, és válassza a Asztali webhely lehetőséget a Chrome beállításaiban. Ez lehetővé teszi, hogy a böngészőjéből megnézze az ír ír mandalóust.

Hogyan lehet megszerezni a Disney + alkalmazást az Android készülékeken

 • Csatlakozzon egy amerikai helyhez a PrivateVPN segítségével.
 • Nyomja meg a képernyő bal felső sarkában lévő 3 sávot a Play Áruházban.
 • A Google Play Áruház most lehetőséget ad Önnek arra, hogy átváltjon egy amerikai helyre a Google Play Áruházban.
 • Frissítenie kell a fizetési módot. Ehhez adjon hozzá egy új kártyát.
 • Töltse le a Disney + szoftvert, és nézze meg a Star Wars TV-show-ot Írországban.

A Google kijelenti, hogy egy ilyen frissítés elvégzése 48 órát vehet igénybe, bár általában a Google Play Áruház vagy a telefon újraindítása után történik meg..

...Vagy keresse meg a Disney + alkalmazást az interneten, és innen töltse le. Csak ellenőrizze, hogy megbízható forrásból származik-e.

Így lehet megnézni a mandarórust Írországban

Javaslatunk? Hogy nem csak a Disney + -ot kapja meg, hanem azt a Disney Plus-csomagot, amelyben Hulu és ESPN + is van, csupán 12,99 USD-ért. Mindezek a PrivateVPN-vel működnek.

Írta: Michael Smolski.

Jogi nyilatkozat: Noha a PrivateVPN jelenleg a Disney + -val működik, csakúgy, mint sok más platformon, nem garantáljuk, hogy minden szerver mindenkor működni fog. A szórakoztató szolgáltatások jellegéből adódóan, mivel mindig óvintézkedéseket tesznek a VPN-szolgáltatásokkal szemben, előfordulhat, hogy egy szolgáltatás egy bizonyos ponton leállíthatja a működését ... mindaddig, amíg újra nem működik. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] e-mail címen vagy a chatboxon keresztül, és mi megpróbálunk a lehető leghamarabb kapcsolatba lépni Önnel..

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me