Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en

Írta: Michael Smolski, 2018-03-26 18:10:42 a szórakozásban


Megszerezte magadnak egy Amazon Fire TV Stick-et, mert hallotta, hogy az intelligens TV-t még okosabbá teheti, de mégis meg akarta nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV-n, és nem tudta. Hogy van? Ha egy eszköz olyan nagyszerű, hogy több mint 160 ezer véleményt kapott, és átlagosan 4,5 csillag van az 5-ös amerikai Amazonon, akkor hogyan nem működik a BBC iPlayer, de mégis működik minden alkalmazáson kívül, míg a legtöbb intelligens TV csak bizonyos mennyiségű alkalmazás?

Lásd, a BBC iPlayer elérhető az Amazon Fire TV Stick-en. Csak nem mindenkinek. De nem kell, hogy „mindenki” legyen.

Miért nem lehet a BBC iPlayer-t nézni az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en??

A BBC vásárolhat licenceket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megmutassák mindazt, amit Ön és más emberek meg akarnak nézni csatornákon és platformon. De a BBC egy brit műsorszolgáltató, és ez az a demográfiai helyzet, amelyet ők követnek. Senki más nem számít ezen a területen kívül. Minél több országban szeretne megjeleníteni valamit, annál többet fizet. A BBC nem fog valóban profitálni a tartalom megjelenítéséről az Egyesült Államokban. Az Egyesült Királyság piacára érvényes hirdetésnek nincs haszna az Egyesült Államokban, így a hirdetésekért fizető ügyfelek nem részesülnek ilyen jellegű elrendezésben, tehát egyáltalán nem segít..

Ha a BBC tartalmat jelenítne meg az Egyesült Államokban vagy bármely más országban, akkor extra pénzt kellene költenie azokra az engedélyekre, amelyek lehetővé teszik valami nézését, de ez egyáltalán nem jár a BBC javának. Ilyen módon veszítenek pénzt.

Az online platformokhoz könnyen hozzáférhet, ami nagyszerű, de ezért fektetik a földrajzi blokkokat. Földrajzi blokk esetén nem férhet hozzá a BBC által biztosított tartalomhoz, ha nem az Egyesült Királyságban van, különben a BBC bajba kerülhet. Tehát ha a BBC iPlayer-t szeretné nézni az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en, meg kell győznie a BBC-t arról, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik. És ezt nehéz megtenni anélkül, hogy ott lennénk.

De nem lehetetlen.

Változtassa meg az Amazon Appstore országát

Ez az első lépés, ha meg akarja nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en. Szüksége van az alkalmazásra, és ahhoz, hogy az alkalmazást megkapja, az Amazon Appstore-nak valakivel kell látnia téged, aki az Egyesült Királyságban van. Ehhez két dologra van szüksége. Az országot meg kell változtatnia az Amazon Appstore-ban, és gyakorlatilag az Egyesült Királyságban kell lennie. Ellenkező esetben látni fogja, hogy az alkalmazás „nem érhető el”.

Módosítsa az Appstore alkatrész országát

Kattintson az éppen megadott Tartalom és eszközök kezelése linkre. Az Amazon-on is megtalálhatja fiókjában. Menj a Beállítások fülre, és válassza a lehetőséget Országbeállítások kövesse változás. Ezután adjon meg egy új címet, amely az Egyesült Királyságban található. Rengeteg címet találhat & az irányítószám-generátorok az interneten, tehát csak egyikükkel kaphat egy Egyesült Királyság-címet, és ami a legfontosabb: egy Egyesült Királyság-irányítószámot, mivel ehhez az szükséges, ha a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en szeretné megtekinteni..

Miután végzett ezzel, válassza a lehetőséget frissítés és fel kell kérni az alapértelmezett áruház frissítésére. Ha mindezt elvégzi, akkor a rendszer újból regisztrálja a készüléket a Fire TV Stick-en.

Tedd rá, hogy az Appstore úgy gondolja, hogy egy másik országrészben van

Láthatja, hogy ez nem mindig ugyanolyan egyszerű, mint egy cím megváltoztatása. Az Egyesült Királyságban kell lennie. Gyakorlatilag legalább. Ehhez VPN szükséges. És a PrivateVPN működő VPN-t biztosít a BBC iPlayer nézéséhez és az Amazon Appstore használatához. A PrivateVPN használatához először létre kell hoznia egy fiókot, amelyen megteheti a képernyő jobb felső sarkában lévő Buy gombot. Ez egy háromlépcsős folyamat, és teljes visszatérítést kaphat 30 napon belül, ha úgy találja, hogy szolgáltatásunk nem működik. Nem kínálunk ingyenes szolgáltatást, inkább olyan sebességet kínálunk, amelyet az ingyenes kiszolgálók nem nyújtanak. És ez elengedhetetlen, ha BBC iPlayer-t akar nézni. Van egy hozzászólásunk arról is, hogy miért rosszak az ingyenes VPN-szolgáltatások.

A fiók létrehozása után meg kell keresnie a PrivateVPN-t a Fire TV-n. Ezt megteheti a Fire TV távvezérlőjének mikrofongombjának megnyomásával és a PrivateVPN kihívásával, vagy egyszerűen megkeresheti a szokásos módon, amikor alkalmazásokat keres az Amazon Fire TV-n..

Telepítse és adja meg adatait, amelyekkel fiókját készítette, majd csatlakozzon egy brit szerverhez. Ezután adjon egy-két percet, és keresse meg a BBC iPlayer-t. Végül le kell töltenie.

Nézze meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en

A BBC iPlayer nézéséhez az Egyesült Államokban mindig csatlakoznia kell a megfelelő szerverhez. Kínálunk egy speciális BBC szervert, és az Egyesült Királyság - BBC szerverünk szintén együttműködik a BBC-vel. Ehhez egyszerűen csatlakoznia kell, és képesnek kell lennie arra, hogy nézze meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban az Amazon Fire TV Stick-en, és őszinte legyek, nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte is, feltéve, hogy van PrivateVPN.

Ha a BBC iPlayer-t szeretné használni, akkor szerezze be most, vagy inkább az Egyesült Királyságba menjen. Mivel ez az egyetlen két lehetőség.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me